Колоезденията са често срещани по целия свят, тъй като осигуряват толкова необходимия прилив на адреналин, за който повечето хора жадуват. Трябва обаче да се отбележи, че тези обиколки са предназначени за колоездачи, които обикалят, и за туристи, които обичат да карат колело. Тези обиколки обикновено се провеждат в и около планински райони, обхващащи най -добрите места и маршрути. Всъщност маршрутите, избрани за повечето от тези колоездачни обиколки, са живописни, както и предизвикателни. Те определено ще ви дадат спомени, които да ви останат за цял живот, ако сте изправени пред предизвикателството. Ето някои от най -добрите колоездачни обиколки в света.

Най -добрите колоездачни обиколки по света:

Колоездене във Флорида:

колоездене

Флорида служи като перфектна дестинация за колоездене. Слънчевият щат в Америка ще позволи на колоездачите да преминават през гори, както и в райони, заобиколени от палмови дървета. Многото плажове, които държавата има, също ще направят страхотно гледане. Насладете се на живописна обиколка с перфектно време във Флорида.

Колоездене по пустинята:

Огромното пространство, открито само в пустините, ще осигури някои интересни колоездачни пътеки. Повечето велосипедисти предпочитат обиколка по пустинята, тъй като преминаването е безпрепятствено от трафика и други елементи. Екскурзията ще бъде полезна за новодошлите. Вие обаче ще станете свидетели само на суха растителност и тя може да стане доста гореща и влажна през деня.

Колоездене в Аляска:

Аляска е едно от малкото места в света, които предлагат нощувки за колоездене. Ще ви трябват обаче всички топли дрехи, които можете да получите. Ниските температури може да са доста непоносими за някои хора, които идват от по -влажни климатични условия. Пътеката ще ви отведе през планини и замръзнали езера с възможност да забележите няколко мечки в изгодната сделка.

Планинско колоездене:

Красивият пейзаж и чистият въздух, който предлагат само планините, ще направят тази колоездачна обиколка глътка свеж въздух, буквално. Боровете също ще ви правят компания по колоездачната пътека. Уверете се, че имате компания, за да можете напълно да се насладите на колоездачната обиколка.

Велосипедна обиколка на Гранд Каньон:

Големият каньон винаги е очаровал пътешественици от цял ​​свят. Със своето живописно местоположение и зашеметяващата гледка, това също прави чудесна дестинация за колоездене. Пътеката, наситена с чакъл, може да стане малко трудна за управление на цикъл. Затова се препоръчва велосипедистите с опит в навигацията по трудна пътека да предприемат такова колоездене.

Замръзнали велосипедни обиколки:

Копнеели ли сте някога да отидете на колоездене по замръзнало езеро или река? Е, това желание може скоро да стане реалност. Има доста обиколки с екскурзовод, които се провеждат по замръзнала река или езеро. При тези обиколки обаче мерките за безопасност са много строги, за да се осигури защита. Само опитни колоездачи се съветват да изберат тези обиколки, тъй като те могат да бъдат потенциално опасни.

Велосипедни обиколки с отворен път:

За любителите на приключения и любителите на колоезденето нищо не се чувства по-освобождаващо от това да направите обиколка по открит път, който е безпрепятствен от трафика. Откритото пространство ще помогне на колоездачите да изпитат тръпката от експедицията. Семействата също могат да карат колело заедно, когато няма заплаха други превозни средства да слязат по същия път.

Велосипедни обиколки с пясъчна буря:

Има дори някои колоездачни обиколки, които се провеждат насред пясъчна буря. Това е специално проектирано за колоездачи смелчаци, които се наслаждават на приключение. Защитната екипировка обаче е абсолютно необходима и хората обикновено предприемат такава обиколка на свой собствен риск.

Горски колоездене:

Горските колоездачни обиколки могат да бъдат доста вълнуващи. Пътеката за обиколката може да е доста тясна и ограничена, но излагането на различна флора и фауна е доста приятно. Вдишването на чист въздух също е допълнителен бонус.