Златото е без аналог. Независимо дали е златна гривна или златна обица, златото придава само яркост и блясък. Златните пръстени са изработени в много уникални дизайни и изглеждат необичайни, когато се носят. Понякога те се считат за благоприятни и дори са възможност да подарите на близките и близките си. Златните пръстени без камъни изглеждат еднакво привлекателни и се предлагат в редица дизайни и шарки. Виж това.

Дизайн на златни пръстени за жени без камъни:

Нека да разгледаме най -добрите 12 златни пръстена, изработени без камъни.

1. 14 K Свързан пръстен във формата на сърце:

14 K Свързан пръстен във формата на сърце

Тази страхотна и красиво изглеждаща верига е изработена от 14k злато и има уникална форма на сърце, проектирана в взаимосвързан модел, изобразяващ двете сърца на любимите хора. Пръстенът има много сладък вид и може да бъде съчетан с всякакъв вид облекло, което носите.

2. Най -новият златен пръстен без камъни с камбани:

Най -новият златен пръстен без камъни с камбани

Златните пръстени винаги изкушават всеки човек и искат да притежават такъв. Златният пръстен има превъзходен артистичен дизайн върху него с висящи малки златни камбани, като по този начин му придава изключителен и екзотичен вид, когато се носи на пръст на женската.

3. Годежни пръстени от злато без камъни:

Годежни пръстени от злато без камъни

Този годежен пръстен попада под дизайна на златния пръстен за мъже и може да се носи и от жени. Този тип пръстени са идеални за двойки, които биха искали да носят пръстен, изработен без камъни. Пръстенът е направен от три слоя със стегнат възел, изобразяващ двойките също скоро ще бъдат завързани на възел.

4. Прости проектирани златни пръстени без камъни:

Прости проектирани златни пръстени без камъни

Както казват много велики хора, тази уникалност се крие в простотата. Този вид прости зигзагообразни пръстени изглежда прост, но когато се носи, изглежда много красив в ръцете. Тези видове пръстени могат да се носят ежедневно, както и в офиса. Простотата на пръстена е особено привлекателна.

5. Традиционни златни пръстени без камъни:

Традиционни златни пръстени без камъни

Тези видове пръстени придават на човек традиционен вид. Пръстенът е направен от чисто злато и дизайнът на чакрата в средата с малки шипове във формата на топката изглежда фантастичен. Този тип пръстени могат да се носят за всеки повод, както и за всякакви партита.

6. 14 k златен плетен модел пръстен:

14 k златен плетен модел пръстен

Пръстенът е изработен от чисто 14 k злато и изглежда много деликатен при носене. Този вид пръстени биха могли да бъдат идеална подаръчна отвара за вашите близки понякога като сватба, годишнини и за любимия ви Валентин. Плетеният дизайн придава модерен вид на пръстена.

7. Широки златни пръстени без камъни:

Широки златни пръстени без камъни

Този тип пръстени става много популярен сред младите момичета, тъй като им придава модерен и модерен вид. Пръстенът обхваща почти половината от пръста и малки свързани кръгове в средата на пръстена, които му придават нов облик. Нов дизайнерски пръстен, изработен без вградени скъпоценни камъни.

8. Пръстен, изработен без камък, завинаги в злато:

Камък без злато, направен завинаги

Този тип пръстен е чудесен избор за нова двойка, която е обещала да влезе в сериозна връзка, тъй като пръстенът изобразява двете ръце, които се държат една за друга. Пръстенът е прост, без допълнителни слоеве. Той седи удобно на пръстите ви.

9. Златна кора от пъзел за момичета:

Пъзел стил златна кора за момичета

Пръстените са много уникални по стил и като цяло различен тип бижу за млади момичета, за да им придадат зашеметяващ външен вид. Този тип пръстен я кара да се откроява сред тълпата и да й придава очарователен вид. Превъзходен дизайнерски пръстен, изработен без камъни.

10. Прост дизайн на златен пръстен без камък:

Прост дизайн на златен пръстен без камък

Това е идеален пръстен, ако търсите нещо просто. Пръстенът е свързан с шарка отгоре и е вдъхновен да изглежда елегантно и просто. Той е лек и можете да поискате същото в сребро.

11. Пръстен от бяло злато:

Пръстен от бяло злато

Това е елегантен пръстен от бяло злато с камъни. Пръстенът е обикновена група, която няма повече нищо допълнително, нито има нещо по -малко. Той е наистина прост и може да се носи както от мъже, така и от жени всеки ден.

12. Дамски златен пръстен:

Дамски златен пръстен

Дамският златен пръстен без камък е прост дизайн, чийто модел е плисиран от горната страна на пръстена. Този последен модел златен пръстен е красив и лек. Той е предпочитан предимно от дамите и може да се носи ежедневно, когато се поддържа добре.

За тези от вас, които обичат пръстена си без допълнителни камъни или шарки, този списък е идеален, за да добиете представа. Тези видове пръстени изглеждат страхотни и поразителни и могат да ви придадат както традиционен, така и модерен вид. Те могат да се носят по всякакъв повод, тъй като златото се счита за елегантно и елегантно. Накарайте ума си да работи и се опитайте да го персонализирате така, както искате.