Сватбеният пръстен е пръстен за пръсти, носен от женен човек. По принцип в брака съпрузите подаряват пръстен един на друг. Свързва ги и двете в една нишка. Това им позволява да се свързват един с друг за цял живот. Обикновено брачните халки се избират с диаманти. Диамантът винаги е бил специален за дамите. Най -често сватбените пръстени се носят в безименния пръст на лявата или дясната ръка. Смята се, че безименният пръст директно докосва сърцето. И диамантени сватбени пръстени връзки възли на двете сърца.

Зашеметяващи сватбени пръстени с диаманти:

Сватбеният пръстен ще остане ценен за двойката до вечността. Тук сме включили най -красивите диамантени сватбени пръстени за жени и мъже в Индия.

1. Два сватбени сватбени пръстена във формата на сърце:

Два диамантени брачни халки с форма на сърце

Тази диамантена сватбена халка има две сърца, свързани помежду си. Има заедно бяло и жълто злато. Между всяко сърце има диамант и от двете страни има линия от няколко диаманта. Това е просто най -доброто.

2. Странен диамантен венчален пръстен:

Странична диамантена сватбена халка

Този диамантен сватбен пръстен е за мъже, надарени от съпруга си. Той има три диаманта в странични линии. Наистина ще изглежда невероятно на ръката на мъжете. Дизайнът не е толкова деликатен, че мъжът се срамува да носи пръстен. Подходящо е мъжете да носят.

3. Сватбен пръстен с малки диаманти:

Сватбен пръстен с малки диаманти

Този диамантен сватбен пръстен е изработен от розово злато с малки диаманти, прикрепени на интервал. Изглежда толкова красиво. Дизайнът е наистина сладък и стои добре на ръката й. Най -добре е за онези дами, които обичат деликатния дизайн.

4. Дизайнерска диамантена сватбена халка:

Дизайнерска диамантена сватбена халка

Това е наистина страхотен дизайнерски диамантен сватбен пръстен. Той също трябва да е скъп, тъй като е особено дизайнерско произведение. В това има лилав цвят диамант, който блести като всичко. Дизайнът е толкова необичаен и зашеметяващ.

5. Сватбен пръстен с розов диамант:

Сватбен пръстен с розов диамант

Този диамантен сватбен пръстен има розов цвят голям диамант. Цветният модел е направен със злато около големия розов диамант. Той е тежък в дизайна и стилен. Този пръстен ще изглежда уникален и рядък в дамската ръка.

6. Crown Design Diamond Wedding Ring:

Crown Design Diamond Wedding Ring

Това е невероятна диамантена сватбена халка с три кръгли диаманта и красиви сърца. Дизайнът на този пръстен е като корона на принцеса. Това ще накара съпруга ви да се чувства горд поради дизайна на короната. Хората ще видят дизайна с удивление.

7. Диамантен венчален пръстен в стил Lotus:

Диамантена сватбена халка в стил Lotus

Това е уникален дизайн в диамантена сватбена халка. Изглежда, че диамант е щампован между лотос. Моделът на лотос е направен толкова красиво, че изглежда като истински. Всеки диамант блести ярко. Това е просто най -доброто.

8. Сватбен пръстен с диамантен дизайн с паун:

Диамантен сватбен пръстен с паун дизайн

Този златен пръстен има гравиран паун върху него с малко диаманти. Това наистина е класическо произведение на изкуството. С този пръстен дамският пръст ще изглежда тежък. Този дизайн ще покрие половината й пръст. Пръстенът изглежда великолепен с модел на паун.

9. Регулируема диамантена сватбена халка:

Регулируема диамантена сватбена халка

Тази диамантена сватбена халка има великолепен дизайн на дърво с много малки диаманти. Това е регулируем пръстен. Той се регулира с размера на пръста ви. Ще изглежда фантастично в дамска ръка, покриваща почти половината от пръста й. Това е привлекателен дизайн.

Диамантените сватбени пръстени са в толкова много разновидности и шарки. Те помагат при завързването на възли от две сърца и сливането на две души. Някои дизайни на диамантена сватбена халка са деликатни, но изглеждат толкова хубави на пръста. Дамите обичат да носят диамантен сватбен пръстен, защото той е подарен от съпруга си. Сватбеният пръстен става толкова ценен за двойките, че не обичат да го махат. Той обозначава правото, което имат един върху друг.