Мислиш ли да предложиш любовта си! Или търсите скъпоценен подарък за душ за нея или него този Свети Валентин! За да изразите любовта си като обещание да продължи вечно, има няколко двойки, обещаващи дизайн на пръстени. Да, традиционните годежни пръстени сега са заменени с обещаващи пръстени, които може да са малки по дизайн, но включват всеки очарователен модел за изразяване на любов.

Съответстващи обещаващи пръстени за двойки:

Нека да преминем през някои от чувствените дизайни на обещаващи пръстени, за да разберем тяхната важност.

1. Обещаващи пръстени от сапфирени двойки:

Обещаващи пръстени от сапфирени двойки

Платинени обещаващи пръстени за двойки с малък сапфирен диамант, фиксиран в центъра, са идеални за новобрачна двойка. Пръстенът също носи обещаващи думи завинаги любов, която показва дълбочината на любовта, която споделят един за друг.

2. Обещаващ пръстен с диамантено сърце:

Обещаващ пръстен с диамантено сърце

Истински дизайн за подарък на Валентин през този сезон е пръстенът, украсен с две сърца с червени и лилави диаманти. Сърцата са свързани с флорален клон, докато пръстенът включва и скрито послание, обещание за любов към нея.

3. Споделяне на обещания пръстен на сърдечна двойка:

Споделяне на пръстен за обещание на двойка Heart

Дизайнът на двойката за обещание в платина с споделен дизайн на сърце е най -доброто за представяне на новобрачна двойка. Той съдържа дизайн на сърце, изработен наполовина в двата пръстена, което означава, че и двата са непълни един без друг.

4. Крал и кралица обещават двойка пръстени:

Крал и кралица обещават двойка пръстени

Искате ли да изразите, че тя е кралицата на вашия живот, а той кралят? Ето дизайн на коронен пръстен за кралица и крал. Обещаващият пръстен е най -добрият, докато предлагате любовта си да бъде ваша кралица. Пръстенът за нея има дизайн на корона от сърце с диаманти върху нея, докато пръстенът му е кръст.

5. Предлагане на обещание за двойка:

Предлагащ пръстен за обещание за двойка

Уникален начин да предложите за всеки специален ден е чрез предлагане на обещаващ пръстен, който държи сърцето с ръце. Пръстенът е изработен от сребърен метал. Пръстенът също има дебела зигзагообразна текстура с прекрасен ръчен дизайн.

6. Персонализиран пръстен за обещание за двойка:

Персонализиран пръстен за обещание за двойка

Искате да направите незабравим ден, подарен на любимата ви! Ето обещаващ дизайн на двойка пръстени, който е релефен с датата на деня на паметта заедно с имената на двойката. Платиненият пръстен може да бъде даден както на него, така и на нея.

7. Обещаващи пръстени от розово злато:

Двойка обещаващи пръстени от розово злато

Двойка от розово злато, проектирана със сърце и символи на безкрайността, е подходящата за обещаваща любов. Дизайнът Heart на пръстена има плетен безкраен дизайн от средата с диаманти, обсипани в него. Пръстенът е символ на истинска любов, приемане, чувственост и безкрайна връзка.

8. Мики Мини двойка пръстен дизайн:

Мики Мини двойка пръстен дизайн

Превръща ли се приятелството ви в любов? Ето един сладък пръстен за обещания за двойки, създаден специално за такива двойки. Пръстенът носи дизайна на Мики и мини лица, които се целуват. Той също така носи тайно послание вътре в приемането на любовта.

9. Сърцето бие двойка обещание пръстен:

Сърцето бие двойка обещаващ пръстен

Искате да предадете съобщение, че тя е сърцето ви и обратно! Няколко съвпадащи обещаващи пръстена, изработени от сребърна сплав, са тези, които търсите. Черният пръстен има дизайн на сърдечен ритъм в бяло, което също означава, че животът им вече е свързан.

Симпатичните обещаващи пръстени за двойки могат да бъдат изработени от злато, сребро, платина или друг метал. Когато пръстенът е подарен на двойката, той им пожелава живот, изпълнен с любов, като благословия. Нова тенденция в обещаващите пръстени на двойките е магнитният обещаващ пръстен с персонализирани думи върху него. Той идва с магнитен ефект, който привлича двата пръстена един към друг.