Напоследък обаче виждаме мъже, проявяващи интерес към пръстените, особено към златните пръстени! В днешно време пръстените означават много повече за мъжете, отколкото просто сватбени символи. Преди мъжете носеха пръстени само когато са сгодени или на сватбите си. Но сега златните пръстени се носят изключително от мъже в много официални и неофициални случаи, тъй като това се превърна по -скоро в модно изявление, а не просто в задължение или знак за брак.

Мъжките пръстени се предлагат в различни дизайни и различни сребърни, златни и диамантени материали. Предлага се в онлайн и офлайн магазини. В момента мъжете са по -склонни да имат нов стил и дизайн на пръстени. Някои също са гравирани със скъпоценни камъни, за да придадат подобрен вид.

Поради нарастващите цени в световен мащаб, златните пръстени обикновено ще се носят от хората от висшата класа в обществото. Но днес състоянието се е променило, тъй като обикновен човек може да носи и пръстена си.

златни пръстени за мъже

Днес златните пръстени за мъже се предлагат във всички размери, като се започне от малки до големи с различен модел, настройки, стилове и дизайн. Тези пръстени могат да варират от обикновени златни ленти от сто долара до изключително декоративни, уникални и дизайнерски пръстени от хиляди долари. Поради тяхната културна стойност нищо не може да замени златни накити, особено пръстени за мъже. Златото се носи добре с всички индивиди въпреки цвета на кожата и тена на кожата.

3 основни неща, които трябва да имате предвид, когато купувате златни пръстени:

Златото е популярен избор за мъжки пръстен, но не забравяйте, че кожата на всеки не отговаря на златния тон и затова просто проверявайте няколко неща, преди да се ангажирате да си купите такъв! Ето основните неща, които трябва да имате предвид:

Карат:

Различни композиции и паритети правят златните пръстени. Поради своята пластичност и пластичност, чистото злато не може да се използва за изработка на орнаменти. Те се смесват с примеси за подобряване на здравината. Паритетите на златото се измерват на нива 24k, 22k, 18k, 14k и 10k.

Дизайн:

Мъжките пръстени обикновено са проектирани да имат солиден мускулест вид с различни форми и размери, за да изпълнят всички изисквания на мъжете. Някои от златарите се възползват от персонализирания дизайн за всички ваши нужди, за да украсят вашата красота.

Размер:

Поръчайте перфектен, който ви пасва. Докато правите поръчката си при бижутер, открийте най -новия дизайн, който едва ви пасва. Тъй като това е голяма инвестиция, трябва да използвате правилния размер, който да издържи дълго време за вашата употреба. Тъй като това е мек метал, трябва да боравите със златните пръстени най -внимателно.

Различни видове златни пръстени за мъже:

Изобилие от дизайни се предлагат както в онлайн, така и офлайн магазини. Тук можете да получите топ 25 дизайна на златни пръстени за мъже. Започнете да изследвате най -добрия за вас дизайн!

1. Палм Бийч Мъжки принцесо-изрязан и кръгъл кубичен позлатен пръстен във формата на осмоъгълник:

палм-плаж-мъже-принцеса-изрязани и кръгли-кубически-позлатени-осмоъгълни-пръстен1

Ще направите смело модно изявление с кройката на принцесата и заобления кубичен златен пръстен във формата на осмоъгълник, изработен от 14-каратово злато. Това е дизайн с форма на осмоъгълник, който ще направи елегантен вид с камъните върху него. Носенето на това ще бъде очарователно и искрящо, когато се носи на пръста.

2. 10K жълто злато TDW бял диамантен пръстен за мъже:

10k-жълто-злато-tdw-бял-диамант-пръстен-за-мъже2

Ако обичате стилен външен вид и стилни диамантени златни пръстени за мъже, които никога не излизат от мода, носенето на това ще бъде най -добрият избор. Този пръстен има широк център, който се отличава с павиран комплект и кръгли бели диаманти, изработени с 10k жълто злато. Дизайнът завърши с високо полиран и уникален вид.

3. Мъжки годежен пръстен от 14k трицветно злато:

14k-трицветен-златен-мъжки-годежен пръстен3

Направете символа на обединението изпъкващ с тези 14k трицветни годежни пръстени за мъже, които се отличават с плътен дизайн с два усукани реда злато и розово злато. Този класически тониран пръстен от жълто злато и бяло злато ще бъде най -добре да се носи на сватбени церемонии.

4. Versil мъжки 14-каратов жълт златен пръстен с високо полиран печат:

versil-mens-14-karat-жълто-злато-високо полиран-печат-пръстен4

Търсите перфектен подарък за любимия човек? Получаването на този пръстен от жълто злато Versil с високо полирано покритие ще бъде най -добрият подарък за любимия човек. Това е идеално за гравиране, тъй като бръсне дизайн с отворен гръб, за да осигури допълнителна подкрепа за човека, който го носи.

5. Мъжки кръг 14k жълто злато Американски орел пръстен:

мъжки кръг-14k-жълто-злато-американски-орел-пръстен5

Показаният по-горе пръстен за мъже, изработен от американски пръстен от 14k жълто злато в дизайна на орел, ще изглежда красиво в целия си вид. Носенето на това в гардероба ви ще донесе допълнителна красота и стойност. Това приключи с добре изглеждащия полиран завършек на този хващащ окото пръстен.

6. Палм Бийч Мъжки жълт златен черно -бял диамантен геометричен пръстен:

палм-плаж-мъже-жълто-злато-черно-и-бял-диамант-геометричен пръстен6

Този жълт златен, черно -бял пръстен за мъже с геометричен модел на диаманти ще достави характеристиката на блестящ външен вид на потребителя. Носенето на този пръстен ще бъде уникално и стилно.

7. Кръгъл мъжки златен пръстен с кубичен цирконий:

мъжки кръгъл кубик-цирконий-златен пръстен7

Златният пръстен с кубичен цирконий с кръгла форма е великолепен, тъй като това прави мъжете да изглеждат различно в отношението и стила си. От хилядите налични дизайни, изборът на този ще бъде уникален и различен, за да застане пред тълпата. Този пръстен е направен с циркониеви кубични скъпоценни камъни, завършен с красив дизайн.

8. 14k Gold Palm Beach мъжки пръстен от оникс орел над стерлингово сребро:

14k-злато-палма-плаж-мъже-оникс-орел-пръстен-над-стерлинги-сребро8

Показаният по-горе е зашеметяващ дизайн, направен с картина на орел. Това е най -подходящо за мъже, ако те особено търсят дизайн, който да направи външния им вид зашеметяващ и по -смел. Той беше представен с диамантен акцент около орел от оникс, изрязан в изумруд, за елегантен и невероятен външен вид.

9. 14k позлатен реплика на американски орел с монетка в стил „самолет“:

14k-позлатени-американски-орел-монета-реплика-късче-стил-пръстен9

Днес мъжете проявиха интерес да носят пръстените с изобразено изображение на орел. Мъжете, носещи този пръстен, могат да се отличават уникално от другите, тъй като това ще бъде прекрасно, когато се носи. Вземете сияен вид, като носите това.

10. De Buman 14k Gold Overbed Cubic Zirconia Hammer Ring:

de-buman-14k-gold-overlay-cubic-zirconia-hammered-ring10

De Buman 14k Gold Overlay Cubic Zirconia Hammered за мъже е напълно различен от всички останали дизайни, тъй като това е направено с камъни от цирконий с чук. Това беше изработено със злато и завърши с полирано покритие.

11. Пръстен от твърда златна лента за мъже:

пръстен от твърда златна лента11

Този пръстен от масивна златна лента е традиционен за мъже. Това е най -добрият избор за мъже е прост и грандиозен, изработен от 24 -каратово злато, ще бъде най -добрият избор за сватбата и сватбата. Носенето на този златен пръстен ще представлява вашата любов и ангажираност по време на вашите сватбени поводи.

12. Мъжки звезди, гравиран златен пръстен:

звезди-гравирани-златни пръстени12

Има категория хора, които искат да носят звезден символ във връзка със своя зодиакален символ. Ако също търсите същия дизайн, закупуването на това ще бъде най -добрият избор, тъй като това има начален символ. Неговият е най -атрактивният дизайн сред останалите.

13. Мъжки златен мъжки пръстен:

мъже-печат-злато-пръстен13

Златният пръстен с мъжки печат е уникален дизайн, изработен с уникален модел. Този дизайн беше силно завършен с полирано покритие. Носенето на този пръстен ще облече тена на кожата на всички мъже. Отидете за модерен и модерен дизайн с това очарователно парче.

14. Окислено стерлингово сребро със златен пръстен:

окислен-стерлингов-сребърен-със-златен пръстен14

Хората обикновено избират много дизайни, когато търсят златен пръстен за мъже. Ако искате да го поднесете като подарък на човека, когото обичате най -много, това ще бъде най -добрият избор. Това е проектирано във вълнов модел, който стои пред другите дизайни, които са нормални на вид.

15. Мъжки златен пръстен от дървесна кора:

кора-дърво-жълто-злато-пръстен15

Налични са хиляди и хиляди златни пръстени. Това е традиционен, но модерен дизайн, който отговаря на вашето желание. Това е просто, но елегантно, което подхожда на мъжете, които искат да проектират семпла визия. Това беше завършено със заоблено и полирано покритие.

16. Змийски златен пръстен с диамант:

змия-златен пръстен-с-диамант16

Хората обичат да имат змийски пръстени, особено мъжете обичат да ги носят. За тях носенето на това ще бъде най -доброто, тъй като това ще покаже чертата им на смел и най -силен. Змиите се считат за символ на храброст и ако отидете с това, ще бъдете уникални в търсенето.

17. Опакован златен пръстен мъжки:

опакован-златен пръстен17

Въпреки че има многобройни дизайни, опакованите дизайни са най -търсените от всички тях. Това също е един от тях, който ще бъде уникален и прост. Някои мъже няма да обичат да имат по -ярък пръстен и блясък. За тях това е най -добрият избор, тъй като това ще бъде просто най -добрият.

18. Пръстен с име за мъже от злато:

пръстен с име за мъже, изработен от злато18

Мъжете като цяло ще имат навика да носят име с тяхното начало или име. За тях това ще бъде най -добрият избор, тъй като те могат да отпечатат имената си на този пръстен. Ако искате да имате вашето име, опитайте това, но не забравяйте да посочите това, когато правите поръчката си при бижутера.

19. Дизайн на златен пръстен Nawab:

пръстенът-nawab19

Пръстенът Nawab ще бъде напълно различен от всички останали дизайни на пръстени, налични за мъже. Този пръстен е носен като спомен за хората от краля на Наваб, особено тези, които са загрижени за възрастта, които могат да носят този дизайн, тъй като това ще им подхожда.

20. Булевард златен мъжки пръстен:

булевардният пръстен20

Булевардният пръстен е най -добрият избор за мъж, който обича модата и тенденциите. Носенето на този пръстен ще ви покаже като елегантен и най-добре изглеждащ човек. С този дизайн ще бъде наистина уникален и стилен.

21. Grand Master Gold Ring Men:

the-grand-master-ring21

От древни времена гросмайсторският пръстен е съществувал, тъй като това ще има своя собствена стойност за носителя, който го носи. Продължете с този дизайн, ако обичате да имате такъв, който е едновременно модерен и традиционен.

22. Златният мъжки пръстен на Mogul:

the-mogul-ring22

Пръстенът Mogul е най -добрият избор за модните наркомани, които изпробват нов дизайн с модна лаконичност. Този пръстен е направен със златен и диамантен дизайн и завършва с полиране.

23. Пръстенът на Сестет:

the-sestet-ring23

Тази колекция от златен пръстен Sestet за мъже е подходяща за ежедневен, официален и друг модерен дизайн. Има много дизайни, които изглеждат страхотно и грациозно. Това ще придаде кралски и винтидж вид на човека, който го носи, заедно с демонстриране на уменията на майстора.

24. Пръстенът на морския механизъм:

пръстен на морския механизъм24

Носенето на този пръстен с морски механизъм ще бъде модерен обрат към ежедневните ви пръстени за мъже, които ще направят промяна в живота ви. Елегантността на този сложен пръстен няма да се нуждае от описание, тъй като самият дизайн говори за неговите черти.

25. Мъжете на колелото на късмета:

пръстенът на колелото на късмета25

Носенето на този пръстен на колелото на съдбата, специално създадено за мъже, продължава да бъде жизнена традиция по целия свят. Този дизайн на пръстена има своето значение. Този пръстен може да бъде проектиран със смел дизайн и е напълно проектиран със златен материал, който придава уникалния и традиционен вид на мъжете, които го носят.

Златните пръстени са популярната селекция за мъжки пръстени, тъй като се предлагат в милиони стилове и дизайн. Освен това, има много причини, поради които златните пръстени са били много популярни сред всички останали видове, като сребърни пръстени за мъже. Основната причина е неговата културна стойност, тъй като те съществуват от древни времена, когато кралете са го носили. В горната статия бихте могли да разгледате различните видове златни пръстени за мъже по отношение на дизайна и, разбира се, също така ще подчертаете как разнообразието от пръстени за мъже продължава да се увеличава всеки ден.

Най -добре би било обаче да обмислите много неща, когато изберете златен пръстен, тъй като не само един вид се използва за изработка на пръстени за мъже. Понякога жълтото злато се използва по -често, а златото е бяло злато и розово злато. Бялото злато понякога се нарича платина и ще бъде много по -скъпо от гледна точка на цената. Той ще придаде елегантен и красив бял вид, подобен на този от блясъка и полираното сребро. От друга страна, пръстените от розово злато ще имат лек розов цвят, привличайки много мъже, които обичат да носят пръстен за първи път.

Ако търсите най-добрата марка златен пръстен, тогава онлайн пазаруването е най-добрият избор, тъй като това ще ви позволи да изберете вида на вашата гама от хилядите дизайни, достъпни онлайн. Можете да закупите всичко като единично злато или жълто злато или комбинация от жълто и бяло злато или жълто и бяло злато с розово злато и трицветни пръстени. Можете също така да си купите готови златни пръстени офлайн или магазините по интернет. Ако търсите нещо уникално, трябва да вземете това, специално създадено за вас по размер и избран дизайн. Търсенето добре ще ви позволи да закупите уникални дизайнерски пръстени, които никой никога не би притежавал!