Среброто е един от най -обичаните метали за бижута за блясъка, изяществото и елегантния чар, който излъчва. Блясъкът и цветът на стерлинговото сребро, съчетани с различните дизайни и шарки, предлагани в бижутата, са причините среброто да е най -предпочитано за бижута за ежедневно носене. Среброто има присъщото свойство да осигурява на човек спокойно състояние на духа, финес, да бъде отворен и да има ясно мнение за нещата. Бракът обединява двама души за цял живот, а двойките пръстени в този невероятен метал са перфектен камък за съвместното пътуване. Така че тук ще разгледаме топ 15 сребърни дизайна на двойки.

Красиви сребърни пръстени за двойки:

1. Подходящи сребърни пръстени за двойка:

Подходящи сребърни пръстени за двойка

Това са прекрасни съвпадащи пръстени от сребърна двойка за мъж и жена в същия модел. Те имат този тъп лак в среброто, което ги прави страхотни, когато се носят. Уникалният лак придава на тези пръстени нов уникален вид и завършек. Изработен от стерлингово сребро, това няма безсмислен прост заоблен дизайн, направен перфектно.

2. Сватбени сватбени пръстени за двойка:

Сребърна двойка сватбени пръстени

Прекрасно изглеждащите съвпадащи пръстени от сребро са красиво и зашеметяващо бижу, идеално за сватби. Сребърните двойки пръстени са обсипани с диаманти за допълнителен блясък и блясък. Неговият има един камък, докато нейният има поредица от камъни върху тях. Диамантите правят бижутата идеални за сватби, а сребърните пръстени са за обещания, които ще бъдат спазени за цял живот.

3. Сребърни пръстени за обещание:

Сребърни пръстени за обещание

Прекрасното половин сърце във всеки пръстен, обединено в пълно сърце, прави този сребърен обещаващ пръстен за двойка. Това е идеално, за да продължите да си представяте сватбените обети винаги, когато погледнете пръстена. Половинките сърца са красиво гравирани върху пръстените от сребро.

4. Гравирани сребърни пръстени за двойки:

Гравирани сребърни пръстени за двойки

Гравирането е и най -красивият начин за персонализиране на пръстените. Двата сребърни пръстена могат да бъдат гравирани с думи като обичам те, обичам, дати, имена и т.н., за да го направя запомнящо се завинаги. Гравирането, направено в сребро, се откроява, защото дава много приличен вид на двойките.

5. Изрежете диамантени сребърни двойки пръстени:

Изрежете диамантени сребърни двойки пръстени

Изрязаните диаманти са стилът и дизайна, използвани при изрязването на диамантите. Нарязаните диаманти блестят брилянтно върху пръстени от стерлингово сребро. Тези двойки пръстени са идентични по начина, по който са направени, с изключение на дебелината в двата пръстена, като пръстенът за мъжа е малко по -дебел, отколкото за жената.

6. Коронни сребърни пръстени за двойка:

Коронни сребърни пръстени за двойка

Акцентът в тези сребърни двойки пръстени е короната. Кубичните цирконови камъни са с ярък рубинен цвят, който подчертава пръстена повече.

7. Сребърни рози Двойка пръстени:

Сребърни рози Двойка пръстени

Елегантност и повече елегантност могат да бъдат една дума, която описва тази красива двойка пръстени в сребро. Тези пръстени имат красиви сребърни рози в тях, гравирани по перфектен начин и в двата пръстена. В пръстена за мъжа розата и листата са гравирани в лицето на пръстена, докато за пръстена на жената розата е осеяна като камък на върха с красиво отстрани листа.

8. Сребърни пръстени за двойка с розово злато:

Сребърни двойки пръстени с розово злато

Розовото злато е оттенък на розово или медно оцветено злато, скъпо от обичайното злато. Розовото злато изглежда невероятно в аксесоарите. В комбинация със сребро и диаманти от 18 -каратово розово злато, тези двойки са за съхранение и са идеални за нова двойка на годежа или сватбата им.

9. Сребърни двойки пръстени от сърцебиене:

Сребърни пръстени за сърцебиене

Удивителна е думата за тези супер иновативни, проектирани сребърни пръстени. Сребърните пръстени от стерлинги имат гравирани сърдечни удари. Бракът обединява две двойки и сърцата им стават едно. Така че тези гравирани сърдечни удари са идеални за влюбени млади двойки.

10. Сребърни пръстени за двойка „I Do“:

I Do ”Сребърни пръстени за двойка

Перфектният начин да кажа, че правя и да изпълня обещанието, са тези пръстени от стерлингово сребро с думите, които правя на пръстена с диамант на азбуката О. Прекрасен е пръстенът и по -красива е връзката между двойката. Перфектен начин да кажете и предложите с тези страхотни пръстени за двойки.

11. Усукани сребърни двойки пръстени:

Усукани сребърни пръстени за двойка

Извити и тънки, но елегантни са тези сребърни пръстени за двойка. Изработени от сребро, тези пръстени са с матово покритие за мъже и диаманти, обсипани в случай на женски пръстен. Прекрасно изглеждащи усукани пръстени са за подаръци по специални поводи и за празнуване на специални моменти.

12. Сребърни пръстени за двойка с дизайн на изрязана вода:

Сребърни пръстени за двойка с дизайн на вода

Това са онези пръстени за ежедневно носене на двойки, които да им напомнят за любовта един към друг, а също и да поддържат романтиката в отношенията жива. Те имат този хубав дизайн на изрязана вода, за да означават връзката, която трябва да тече и да е хладна като водата.

13. Цирконови диамантени стерлингови пръстени за двойка:

Цирконови диамантени стерлингови пръстени за двойка

Те изглеждат зашеметяващо, като акцентът е върху камъните от циркон с диаманти. Цирконът придава зашеметяващ блясък на камъните и следователно изглежда скъп в същото време. Те са наречени романтични любовни двойки, също изработени от сребро 925 проби.

14. Сребърни пръстени с кръст и корона:

Сребърни пръстени с кръст и корона

Кръст за мъж и корона за жена са тези сребърни двойки пръстени. Кръстът и короната са изработени от диаманти, а пръстените са от сребро. Кръстът представлява краля, а короната е за кралицата. Това могат да бъдат и перфектни сватбени подаръци.

15. Сребърни двойки пръстени с диамантен монтаж:

Сребърни двойки пръстени с диамантен монтаж

Това са перфектни годежни пръстени с диаманти, монтирани върху тях на видно място отгоре. Тези пръстени от стерлингово сребро изглеждат красиви и също така имат много малки диаманти, прекалено осеяни. Те изглеждат елегантно и великолепно за годеж, който е много важен ден в живота на двойката.

От незапомнени времена среброто като елемент е свързано със състрадание и справедливост. Така че се смята, че среброто е елементът за означаване на достойнство и самоконтрол. Среброто има връзка с луната и следователно среброто притежава свойства, свързани с луната, за благодатта и красотата. Между другото, среброто има и намек за мистериозен елемент.