Казват, че една -единствена дума на омраза може да създаде вълнички, а понякога и фатално разкъсване на връзките. Доверието е това, което действа като лепило, за да се поддържа всяка връзка. Приятели е важно да има наоколо, защото никой човек не може да живее като остров, казва стара поговорка. Когато обаче порцелановата купа се счупи, никакво количество лепило не може да скрие пукнатините, по същия начин, когато доверието е нарушено, отнема много време, за да се възвърне любовта и увереността на човека. Като се има предвид това, приятелството все още може да се възроди, може би за най -доброто. И днес бихме искали да ви кажем как да върнете тази любов и грижа с най -добрия си приятел. Не забравяйте, че живеем в реален свят и следователно не очаквайте чудеса за една нощ, бъдете позитивни и бъдете търпеливи и оставете останалото на времето, защото „времето ранява всички пети“ … Али Макбийл!!

Слушайте, наблюдавайте и след това прилагайте:

Първото нещо, което трябва да направите със спокоен ум, е да разберете защо е станала битката. Тази стъпка е важна за размисъл, тъй като ще ви каже дали извинението от вашия край за причината е необходимо или не. Със сигурност е безсмислено да се извинявате за деяние, което не сте извършили, но проклетата човешка психология, извинението няма да ви направи ниски или малки, дори и да не сте сгрешили. Дадено извинение помага да се успокои ситуацията, така че разговорите за съживяване могат да започнат. Като казахте това обаче, не падайте и не молете или молете, с любов без егото, направете първия ход и се извинете, дайте му малко време и след това преминете към следващата стъпка.

Следващата стъпка би била да се разбере защо се е стигнало до битката? Какви бяха основните обстоятелства? Защо той или тя щракна? Всичко в личния им живот добре ли е? Имат ли проблеми и притеснения, сериозни и такива, за които не може да се говори лесно? Някой вкъщи не е ли добре? Имат ли финансови затруднения? Казахте или направихте нещо неволно, което е предизвикало огъня? Когато говорите с него или нея, устоявайте на играта за обвинение и бъдете спокойни, докато ги слушате. Понякога може изобщо да не искат да отговарят или да говорят, дори в продължение на дни, дайте им своето пространство и не го правите публично достояние. Ще дойде време, когато той или тя ще се успокои и ще осъзнае колко много им липсваш; истинските приятели отказват егото си и се прегръщат още веднъж.

От време на време (и имаме предвид от време на време, така че не ги бомбардирайте) им изпратете текстово съобщение, кратко и сладко. Здравейте от вашия край, като им кажете колко много ви липсват, но не прекалявайте и не използвайте твърде много цветни думи и фрази, тогава ще пропуснете смисъла. Кажете им, че бихте искали да се срещнете с тях само веднъж и да подредите нещата, може би открита дискусия.

Помислете от тяхна гледна точка:

Понякога трябва да извървим една миля на тяхно място, преди да ги преценим или да им хвърлим мнение. Перспективите са различни от една до друга; следователно разбирането на другия е важно. Може да има скорошно събитие, което да обърка света им и следователно последиците сега показват вашето приятелство с тях. Докато разговаряте с тях и разберете какво е накарало връзката да се скъса, бъдете чувствителни и не настоявайте за отговори. Не манипулирайте, не ставайте приятел с предимства, това просто би ги изхвърлило и шансовете ви да го имате за приятел за пореден път ще бъдат провалени.

Учете се от миналото, не се спирайте на него. И когато двамата след време се върнете отново като тези на BFF, не правете същите грешки отново!!

Дайте им време и бъдете търпеливи:

Може да сте готови да възстановите връзката си, не притискайте приятеля си да започне веднага нещата. И двамата трябва да бъдете еднакво заинтересовани и инвестирани във възраждането на връзката. След като сте комуникирали, просто изчакайте те да помислят и да решат. Това, че сте готови, не означава, че вашият приятел е също толкова готов. Ако имате късмет, връзката ви ще се възобнови, без да знаете къде сте спрели.

Спомни си:

Какъвто и да е проблемът сега, всяка връзка има хубави и щастливи спомени. Опитайте се да си припомните тези положителни и приятни спомени и да ги цените. Говорете за моменти, които ще ви разсмеят. Този акт не възбужда щастливи моменти, но също така помага да се поправят счупените мостове.

Поправянето на една връзка изисква много време и търпение. Възстановяването на прекъсната връзка не става бързо и лесно. Не забравяйте, че саморефлексията също изминава дълъг път при възстановяване на отношенията и в същото време; не обвинявайте себе си, ако връзката не е фиксирана. Приятелството е курс за двама ви, а не само за един. Трябват двама за танго. Дайте му време, бъдете търпеливи и най -вече вложете усилията си и ще видите резултати.