Фалшивият пръстен за нос е аксесоар за носа ви, за който не е необходимо да се подлагате на болезнена процедура за пиърсинг. Можете да го използвате, без да имате дупка. Ако е с клип, тогава можете да сте с поддръжката му. Ако е забит, тогава трябва да залепите върху носа, като нанесете специално лепило. Любителите на пръстена за носа могат да се насладят на такива фалшиви шипове без пробиване. Можете да подобрите външния си вид, като използвате такива декоративни шипове. Това е изобретение на съвременното търсене, при което не обичате да си пробивате носа, но все пак искате да носите изискани шипове.

Красив и стилен фалшив пръстен за нос за момичета в тенденция:

Нека да разгледаме първите 9 дизайна на фалшив пръстен за нос с изображения.

1. Фалшив пръстен за нос със златно цвете:

Фалшив пръстен за нос със златно цвете

Това е фалшив обръч за нос в злато. Носният пръстен има зашеметяващ цветен модел. Формата на всяко венчелистче е толкова зашеметяваща и изглежда оригинална. Изглежда сладко на обръч за нос. Дизайнът на розата не се докосва до носа. Той е малко над кожата на носа.

2. Спирална фалшива шипа за нос:

Спирална фалшива шипа за нос

Този фалшив шип за нос изглежда страхотно със спирален дизайн. Този шпилка не се нуждае от пробиване на носа. Той е заседнал като такъв. Дизайнът на спиралата е нов и изглежда уникален. Златната спирала привлича хората с атрактивния си дизайн. Това изглежда объркващо.

3. Фалшив шипов кристален нос:

Фалшив шипов кристален нос

Това е фалшив обръч за носа на булката, носен в деня на брака. Обръчът има половин линия кристален камък, обсипан със златен пръстен. Три златни мъниста висят под обръч като Джамар. Обръчът е прикрепен с верига, която трябва да завържете зад ухото. Той е част от булчинския аксесоар.

4. Фалшив шип със змийски нос:

Фалшив шиповник със змийски нос

Това е фалшив шип за нос със змийски дизайн. Има малка кръгла форма, продължена със змийска линия. Този спиращ дъха модел на змия привлича вниманието на хората. Този дизайн се различава от типичния. Това принадлежи на необикновени дами.

5. Фалшив пръстен за носене на носа:

Фалшив висящ пръстен за нос

Това е фалшив пръстен за нос с дизайн на три венчелистчета. Това е античен дизайн с половин цвете. Две малки сребърни монети висят на обръч. Този висящ модел няма да остане стабилен. Той издава мелодичен шум, когато се удари заедно.

6. Религиозен фалшив щифт за носа:

Религиозен фалшив щифт за носа

Това е фалшив обръч за нос с религиозна тематика. На него е изработен символ на „аум“. Този дизайн е избор на дами от племенната област. Обръчът като този се счита за късметлия. Този модел изглежда малко по -голям от нормалния дизайн.

7. Фалшив шип с нос:

Faw Style Fase Nose Stud

Този фалшив шип за нос е с ексцентричен дизайн на лък. Жицата с вихрови шарки е оформена в дизайн на лък. Дизайнът е перфектен и точен. Тази красива шипа за нос изглежда невероятно със забележителен и изключителен външен вид.

8. Фалшива шипа за костенурка:

Фалшива шипа за костенурка

Тази фалшива шипа за нос има странен модел на костенурка. Това е модел на костенурка със сребърни шипове. Тази фалшива костенурка е залепена на носа със специално лепило. Дизайнът на костенурката изглежда значително забележителен. Това е особеност на едно нещо.

9. Фалшив пръстен с двоен нос:

Фалшив пръстен с двоен нос

Това е двоен фалшив пръстен за нос в черен цвят. Телта е получила кръгла форма и се носи като две. Диамантеният щифт за носа е истински и пробит. Но черният пръстен за носа е непробит и фалшив. Изглежда разтърсващо и определя готината природа на момичето.

Фалшивият нос е в тенденция и е известен по целия свят. Дори младите момичета и дами могат да носят фалшив пръстен за нос без никакви неудобства. Лесен е за носене и сваляне. Можете да получите разнообразие от фалшиви шипове на пазара. Това напълно преобразува външния ви вид и придава модификация на вашия стил. Той показва вашата люлееща и стилна природа. Той определя вашата ултрамодерна личност.