Годежните пръстени трябва да бъдат специални и ефектни, тъй като този пръстен наподобява ангажимента на двама души. Така блестящите, блестящи изумрудени каменни пръстени са идеалният избор за този повод. Както се казва, че изумруденият камък запазва любовта и дори е символ на надежда и дори символизира щастлив и успешен брачен живот. Тъй като този камък притежава тези качества, толкова много млади хора обичат да имат годежен пръстен, проектиран в изумруден камък.

Годежни пръстени с изумрудено изрязване в различни метали:

Нека да разгледаме топ 9 смарагдови годежни пръстени.

1. Годежен пръстен с изумруд с диамант във формата на сърце:

Годежен пръстен с изумруд с диамант във формата на сърце

Очарователна и привлекателна би била правилната дума за този пръстен във формата на сърце. Годежният пръстен е изработен от розово злато от 14 карат с диамант във формата на сърце и по него са изпъстрени малки кипящи смарагди, които му придават умопомрачителен вид. По целия пръстен неизрязани бели диаманти и изумруди са релефни, което го прави голям дебел, но сладък годежен пръстен.

2. Бяло злато с годежен пръстен с диамант и изумруд:

Бяло злато с годежен пръстен с диамант и изумруд

Този страхотен и атрактивен годежен пръстен е проектиран в бяло злато с овална форма, лъскав изумруд, увенчан в центъра, където от двете страни е и гравиран искрящ пасианс. Привлекателен и най -привлекателен годежен пръстен на събитието.

3. Годежен пръстен с изумруден лист с деликатни листа:

Деликатен годежен пръстен с изумруден лист

Елегантна и деликатна е подходяща дума за този пръстен. На пръстена е осеян чудесен изумруд, където отстрани малки диаманти са релефни в лист, което го прави страхотно изглеждащ годежен пръстен.

4. Широк годежен пръстен с бяла и изумрудена перла:

Широк годежен пръстен с бяла и изумрудена перла

Пръстенът е проектиран от благоприятно, кипящо злато, където в зашеметяваща комбинация от бяла перла и смарагд е проектиран върху пръстена, като по този начин изглежда страхотен. Пръстенът е с доста широк размер, което го прави видим, когато се носи на пръстите.

5. Винтидж асиметричен изумруден годежен пръстен:    

Винтидж асиметричен годежен пръстен с изумруд

Елегантността и кралският външен вид могат да бъдат перфектни думи за този пръстен. В центъра на пръстена квадратна форма изумруден с релеф, където както отстрани са гравирани скъпоценни диаманти с асиметрична форма, придаващи уникалност и великолепие на годежния пръстен.

6. Изумруден келтски годежен пръстен:

Изумруден келтски годежен пръстен

Неговият перфектен годежен пръстен с изумрудено осеяно на върха, ако го има. Отстрани диамантите са обсипани с келтски модел, което го прави най -често срещаният годежен пръстен. Изглежда много елегантно и великолепно за случая, тъй като това е много важен ден в живота на двойката.

7. Платинен квадрат с форма на изумруден годежен пръстен:

Платинен квадрат с форма на изумруден годежен пръстен

Този зашеметяващ пръстен е проектиран от платина, върху която е фиксиран смарагд с квадратна форма с небесна форма, а отстрани са закачени диаманти във формата на триъгълници, придавайки допълнителен подобрен вид на този годежен пръстен. Този тип пръстени изглежда стереотипен и изключително предназначен за годеж.

8. Сребърни сребърни пръстени с кръстосани годежи

Сребърни сребърни кръстосани годежни пръстени

Един от най -класните годежни пръстени са тези кръстосани пръстени със зелени изумруди и бели диаманти. И двете са вградени в кръстосания модел, което го прави много красив и великолепен.

9. Годежен пръстен с изумрудено изрязване:

Годежен пръстен с изумрудено изрязване

Изумрудената кройка е една от елегантните кройки, които изглеждат фини, но елегантни. Тези отрязани пръстени са отворени, отразявайки недостатъците на камъка. Пръстените създават аура около носителя и са един от стилните годежни пръстени, без да са силни.

Изумрудените годежни пръстени са изработени от различни метали като злато, сребро, платина и много други с някои хипнотизиращи диаманти и други цветни камъни, релефни върху него. Предлага се дори в много различни кройки, което му придава изискан и елегантен вид и го прави перфектен и привлекателен годежен пръстен. Така че сега можете да изберете този според вашия избор и желание и да изглеждате ефектно за този ден.