Сватбата и годежът са двата големи дни в живота на човек. При вземането на решение за този важен ден един основен елемент има най -голямо значение. Това е изборът на пръстените, които двойката ще носи. Сега е много модерно да се купуват двойки пръстени, които са съвпадаща двойка.

Подходящи двойки пръстени за двойки в сватба или годеж:

Тук двата пръстена са част от комплект и пръстените ще имат някакъв модел, който е общ за всеки от тях.

1. Сърце пръстен двойка за двойки:

Чифт Heart Ring за двойки

Това е една от най -романтичните двойки, които една двойка може да купи. Дамският пръстен ще има диамант във формата на сърце, инкрустиран в пръстена. Този красив пръстен е прост, но елегантен и е идеален като сватбен или годежен пръстен. Пръстенът на мъжете ще има изрезка със същата форма на сърце в центъра. Може да има гравиране и на пръстена.

2. Пръстен с гравиран диамант за двойки:

Диамант с гравиран пръстен за двойки

Тук двойката пръстени има диамант в центъра. Дамският пръстен ще има зъб във формата на корона, в който седи красив диамант. На мъжкия пръстен ще има и диамант, седнал в кухия център. Във всеки от тези пръстени могат да бъдат гравирани смислени думи.

3. Обикновен пръстен в стил Band за двойки:

Обикновен пръстен в стил Band за двойки

Ако двойката е опростена и иска много обикновен стил на група, това е перфектното съвпадение. Пръстените са изработени от платина или злато. Тези видове пръстени за двойки за двойки са най -подходящи за сватби. Вътрешната облицовка на пръстена ще има гравиране на датата на брака или имената на двойките.

4. Двойка пръстени за любов:

Двойка чифт пръстени за любов

Най -добрият дизайн за любовта е формата на сърцето. Тук пръстените носят половината от формата на сърце и когато се поставят заедно, образуват пълната половина. Той е много сантиментален и изглежда елегантен. Формата на сърцето обикновено ще има малко диамант в центъра, за да добави към очарованието.

5. Странни пръстени за двойки:

Странен стил пръстени за двойки

Последната тенденция в света на модата включва тези странни пръстени. Обикновено имат сладък дизайн, който не е традиционен тип. Снимки на момче и момиче могат да бъдат гравирани в двата пръстена с фин намек за хумор.

6. Златни пръстени за двойки за двойки:

Златни пръстени за двойки за двойки

Двойките пръстени за двойки в злато са много често срещани, тъй като златото е най -добрият избор за бижута. Тези златни пръстени предлагат широка гама от продукти, които изглеждат елегантни, елегантни и изискани. Можете също така да поставите тези пръстени в комбинация със скъпоценни или полускъпоценни камъни, за да добавите това докосване на любовта.

7. Сребърни пръстени за двойка:

Сребърни пръстени за двойка

Сдвоените пръстени за двойки в сребро са дори страхотни, тъй като цветът му съвпада прекрасно с скъпоценни камъни като диаманти и изумруди. Сребърните пръстени винаги са избор за сребърни годишнини от сватбата. Можете също така да имате фънки дизайни, гравирани в сребро.

8. Гравирани пръстени за двойки:

Гравирани пръстени за двойки

Сдвоените златни пръстени за двойки или дори платинени са много добри за гравиране. Двойката избира най -смислените думи, които обичат и те след това се гравират върху пръстените. Всеки пръстен ще има същите думи или те могат да бъдат разделени на всеки пръстен, за да имат пълно значение, когато се присъединят.

9. Безкраен чифт двойка пръстен:

Infinity двойка пръстен пръстен

Безкрайните двойки пръстени за двойки са много символични и показват любовта, която трае вечно. Тези пръстени имат символа на безкрайността в центъра. Те могат да бъдат изработени от злато, платина или сребро. Самият символ може да бъде инкрустиран в малки диаманти.

Любовта на двойка се символизира от пръстените, които носят. Това показва любовта им един към друг. Сдвоените пръстени са идеалният начин да покажете любовта си един към друг. Те ви дават възможност да изразявате думите си върху метал, а също и да имате нещо, което е уникално част от любимия ви човек.