Начини за борба с шофирането в нетрезво състояние

Пътният служител може да ви даде подробности и да ви арестува само ако има вероятна причина за шофиране в нетрезво състояние. Ако няма вероятна причина и сте били арестувани или задържани, причината може да бъде отхвърлена.

Например, ако сте били спрени от офицер, докато шофирате около 2 часа през нощта, но не сте извършили никакво нарушение или каквото и да е друго, можете да кажете, че пътният служител ви е спрял, защото сте на пътя в момент, когато баровете обикновено се затварят. Всички събрани по това време доказателства не могат да бъдат използвани срещу вас.

По същия начин, има много други начини за борба с билет, включващ DWI. Но трябва да знаете, че DWI е малко по -различен от битки за борба с трафика.

Начини за борба с шофирането в нетрезво състояние

Дефектни дихателни тестове:

Тестовете за дишане на DWI, използвани от офицерите, имат много недостатъци. Тестовете, направени от тези устройства, може да имат следните проблеми.

  • Полицията може да го е използвала неправилно
  • Може да имате физиологично състояние, като гастроезофагеална рефлуксна болест
  • Самият инструмент може да е повреден

Дихателният тест на DWI без съмнение е един от най -често срещаните и популярни начини за измерване на BAC на подсъдимите, но не винаги е най -добрият или точен поради факта, че тези устройства не могат да измерват действителното количество алкохол в кръвта ви. Той измерва само количеството алкохол, което в момента присъства в дъха ви и след това го преобразува, за да каже колко количество „може“ да има в кръвта ви.

В резултат на това изпитването на дишане е неточно и лесно може да бъде защитено.

Диетата може да повлияе на тестовете:

Ако сте на специализирана диета, особено тези, които ограничават въглехидратите и насърчават диета само с протеини, това може да измами DWI дихателен тест и може да доведе до фалшиво висок BAC.

Кръвните изследвания не винаги са прекалено точни:

Да речем, че в крайна сметка давате кръвта си за тестване на DUI/DWI. Дори този метод не е точен поради ферментацията на кръвта, замърсяването на кръвта и неправилното съхранение на кръвната Ви проба.

Можете да използвате тези фактори, за да се борите срещу билета и лесно да кажете, че получените тестове не са точни. В зависимост от обстоятелствата вашият защитник може лесно да изключи кръвните тестове от доказателствата.

Никога не сте шофирали:

Полицията трябва да докаже, че сте шофирали на върха на факта, че сте шофирали в нетрезво състояние. Например, ако сте претърпели инцидент, в който никой не е видял, че шофирате колата и полицията ви е установила, след като колата е била паркирана, ще бъде невъзможно да се докаже, че вие ​​сте шофирали колата.

Свързване с адвокат на защитата:

Когато нещата излязат извън контрол и не знаете какво да направите по -нататък, свържете се с нас Адвокат по наказателна защита на окръг Колин. Адвокатите по наказателна защита имат богат опит в разглеждането на всякакви дела, свързани с алкохол.

Независимо дали сте участвали в инцидент или просто сте били спрени от полицията за шофиране в нетрезво състояние, можете да намерите надежден адвокат, който да ви помогне.