Пондичери е един от най -старите градове в Индия, но все още има нотка на френска екзотика, запазена в себе си. Въпреки че е минало много време, оттогава се е продължило, но дори и да се разхождате по улиците близо до курорта Пондичери с изглед към плажа, може да изоставите времето и да се насладите на света по различен начин. Това планиране може да бъде една от причините, поради които то трябва да бъде включено в списъка ви като място за почивка, където можете да прекарате известно време.

Така че, ако планирате пътуването до 5-звездни морски курорти в Пондичери, разгледайте някои курорти в Пондичери, където можете да отседнете и да прекарате ваканцията си на следващото ниво. Курортите ще бъдат най -добрият престой за вас, тъй като те осигуряват град и спокойствие, като в същото време балансират вашата ваканция. Те ви предлагат посещение, което гарантира, че нямате тълпата да видите, а само живописните места за разглеждане.

Дейности в Pondicherry:

 • Самореализация: Когато резервирате своите морски курорти в Пондичери, не само получавате изключителен престой в Пондичери, но можете също така да бъдете сигурни, че ще прекарате качествена вратовръзка със себе си.
 • Разгледайте: Опитайте се да влезете в номадския режим, когато резервирате престоя си в курорти в Пондичери със собствен плаж и се насладете на града като неговия собствен. Богатата култура и запазеното наследство на този град е нещо, на което ще се насладите.
 • Пазаруване: Ако отидете на място и не пазарувате там, изобщо не сте били там, така че не забравяйте да купите сърцата си не само за себе си, но и да получите някои странни сувенири за вашите скъпи.

Градски опит в Пондичери:

Проучването на града в Пондичери трябва да бъде основен приоритет при вашето пътуване в Пондичери. Сред различните неща за вършене в курортите Pondicherry близо до басейна на плажа, трябва да сте готови със своя списък, който трябва да бъде добре планиран според вашия престой. Дори и да резервирате най -добрите курорти в Пондичери, трябва да излезете от вашия курорт и да се опитате да усетите градските настроения, за да си върнете някои преживявания.

Опитайте се да опознаете града и не забравяйте да опитате уличната кухня, когато сте в Пондичери. След като знаете най -добрите места за посещение и най -добрите места за хранене, можете да разчитате на различни други места като музеи и туристически места за вашата перфектна ваканция в Пондичери.

15 най -добри курорта в Пондичери за частна ваканция 2021:

1. Океански спрей:

Името е достатъчно, за да ви уведоми, че ще прекарате гала в този морски курорт в Пондичери. Изключителността на мястото се определя само от изкуственото им езеро, разположено точно в средата на курорта. Курортът има своя дискотека и е пълен с банкетна зала. Добре изградените стаи са просто още един бонус, който определя този курорт о, толкова добре. Не само, че престоят ви тук ще се окаже най -доброто решение, тъй като Ocean Spray се нарежда сред най -добрите курорти в Пондичери, но вие и вашето семейство също ще изпитате цялостно подмладяване на ума и тялото. Той ви предлага старата харизма, обгърната в модерния чар на изтънчеността, за да ви изненада.

курорти в Пондичери

Дейности & Удобства:

 • Този курорт разполага с 72 стаи с 28 вили, включително четири луксозни вили и две кралски вили.
 • На разположение са всички съвременни удобства в стаите, включително кабелен и безжичен интернет.
 • Разполага с джакузи с открито небе, спа, анкети и цветя.
 • Този курорт включва съоръжения за обмяна на пари, перални услуги и организиране на забележителности само за вас.

2. Soorya Beach Resort:

Soorya Beach Resort е идеалното място за настаняване за вас и вашето семейство през този празничен сезон. Курортът, въпреки че разполага с екстравагантни басейни за забавление, гостоприемството, използвано тук, е два пъти по -приветливо и мило, отколкото сте изпитали в къщата на друг роднина.

курорти в Пондичери

Като един от курортите на Пондичери с частен плаж, това може да е идеалното ви място за катастрофа в Пондичери. Той е оборудван със сесии по аюрведична терапия изключително за техните клиенти; този курорт ви предлага напълно различно преживяване за вашата ваканция в Пондичери. Този курорт разполага с всички удобства и удобства, за да се погрижи за вас и да ви осигури перфектното изживяване.

Дейности & Удобства:

Има различни активи, които този курорт може да предложи освен красотата си. Някои от тях са:

 • Всички съвременни услуги като телевизия, денонощна течаща вода, сейфове и съоръжения за достъп до интернет, както и пералня и директно избиране.
 • Този курорт разполага и с уникален ресторант на покрива с много кухни.
 • Можете също така да получите спортни специалитети като съоръжения за игри за волейбол и бадминтон и морски разходки с лодка.

3. Le Pondy Resort:

Le Pondy е един от най -утвърдените луксозни курорти в Пондичери, който разкрива смесените култури и етика чрез тяхната страхотна архитектура и гостоприемство. Заедно с арена за парти край басейна има място за забавление заедно с необходимите съоръжения. Като един от морските курорти в Пондичери с частния плаж, това е просто перфектното място за почивка за вас и вашето семейство без съмнение. Независимо дали става дума за архитектурата или аромата на курорта; това място ще подправи вашата почивка за най -доброто.

курорти в Пондичери

Дейности & Удобства:

Като разполага с всички съвременни курортни съоръжения, включени в La Pondy Resort, този курорт все още може да предложи много.

 • Разполага с големи басейни с множество секции, които ще направят свободното ви време по -лично.
 • Той разполага с всичко, което курортът може да има, дори аюрведически център и СПА център и библиотека.
 • Включително бар и голяма зона за парти край басейна, не е нужно да мислите два пъти къде ще празнувате нещо в този курорт.

4. Дюната, еко селото и спа:

Дюната се намира на брега на Коромандел и е известна не само с луксозното си настаняване, но и широко известна със своя екологичен спа център. Основната цел на Dune е да осигури точното количество комфорт, но по екологичен начин, което обяснява безопасните басейни без хлор; заедно с това са спа и зала за йога, ароматерапия и частен плаж.

курорти в Пондичери

Този курорт без съмнение е един в списъка на най -добрите морски курорти в Пондичери заради всичко, което може да предложи. Независимо дали става въпрос за естествената аура, която има, или балансира съвременните услуги, които предоставя; Dune Eco Village е мястото за престой, когато сте в Pondicherry.

Дейности & Удобства:

 • Включително всички съвременни удобства на курорт с много гостоприемство, курорт Dune Eco Village е идеалното място за почивка за вашия престой в Пондичери.
 • Той също така ви предлага пространства за провеждане на вашите срещи, семинари и конференции, така че работата да не бъде засегната дори по време на ваканцията ви.
 • Той също така разполага с уникални сватбени пространства, заедно с галерия на художници и аюрведичен център.

5. Клуб Mahindra Pondicherry:

Опит на Club Mahindra в предоставянето на отлично настаняване по време на ваканция по класен начин, подкрепен от достъпен бюджетен пакет. Ето защо можете да се доверите на курорт Club Mahindra в Пондичери, за да ви осигури най -доброто време. Заедно с магазин за сувенири и здравен спа център, този курорт ще бъде центърът за вас по време на почивка.

курорти в Пондичери

Курортът Club Mahindra с изглед към плажа в Пондичери е без съмнение идеалното място за почивка в Пондичери, тъй като ви предлага гостоприемството, което ще бъде запомнено за много дълго време. Конструкцията на сградата от титанов оксид и покритието със стъкло предлагат на този курорт различно преживяване за вашия престой.

Дейности & Удобства:

 • Включително всички съвременни стаи в този курорт, той разполага и със СПА център и красив басейн.
 • Ресторант Sea Shellz в този курорт е идеалното място за хранене за вас и вашето семейство с приказен интериор и екзотично усещане.
 • Той също така предлага бар услуга за всички парти изроди, така че да не пропускат партита дори в Пондичери.

6. Windflower Resort and Spa:

Курортът със слънчеви цветя е това, което наричаме екзотика, където изключителната елегантност се оценява и подсилва само от тяхното гостоприемство. Курортът се предлага и със зала за занимания за всички-от малки деца до младежи, търгуващи от широка гама от вкусни кухни до спа център и масажен център от висок клас. Независимо дали е плажът отвън или атмосферата вътре дори в класацията на курортите в Пондичери с басейн, дивото цвете е едно от най -добрите места за престой, когато става въпрос за вашия план за почивка в нов курорт в Пондичери. Сливането на тамилска и френска кухня тук е фантастичната част, която със сигурност ще спечели сърцето ви.

Windflower Resort and Spa

Дейности & Удобства:

 • Арената за хранене в Wildflower със сигурност ще бъде една от ключовите атракции тук, заради очукания златен таван и античните мебели, заедно със смесицата от съвременна кухня с традиционни местни вкусове.
 • Има и СПА център само за отдих на техните клиенти, който е много съживяващ и спокоен.

7. Пурпурни курорти:

Ето още един красив курорт в Пондичери, който ще ви накара да искате повече. Основните удобства са 24-часово обслужване, заедно с отделен раздел, посветен на корпоративни срещи по време на почивки, докато зоната на басейна може да бъде неформалната почивка, която търсите.

Purple Resorts

Като един от най -добрите курорти в Пондичери Индия, Purple Resort е като врата към вашата перфектна почивка с невероятни гостоприемни услуги. Не само това, този курорт е в средата на Ауровил с толкова много зеленина около него, че пречиства живота ви и ви предлага детоксикиращо пътуване за вас и вашето семейство.

Дейности & Удобства:

 • Пурпурният курорт разполага с луксозни стаи, които предлагат климатизирана стая, безплатни Wi-Fi услуги и 32-инчов LCD телевизор, машина за чай/кафе и сешоар, предоставени в стаята, както и всички съвременни стайни услуги.
 • Луксозната стая в този курорт също е оборудвана с всички съвременни стайни услуги. Той разполага с допълнителни удобства като микровълнова фурна, включени в стаята за улеснение на техните клиенти.

8. Nalla Eco Resort, Пондичери:

Вероятно това е още един най -добре изглеждащ и домашен курорт, който Пондичери може да ви предложи. Докато старейшините могат да прекарат тържествено на терасата с изглед към морето, бащите могат да чукат чаши на бара с изглед към морето. За малките деца нощни кина и театрални представления.

Нала еко курорт, Пондичери

Този курорт в Пондичери за семейство е оборудван с всичко, за което можете да си представите, било то понякога прекъсване на ваканция и работа или оставяне на работа след себе си и наслада със семейството си. Този курорт включва също банкетна зала и свързани услуги, които правят много лесно клиентите да се наслаждават на всеки аспект от живота, независимо дали е голям или малък.

Дейности & Удобства:

 • Този курорт разполага с всички съвременни курортни услуги с климатизирани стаи, денонощна течаща вода, денонощно рум сървис и дори DJ по ваше желание ще бъде готов да разтърси вашето парти.
 • Наред с тези услуги, има басейн, различен за възрастни и деца. Този курорт също предлага морски разходки с лодка и разглеждане на забележителности на своите клиенти, като се увери, че пътуването им върви най -добре.

9. St. James Court Beach Resort:

Плажният курорт Сейнт Джеймс е луксозен хотел с изглед към морето, пълен с басейни, развлекателни зали, конферентни и банкетни зали, детски паркове и красива дискотека.

Сейнт Джеймс Корт Бийч Ризорт

Не само това, но това е един от отличните курорти в Пондичери поради разнообразните си ексклузивни услуги, било то бизнес пътуване или пътуване на меден месец или семейно пътуване до Пондичери. Гостоприемството в този курорт е една от ключовите характеристики, заедно с елегантната обстановка, която имаше и просторните стаи, които предлага. Той разполага с всички услуги, които бихте искали по време на престоя си в Пондичери, за да сте сигурни, че пътуването ви до Пондичери продължава да създава страхотни спомени.

Дейности & Удобства:

 • Този курорт разполага с всички съвременни курортни услуги, включени в този курорт. Разполага с 24 часа течаща вода и 24 часа електрически услуги, заедно с добре зареден бар и уникален крайбрежен ресторант на открито.
 • Този курорт включва и тематични партита само по телефонно обаждане и дори обмяна на валута и шкафове за сейф за вас.

10. Mango Hill Resort:

Това място е фантастичен морски курорт Пондичери с басейн. Този курорт е елегантен курорт с изящно френско докосване. Независимо дали става въпрос за стаи с изискана тераса или самостоятелна тераса, този курорт има всичко, което ще разтопи сърцето ви. Гледката към морето и освежаващият въздух ще подмладят цялото ви пътуване и ще ви накарат да видите живота си от различен ъгъл. Апартаментите в този курорт също имат всичко-от вана до дори бани със слънчево отопление. Също така, този курорт се грижи за правилното обслужване на клиентите им и професионалния им живот също не е възпрепятстван, така че има и конферентна зала за тях.

Mango Hill Resort

Дейности & Удобства:

 • Този курорт включва всички съвременни курортни услуги, заедно с безплатен Wi-Fi във фоайето и стаите, а всички стаи са напълно климатизирани.
 • Има ресторант, прикрепен към спокойна обстановка, който със сигурност ще направи вашето хранене перфектно.
 • Друго добро нещо за този курорт е, че ви позволява да водите домашни любимци, така че никой, когото обичате, да не бъде изоставен.

11. Хотел Sunway Manor:

Този курорт с изглед към морето е малко далеч от 22 акра Ботаническа градина и е просто идеалното място за престоя ви в Пондичери. Този курорт разполага с всички основни удобства за своите клиенти, заедно със спа и уелнес център, който ще подмлади вашето пътуване в Пондичери. Този курорт също има изискан аромат, който ще ви накара да се почувствате специални по време на престоя си. Друго хубаво нещо в този хотел е, че дори и да идвате тук със семейството си, има различни центрове, отворени за деца, така че личните ви моменти да не бъдат възпрепятствани и да се насладите максимално на времето си в Пондичери.

Хотел Sunway Manor

Дейности & Удобства:

 • Удобствата в този курорт включват електронна безопасна стая и напълно климатизирани стаи, както и наличието на услуги за приготвяне на чай/кафе. В този курорт има и зона за игри, за да можете да поддържате игрите си включени.
 • В този курорт има и минибар, който сервира любимите ви напитки точно когато искате и където искате.

12. Le Royal Park:

Този курорт е само на три километра от плажа Promenade. Предлагайки кафене във френски стил, наречено „Café de Paris“, което е отворено 24 часа, за да обслужва своите клиенти, и уелнес център с аюрведичен спа център, сауна и фитнес зала, този курорт има всичко, което ще искате по време на вашето пътуване в Пондичери. Има и бар, включен в курортната арена, за да сте сигурни, че няма нищо между развлекателната връзка на техните клиенти. Ресторантът на скара и барбекю в този курорт е рай за храна с ухаещи на уста кухни, сервирани само на един момент.

Le Royal Park

Дейности & Удобства:

 • Този курорт включва перфектни стаи с всички основни и модерни удобства, включени в места като климатик, телевизор, Wi-Fi, сейф и дори сешоар.
 • Този курорт включва и два открити басейна, един специално за децата ви да се забавляват, без родителите да се заяждат, а дори и родителите могат да си починат малко.

13. Конгресен център Шенбага:

Курортът с гледка към плажа може да се определи най -добре с думите лукс и богатство. Този курорт предлага един от най -добрите обслужващи клиенти; този сектор се намира в сърцето на Пондичери. Разполагайки с просторни и всички необходими удобства в стаите, този курорт разполага и с минибар, за да се уверите, че свободното ви време не се отказва за нищо. Панорамната гледка от този курорт е небесна, а уелнес услугите, предоставяни в този курорт, са от полза за всички по отношение на самореализацията. Не само това, но и разполага с шест конферентна зала с различни размери, така че можете също така да се справите добре с работата си, докато се наслаждавате на почивката си.

Дейности & Удобства:

 • Всички основни удобства са включени в този курорт за техните клиенти като напълно климатизирани стаи, Wi-Fi услуги и добре поддържани бани.
 • В този курорт има и басейн, където да прекарате известно време с вода, и бар, за да сте сигурни, че забавлението никога не свършва.
 • В този курорт има и фитнес зала.

14. Акорд Пондичери:

Балансирайки свободното си време с бизнес на следващия етаж, това е мястото, което може да ви предложи всички удобства само под един покрив, когато сте в Пондичери. Ако искате да празнувате или искате да бъдете мързеливи в леглото си, този курорт има всичко за вас. Дори СПА и подмладяващите центрове тук са добре поддържани за своите клиенти, за да се гарантира, че всеки клиент ще се наслади максимално на престоя си по време на престоя си в Пондичери. Гостоприемството в този курорт ще спечели сърцето ви и ще направи вашето посещение още по -дълго.

Акорд Пондичери

Дейности & Удобства:

 • Независимо дали става въпрос за електронен сейф или напълно климатизирани стаи, и това място покрива всичко за вашия престой.
 • Има също фитнес, бар и конферентна зала само за вас.
 • Има допълнителни услуги като спа, центрове за отдих и салон, включени в този курорт за удобство на техните клиенти.
 • И също така услуга за разглеждане на забележителности, покрита от търсенето на техните клиенти.

15. Крайбрежната алея:

Този курорт с изглед към плажа е като идеалното място за почивка в Пондичери. The Promenade включва френското докосване в тяхната атмосфера, заедно с всички съвременни забавления; този курорт знае как да поддържа своите клиенти добре и се нарежда сред най -добрите, когато става въпрос за гостоприемство. Този курорт е добре оборудван от барове до здравни арени, специализирани в спа центъра и развлекателни услуги, а този курорт предлага целия пакет за вашата мечтана почивка. Само на 200 метра от парк Bharathi, този курорт е за тези, които искат да се насладят на почивката си в Pondicherry максимално. Курортът Promenade е като френски чар, изтънчен в изтънченост, за да бъде вашата почивка най -добрата.

Променадът

Дейности & Удобства:

 • Всички основни удобства са включени в този курорт, от 24 -часово обслужване по стаите до съоръжения за съвършенство в стаите.
 • Можете също така да доведете вашия домашен любимец заедно с вас, така че цялото ви семейство да се наслаждава на Pondicherry.
 • В този курорт има басейн, паркинг, Wi-Fi, ресторант и дори хотелски бар.
 • Всички стаи са климатизирани и добре поддържани.

Това бяха най-добрите 5-звездни морски курорти в Пондичери. Ако сте посещавали някой от тези курорти преди това по време на престоя си в Пондичери, кажете ни вашите преживявания и как се чувствате по този въпрос. Независимо дали става въпрос за румсървиса или трапезарията, която ви харесва най -много, или бара, уведомете ни как мислите за това. Споделянето на вашия опит и отзиви ще помогне на много други по отношение на избора на следващото им място за почивка в Пондичери.

Често задавани въпроси и отговори:

1. Какви са различните начини за достигане до Пондичери?

Отговор: Пондичери е много добре свързан град с всички маршрути, които вървят добре. Можете да пътувате по шосе или със самолет и дори с влак, за да стигнете до Пондичери. Различни влакове свързват този град с цяла Индия с множество влакове. Също така, летището на Пондичери е добре свързано с полети до и от всички големи градове на Индия. Пътищата също са добре свързани с всички градове и щати на Индия.

2. Кое е най -доброто време за посещение на Пондичери?

Отговор: Въпреки че Пондичери е красиво място, но за да се насладите на това място, трябва да планирате пътуването си между октомври и февруари. Това време е идеално, когато климатът на Пондичери е по -спокоен в сравнение с лятото, така че можете да се насладите на всичко – от разглеждане на забележителности до водни спортове до просто охлаждане със семейството си по плажовете. Това време също е по -добро от лятото, тъй като през лятото Пондичери става горещо и след това влажно, така че ваканцията ви може да бъде затруднена от климата, а вие може да не се насладите на най -доброто и да получите брутално тен.

3. Как да резервирате тези курорти за следващата си планирана ваканция?

Отговор: Има различни среди, за да резервирате тези курорти за следващата си ваканция. Можете да се свържете директно с курорта по телефона или на официалния им уебсайт. Също така потърсете онлайн различни уебсайтове за пътувания, които ще включват тези курорти в списъка си и ще ви предложат отстъпка въз основа на техните стратегии. Можете лесно да сравните цените и да изберете плана, който ви харесва най -много. Онлайн резервацията гарантира, че ще можете да видите двете страни на монетата, преди да платите за нея. Така че бъдете умен потребител.

4. Колко преди това трябва да резервирам резервациите си за тези курорти?

Отговор: След като финализирате плана си да посетите Пондичери, тогава е умно да започнете да резервирате резервациите си в курорта. Тъй като това ще гарантира, че няма да се налага да минавате през последните минути на пълни резервации в тези курорти, а също така можете да се насладите на финансовите предимства на отстъпките, предлагани от курортите директно или чрез промоции от различни други уебсайтове. Затова планирайте предварително и планирайте предварително, за да извлечете максимума от пътуването си.

5. Защо да отидете на курорти с плажен изглед, а не на стандартни хотели?

Отговор: Пондичери е красиво място, но както всеки друг град, той също има своите градски проблеми и ежедневие. Ако планирате почивката си, трябва да избягате от ежедневието си и затова курортите ви помагат в това. Те ви осигуряват детоксикиращ и спокоен престой, така че да можете да се насладите на истински неща като природата във вашата ваканция и да не се придържате към същата рутина на стария град.