Ако сте човек с приключения в сърцето си, животът ще ви даде определени възможности, когато можете да живеете в миговете и да се наслаждавате на тях до голяма степен. Jackson Hole в Уайоминг е такова място, което е доста близо до сърцата на авантюристи, любители на дивата природа, ентусиасти на открито и всички останали. Можете да направите страхотно семейно пътуване в Джаксън Хоул, по -екзотично, като вземете луксозно Джаксън Хоул под наем. Защо мястото винаги е начело в списъците на авантюристите? Има три ски площадки, които са заобиколени от страхотната природна панорамна гледка към Националния парк Йелоустоун и селото Гранд Тетон. Ако мислите за дейности на открито, има рафтинг, конна езда, гледане на диви животни, алпинизъм и много други. Така че тук ще научите за най -вълнуващите неща, които можете да правите в Jackson Hole. Прочетете, за да научите повече-

1. Отидете на пешеходен туризъм:

Докато сте в Jackson Hole, това е едно от най -невероятните неща, които можете да направите. Джаксън Хоул е известен със своя издигнат терен, заобиколен от великолепна гледка. Можете да се насладите на спиращото дъха преживяване от туризъм в Националния парк Гранд Тетон. Освен това място, има още една вълнуваща туристическа пътека в Jackson Hole и това е в Националния парк Йелоустоун.

2. Планинско колоездене:

Обичате ли скоростта? И готови ли сте да добавите повече скорост към живота си? Тогава планинското колоездене в Jackson Hole е задължителна дейност тук. В Jackson Hole има пътека за колоездене на 40 мили и можете да наемете велосипеди, достъпни за хора от всички възрасти. За да се насладите на красивата гледка наоколо, колоезденето е най -добрият начин.

3. Конна езда:

Какво ще кажете за усещане за каубой? Има ранчо, от където можете да вземете коне, за да се насладите на ездата. Има фантастични терени, извита надморска височина и страхотна околност, на които можете да се насладите през цялото си време на езда.

4. Каяк:

Не можете да пропуснете екзотичното преживяване на кану или каяк в Джаксън Хоул. Каякът в реката Змия може да направи деня ви пълен с забавление и вълнение и това е едно от тези занимания, които можете да правите със семейството си. За да се насладите на буйния зелен пейзаж на планинската верига Тетон, докато забележите богатата дива природа по бреговете на река Змия, каякът е най -доброто нещо, което можете да направите. Можете да посетите лосове, видри, лосове, бобри, елени и плешиви орли наоколо.

5. Риболов:

Хвалите ли се като риболовец? Или искате да опитате ръцете си в риболова за първи път? След това, наслаждавайки се на реката Змия, може да направи вашата почивка достатъчно забавна. Реката Змия тече почти по цялата дължина на Джаксън дупка. Така че, можете да получите пъстърва на запад от Скалиста планина. Наслаждаването на дивата природа и зелената гора наоколо и прекарването на мързелив ден за риболов е доста скъпо за туристите, които са активни през цялото си пътуване.

6. Скално катерене:

Националният парк Гранд Тетон и Националният парк Йелоустоун са най -добрите места за екскурзии по скално катерене. Има екскурзии за осем до осемдесетте, които могат да направят двудневна сесия по скално катерене, преди да се опитат. Можете да се забавлявате с цялото семейство по време на алпийското приключение.

7. Рафтинг в бяла вода:

Готови ли сте да се насладите на живописната красота, докато се възползвате максимално от адреналина си? След това рафтингът с бяла вода по река Змия е нещо, което никога не трябва да пропускате, докато сте в Джаксън Хоул. Можете да усетите тръпката по време на водните спортове и да направите деня си изпълнен с вълнение. През вечерта можете да направите романтична разходка с лодка, за да се насладите на флората и фауната, скалисти планини и завладяващата дива природа наоколо.

8. Отидете на сафари за диви животни:

Уайоминг, особено планинската верига на Джаксън Хоул, е пълна с различни видове диви животни, независимо дали става въпрос за видове бозайници или птици и пеперуди. Следователно денят за сафари за диви животни е задължително нещо, което трябва да направите, докато сте тук. Посетете Националния парк Гранд Тетон и Йелоустоун, Националното убежище за лосове и резервата Лорънс Рокфелер, за да откриете изумителната дива природа на това място.

9. Каране на ски:

Jackson Hole е такава дестинация, която е толкова вълнуваща през лятото, колкото и през зимата. С три ски зони можете да получите най -екзотичното ски преживяване тук. Можете да опитате ски бягане в пустинята на природните паркове и други зони. Можете да изследвате цялата земя на Джаксън Хоул чрез тези спортове на открито.

10. Разходки с шейни и шейни за кучета:

Чувствайте се като елф и се насладете на разходки с шейни в Jackson Hole! За тези невероятни изживявания можете да посетите Национални убежища за лосове или екскурзии с кучета за шейни, за да направите вашата зима пътуване в Джаксън Хоул спомен за цял живот.

11. Насладете се на музикалните събития на живо:

За да направите пътуването си още по -вълнуващо, можете да присъствате на тези концерти с музика на живо. От класика до джаз, рок до поп, можете да се насладите на вашите видове музика и да направите цветните си нощи в Jackson Hole.

Така че, това са няколко вълнуващи неща, които можете да направите в Jackson Hole. Наистина е трудно да се изброят всички смешни неща в Джаксън Хоул с ограничени думи. Така че, ако искате да преживеете всичко сега, вие сте по -бързи и се отправяте към пътуването. Независимо дали сте на самостоятелно пътуване или се забавлявате със семейството и приятелите си, Джаксън Хоул няма да ви разочарова, след като сте тук.