Wat krijg je bij gezichtsbehandeling? Uw antwoord is misschien gloeiend? Je hebt gelijk! Heb je ooit gezichtsbehandelingen voor acne geprobeerd? Een gezichtsbehandeling is een verzameling procedures, uitgevoerd door een schoonheidsspecialiste, om dode huidcellen te verwijderen en de poriën in uw gezicht te verwijderen. Gezichtsbehandelingen zijn verkrijgbaar bij de meeste spa’s, behalve dat de methoden voor het uitvoeren van elke procedure anders zijn.

Beste gezichtsbehandelingen voor acne

Facial verbetert de helderheid van de huid en bevordert een gezonde, heldere huid; vermindert onzuiverheden en verzacht ontstekingen door onze speciaal op maat gemaakte acne-gezichtsbehandeling. Deze succesvolle acnebehandeling gaat in op tal van problemen met betrekking tot het tellen van vlekken, droogheid en vroegtijdige veroudering. Een moeilijke huid kan een enorm negatieve invloed hebben op hoe we ons voelen – langdurige problemen kunnen leiden tot een laag zelfbeeld, nervositeit en soms, in grote gevallen, depressie.

Gezichtsbehandelingen voor acne:

Hier zijn de 6 beste gezichtsbehandelingen voor acne als volgt:.

1. Diepe poriënreinigende gezichtsbehandeling voor acne:

Diepe poriënreiniging

Het brengt je huid en je geest weer in balans. Tijdens dit proces vindt er een exfoliatie plaats onder een zuurstofverrijkende stomer om de huid klaar te maken voor de actie en om de poriën vrij te maken. Handmatige extractie wordt vervolgens toegediend om whiteheads, mee-eters en andere onzuiverheden die op de huid kunnen voorkomen, te verwijderen. Hoge frequentie elimineert vervolgens bacteriën onder de huid en onderschrijft een kalmerend gevoel. Bij beëindiging wordt een masker aangebracht, afhankelijk van uw huidtype en conditie. Moisturizer maakt deze behandeling compleet en er wordt advies gegeven voor thuiszorg. Het is de beste gezichtsbehandeling voor een huid die gevoelig is voor acne.

2. Natuurlijk gezichtspoetsmiddel:

De dermislaag van uw huid genereert voortdurend verse, jonge huidcellen die naar het huidoppervlak klimmen. Terwijl ze opstijgen, sterven ze geleidelijk af en vullen ze zich bovendien met het defensieve eiwit keratine dat je huid verdedigt tegen schadelijke externe middelen. Acne ontwikkelt zich terwijl deze cellen zich ophopen en de poriën verstoppen. Door een natuurlijke gezichtsverbetering, anders exfoliëren, helpt bij het verwijderen van huidresten en onzuiverheden.

Gezichtsbehandeling

Afschilfering is bovendien een mechanisch anders chemisch proces: Mechanische afschilfering is een scrub of andere natuurlijke producten die de dode huid wegslijten. Chemische exfoliatie zijn zuren plus enzymen die de dode huid schuwen.

3. Natuurlijke scrub:

Schrobben

Maal 1 kopje havermout fijn, anders amandelen in een blender of keukenmachine. Voeg 3 tot 5 druppels lavendel toe, anders tijm theeboomolie. Havermout plus amandelen zijn kalme ontbladeringsmiddelen die het gemakkelijker maken om verstopte poriën te verwijderen die gepaard gaan met puistjes met mee-eters. De essentiële oliën van lavendel, tijm en tea tree zijn natuurlijke antimicrobiële stoffen die de huid helpen om onzuiverheden die acne veroorzaken af ​​te weren. Het is de beste gezichtsbehandeling thuis voor acne.

4. Extracties:

extracties

Een fruitenzympeeling verwijdert dode huidcellen en oppervlakteresten. Een extractie is het lichamelijk ontstoppen van een verstopte porie. Hierin drijft de schoonheidsspecialiste een gereedschap genaamd een extractor rond elke acne-snee, waardoor de bacteriën, pus, soms ook bloed door de verstopte follikelopening worden gedwongen. Een masker aangepast aan uw huidtype zal nuttig zijn om uw uiterlijk op te frissen. Een rijke vochtinbrengende crème maakt deze ontspannende en waardevolle gezichtsbehandeling compleet. Dit is een van de beste gezichtsbehandelingen voor acne.

5. Tienergezichtsbehandeling voor acne:

Gezichtsmasker 28

Bedoeld met tieneracne in gedachten en aangepast aan uw behoeften. Diepe reiniging lost olie op, verwijdert vuil en onzuiverheden en bereidt de huid voor op exfoliatie. De assemblage van dode huidcellen draagt ​​bij aan acne. Een zorgvuldige exfoliatie elimineert cellen en stimuleert nieuwe celvernieuwing. Acne-vlekken met mee-eters zijn extraheren en een hoge frequentie is nuttig om de bacteriën uit te roeien die acne verergeren. Een zuiverend masker is nuttig om intens door te dringen in de poriën en acne als bron te verbeteren. Evalueren van conservering is een keuze om de huid fundamenteel te veranderen.

6. Natuurlijk gezichtsmasker:

Gezichtsmasker 27

Maak een pasta door havermout, appel, ongeschilde komkommer en 2 el. van magere melk in molen. Smeer deze pasta ongeveer 20 minuten op je gezicht. Was het masker af met warm water, achtervolg met koud water om je poriën te sluiten. Dit masker helpt roodheid, olie en mee-eters die verband houden met acne te verminderen. Het is de beste gezichtsbehandeling voor acnelittekens.