Acne vulgaris:

Acne vulgaris is een verzamelnaam voor een groep veelvoorkomende acnetypes. Deze soorten acne hebben tijd nodig om te genezen en littekens achter te laten. Huidbehandelingsprofessionals die gespecialiseerd zijn in acne vulgaris hebben nu effectieve oplossingen voor acnebehandeling bedacht. Acne vulgaris opflakkeringen kunnen zelfs bij volwassenen voorkomen. Ze worden veroorzaakt door fluctuerende hormonen die meestal optreden tijdens de puberteit. Acne vulgaris is niet chronisch, dus als het eenmaal is behandeld en genezen, zal het niet meer terugvallen tenzij er een hormoonfluctuatie is.

Acne Vulgaris-behandelingen thuis

Acne vulgaris kan van 3 soorten zijn: mild, matig en ernstig van vorm. De milde en matige vormen komen het meest voor. De ernstige vorm van acne vulgaris omvat acne cysten en acne knobbeltjes. De milde en matige vormen omvatten papels, mee-eters, whiteheads en puisten.

Acne knobbeltjes en acne cysten:

Acne cysten en acne knobbeltjes vallen onder de ernstige vorm van acne vulgaris. Hun uiterlijk is rood, met ingesloten bultjes die op het oppervlak van het gezicht verschijnen. Ze zijn gevuld met pus die zichtbaar is en misschien nog steviger is. In tegenstelling tot de minder ernstige vormen, zijn deze cysten groot en pijnlijk. Ze vereisen een intensieve behandeling omdat ze misschien niet gemakkelijk te genezen zijn.

Papels en puisten:

Puisten en papels vallen onder de matige vorm van acne vulgaris. Het zijn bultjes op het gezicht die ontstoken lijken. Ze hebben een geel of wit centrum dat pus verzamelt. De huid rondom deze bultjes is geïrriteerd en rood. Ze kunnen in korte tijd worden genezen met de beste acneproducten.

Mee-eters & Whiteheads:

Deze vallen onder de milde vorm van acne vulgaris. In tegenstelling tot de andere hierboven genoemde soorten, gaan ze niet gepaard met ontstekingen en hebben ze de kortste tijd om te genezen. Mee-eters zoals de naam suggereert, worden gekenmerkt door kleine zwarte of bruine vlekken op de huidporiën. Hier heeft de talg of huidolie het vuil verzameld. Whiteheads, zoals de naam suggereert, zijn kleine witte bultjes op de huid en ze zijn niet ontstoken. Ze kunnen worden schoongemaakt met een goede gezichtswas of andere milde behandelingen. Ze laten geen littekens achter, in tegenstelling tot de anderen.

Oplossingen voor de behandeling van acne vulgaris:

Acne vulgaris kan worden behandeld volgens de vorm van de acne. Natuurlijke remedies werken voor de milde mee-eters en whiteheads, maar voor de ernstige gevallen zijn zelfs vrij verkrijgbare medicijnen misschien niet voldoende om ze volledig te behandelen. Ze kunnen het verminderen, maar niet genoeg om toekomstige puistjes te voorkomen.

De beste acneproducten op de markt zijn die met actieve ingrediënten. Deze actieve ingrediënten helpen acne snel te bestrijden en de ontsteking te verminderen. Benzoylperoxide en salicylzuur zijn de beste ingrediënten voor de behandeling van acne. Benzoylperoxide sijpelt in de huidporiën en doodt de bacteriën van binnenuit. Salicylzuur helpt ook om de huid te reinigen. Dit soort behandeling is het beste voor de milde tot matige vormen van acne vulgaris. Salicylzuur ruimt de verstopte poriën op en voorkomt dat de huidolie of talg vast komt te zitten in de poriën, waardoor de huid wordt gereinigd en acne verdwijnt.

Acne knobbeltjes en acne cysten zijn moeilijk te behandelen, dus het raadplegen van een dermatoloog die u voorgeschreven medicijnen zal geven, is de beste kans om de acne te behandelen. Om de ernstige gevallen van acne vulgaris te genezen, kunnen sterke antibiotica en anti-allergische medicijnen worden voorgeschreven, zoals Accutane. Accutane geneest het niet maar vermindert de ernst van de acne.

Natuurlijke behandelingen voor acne vulgaris thuis:

Hier hebben we een lijst gegeven van natuurlijke behandelingen thuis om acne vulgaris te genezen die geen bijwerkingen heeft en puur veilig voor uw gezondheid tegen lage kosten.

1. Aloë Vera-behandeling voor acne vulgaris:

Acne Vulgaris - Behandelingen thuis - aloë vera

Dit natuurlijke ingrediënt is een redder geweest voor vele ziekten en acne vulgaris is er een van. Dit wordt verkregen uit verse stengel en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Deze eigenschap is nuttig bij het verminderen van acne vulgaris. Het is raadzaam om de gel ongeveer 2-3 keer per dag aan te brengen om betere resultaten te krijgen. Het geeft een verkoelend effect op de huid.

2. Sinaasappelschilpoeder:

Acne Vulgaris - Behandelingen Thuis-Sinaasappelschil

Dit natuurlijke product is een geweldige bron van huidscrub die kan worden gebruikt als exfoliërende huid. Dit product kan een groot voordeel zijn voor natuurlijke behandelingen van acne vulgaris, het helpt bij het algehele uiterlijk van de huid. Het helpt bij het openen van de verstopte poriën waardoor het optreden van acne wordt verminderd. Deze scrub is de beste behandeling voor mee-eters.

3. Citroensap of azijn:

Acne Vulgaris - Behandelingen Thuis-Citroensap

Citroensap en azijn bevatten antibacteriële eigenschappen en zijn ook anti-scheldwoorden. U kunt deze producten eenvoudig met een watje op de aangetaste plekken aanbrengen. Het is een geweldig huismiddeltje voor acne vulgaris en het helpt bij het sneller verwijderen van dode huidcellen. Het helpt ook bij het voorkomen van verstopte poriën. Je kunt beide met elkaar mengen en een of twee keer per dag op het gezicht aanbrengen.

4. Zuiveringszoutbehandeling voor acne vulgaris:

Acne Vulgaris - Behandelingen Thuis-Baking soda

Dit is een andere behandeling van acne vulgaris en is weer een natuurlijke behandeling. Deze frisdrank heeft anti-invectieve eigenschappen die acne en ook huidinfecties helpen voorkomen. Acne vulgaris veroorzaakt veel littekens die kunnen worden verwijderd met behulp van zuiveringszout. Het helpt ook bij het verminderen van elke vorm van ontsteking in de huid die wordt veroorzaakt door een infectie.

5. Ruime hoeveelheid water:

Acne Vulgaris - Behandelingen Thuis-water

Het is raadzaam om regelmatig voldoende water te drinken om de waterhuishouding van het lichaam op peil te houden. Wanneer de waterbalans wordt gehandhaafd, helpt het automatisch om elke vorm van acne vulgaris op de huid te voorkomen. Het helpt de gifstoffen uit het lichaam te spoelen en daardoor wordt je huid gezond.

6. Azadirachta Indica en basilicumpasta:

Acne Vulgaris - Behandelingen Thuis-Basil

Neem een ​​kom en breng de azadirachta indica aan en voeg basilicum toe. Maak er nu een goede pasta van en breng regelmatig aan op de acne vulgarise van het aangetaste deel van je gezicht. De pasta zit vol met antischimmel- en antibacteriële eigenschappen die je helpen de bacteriën en dode cellen te doden om de puistjes te verwijderen. Het doodt alle ingrediënten die infecties veroorzaken en vermindert de pijn. Dit is een van de beste natuurlijke behandelingen voor het probleem van acne vulgaris.

7. Kurkuma geneest acne vulgaris:

Acne Vulgaris - Behandelingen Thuis - Kurkuma

Dit is ook een zeer goed huismiddeltje voor acne vulgarise. Het bevat antibacteriële en anti-scheldwoorden. Maak een pasta van kurkuma met olie, rozenwater. Stel ze vlot samen. Breng het aan op het getroffen gebied. Kurkuma is de beste thuisbehandeling voor acne die de eigenschap heeft om de bacteriën te doden en de huid tegen deze ziekte te beschermen. Het doodt ook de bacteriën die het puistje en de acnelittekens veroorzaken.

8. Munt voor acne vulgaris:

Acne Vulgaris - Behandelingen thuis - mint

Dit ingrediënt helpt veel om je huid te voorkomen en doodt de acne-grillen van de bacteriën die de oorzaak zijn. Het kalmeert de huidtinten die ontstekingen verminderen. Het is een antibacteriële koelvloeistof. Deze eigenschap van munt vermindert het risico op acne-grillen.

9. Resorcinolbehandeling voor acne vulgaris:

Acne Vulgaris - Behandelingen thuis-Resorcinol

Het is een andere effectieve behandeling voor acne vulgaris. Het helpt de huidtinten te beschermen met activiteiten op het gebied van fenolische productie en antibacteriële aard. Dit is een van de meest effectieve behandelingen tegen acne in de Ayurveda. Het is een complete oplossing die de bacteriën doodt en de beschadigingen van de huid herstelt. Voorkomt ook van de pijnen en grote affecten. Meestal is het erg goed voor de mee-eters en de whiteheads-behandeling van acne vulgaris.

Acne Vulgaris veroorzaakt veel problemen. Dit wordt een probleem, vooral voor de jongeren. Met deze methoden kun je het probleem gemakkelijk aanpakken en genieten van een gezonde, stralende huid en een gelukkig leven.

Als de acne vulgaris zich in het ernstige stadium bevindt, is het het beste om een ​​dermatoloog te raadplegen voor de beste behandeling.