За невероятен дизайн на бижута както за мъже, така и за жени е злато и нюанси на злато. За да подобрите външния вид, трябва просто да носите златна бижутерия и външният вид се променя напълно. Златото означава чистота, просперитет, празници и благоприятни поводи. Взимате всякакви бижута или аксесоари и те са там в злато; било то вериги, пръстени, обеци, гривни, огърлици, глезени, гривни и др. Никога не може да се сбърка, ако украсите своя тоалет със златни бижута. Носните пръстени или щифтовете за носа са бързо настигаща тенденция, при която младежите ги перчат и също експериментират. Също така вековните традиции в Индия имаха пръстени за носа, за да бъдат част от женския аксесоар.

Различни колекции от златни дизайни на пръстени за нос:

Тук ще разгледаме първите 9 златни пръстена за нос.

1. Кръгъл златен пръстен за нос:

Кръгъл златен пръстен за нос

Кръгли златни пръстени за нос с диаманти са класически пръстен за нос, изпъстрен от жени. Това стана известно, тъй като звездата на асо по тенис Сания Мирза се похвали с този пръстен. Това не е толкова голямо и следователно изглежда сладко на човека, който го носи. Изработен от чисто злато и обсипан с диаманти в полукръгъл модел. Това е класически пръстен за нос от 0,09 карата.

2. Златен пръстен за нос с верига:

Златен пръстен за нос с верига

Това е един от традиционните златни пръстени за нос за индийски булки за сватби. Златният пръстен в този пръстен за носа е доста голям и има златна верижка, която е прикрепена към косата. Също така пръстенът е обсипан с камъни за допълнителен блясък в този уникален булчински аксесоар. Освен това пръстенът има малки златни мъниста на дъното също в полукръгъл модел.

3. Диамантен пръстен за носа:

Диамантен пръстен за нос

Най -популярните пръстени за нос са тези диамантени пръстени за нос. Искрящите диаманти с фини разфасовки и яснота, фиксирани в 18 -каратово или 14 -каратово злато, изглеждат невероятно, когато се носят. Начинът, по който те блестят, просто подобрява напълно външния вид и красотата на лицето. Този външен вид може да се похвали от жени във всяка възрастова група, тъй като този диамантен пръстен за нос изглежда красив за всеки.

4. Пръстен със златен нос във формата на сърце:

Златен пръстен за нос с форма на сърце

С Деня на Свети Валентин зад ъгъла, изненадването на партньора/съпруга/гаджето ви става по -лесно с тези сладки златни пръстени за нос във формата на сърце. Изработен от злато, този дизайн на пръстена за нос в злато е направен във формата на сърце и изглежда красиво на млади жени. Освен това, това може да бъде идеален подарък и за жена/приятелка или партньор.

5. Цветен пръстен на носа:

Цветен пръстен на носа

Флоралните шарки са често срещани в висулките, медальоните, гривните и т.н. Цветята имат венчелистчета, обсипани с лъскави, ярки диаманти, а центърът на цветето също има диамант. Пръстенът за носа на цветя също е най -добрият вариант за подарък. Цветните пръстени за нос подхождат на всички.

6. Жълт пръстен за нос в злато:

Жълт пръстен за нос в злато

Този пръстен за нос е много популярен в Южна Индия. Това е един от първите пръстени в носа, които момиче или млада жена носи за първи път, когато си пробие носа. Изработен е от чисто злато и прилича на малка топка, направена от жълтия метал. Дизайнът на пръстените може да варира от много малък размер до средни средни пръстени в зависимост от лицето и характеристиките.

7. Небесни пръстени на носа:

Небесни пръстени на носа

Небесните пръстени на носа са сякаш всъщност са слезли от небесата. Това има три пръстена за носа; звезда, полумесец и слънце. Човек може да носи всеки от тях всеки ден според тона и настроението на деня. Възходящите поръчки в тези пръстени са наистина забележими, като се започне от най -малката звезда, после полумесецът и последният е слънцето.

8. Златни пръстени за нос с перли:

Златни пръстени за нос с перли

Перлите могат да бъдат като навсякъде в почти всички бижута. Перлите отразяват класа и стила. Прекрасните цветни перли, обсипани перфектно в златни щифтове за носа, могат да бъдат този перфектен подарък за всяка жена. Това са онези пръстени за нос, които могат да се носят всеки ден.

9. Модни златни пръстени за нос:

Модни златни пръстени за нос

Тийнейджърките и младите жени са по -склонни да експериментират, когато става въпрос за пръстени за нос. Тези прекрасни цветни каменни пръстени за нос в злато са съвсем нови и различни. Те също не изискват пиърсинг, тъй като могат просто да се приспособят към носа ви и да се затегнат. Златният пръстен има слой от девет до десет цветни камъка, прикрепен към него, който придава свеж вид на златния пръстен за носа.

Златото е лъскавият, лъскав жълт метал и най -предпочитаният елемент за бижута. Модерните пръстени за нос в злато могат да бъдат онова малко нещо, което веднага се забелязва. Със златото, което предлага своята пластичност и пластичност да бъде направено във всякакви бижута, носните пръстени в злато изглеждат зашеметяващо с камъни, диаманти, шарки, вариации и т.н..

Meta-d-Да уловиш най-новото и да се пристрастиш към експериментиране с нов облик всеки ден може да бъде перфектно, когато човек има много възможности за избор на пръстени за носа. Започнете с тази нова тенденция с пръстени за нос и вземете нов облик за себе си.