Пуловерите се предлагат в различни стилове и цветове. Водолазката е един такъв стил, който е класически и носен от много хора. Навитият нашийник може да бъде направен от плътна или нормална вълна и все пак дава най -добри резултати.

Стилни дизайни на пуловери с водолазка за жени с изображения:

Изпробвайте тези прекрасни пуловери с водолазки, които са изброени тук,

1. Плътен пуловер с водолазка:

Здрав пуловер с костенурка

Ето един зашеметяващ пуловер, който е направен от плътна вълна. Пуловерът има оребрена плетена бримка, която работи чудесно с наедрялата вълна. Дългите ръкави на пуловера също са свободно прилепнали. Тук водолазката е широка и навита.

2. Кабелен плетен пуловер с водолазка:

Кабелен плетен пуловер с водолазка

Изпробвайте този ослепително сив женски пуловер и изглеждайте секси в него. Пуловерът има класически кабелен плетен бод отпред и обикновени ръкави. Странична цепка прави пуловерът да изглежда наистина шик. Тук водолазката е широка и хлабава и затова е много набита.

3. Стегнат черен пуловер с водолазка:

Стегнат пуловер с водолазка

Можете да изберете този черен пуловер като топ за пуловер. Този плътно прилепнал пуловер е идеален, за да покаже вашите извивки. Това върви добре с дънки, а също и с поли. Можете да избирате от различните цветове, които се предлагат за тези тесни пуловери. Черното винаги е любимо.

4. Кашмирен бял пуловер с водолазка:

Пуловер от кашмирена водолазка

Кашмирът е прекрасна вълна, която е чудесна за пуловери. Те идват от региона на Кашмир в Индия и са меки. Белият пуловер от кашмирена вълна е луксозен и идеален за всяко време. Кара те да изглеждаш богат и изтънчен. Този бял пуловер върви чудесно с всякакъв вид долно облекло.

5. Рокля -пуловер с водолазка:

Рокля -пуловер с водолазка

Да имаш прекрасна рокля пуловер без ръкави е чудесна идея. Тази дълга рокля под формата на пуловер е перфектна такава, каквато е. Можете да го облечете с аксесоари и да го поддържате прост. Тази рокля пуловер е чудесен начин да се стоплите и да изглеждате стилно едновременно.

6. Пуловер с оребрена водолазка:

Ребрист пуловер с водолазка

Изпробвайте класическия модел пуловер, тъй като това е нещо, което никога не излиза от модата. Този оребрен пуловер има прекрасен шев, който му придава дълъг съблечен вид. Водолазката също е уютен вид пуловер. Това помага да се затоплите през зимните дни и нощи.

7. Голям пуловер с водолазка:

Голям пуловер с водолазка

Ето един страхотно изглеждащ извънгабаритен сив пуловер, който има плавен вид. Тук водолазката има ръбове с ресни и е по -свободно течаща от стандартната водолазка. Това прави пуловера да изглежда доста елегантен и изискан.

8. Зелен пуловер с широки ребра:

Пуловер с широки ребра

Това е зашеметяващ дамски зелен пуловер с широка ребра. Можете да получите този пуловер от вълна, която не сърби, за да можете да го носите по-дълго време. Пуловерът е плътно прилепнал, така че е чудесно, ако не го сърби. По този начин можете да носите фигура, прегръщаща пуловер, и за цял ден.

9. Размит оранжев пуловер с водолазка:

Размит пуловер с водолазка

Изберете да имате страхотен ръчно плетен размит вълнен оранжев пуловер като тапа за шоу. Този ръчно плетен пуловер е направен от чиста вълна, която ще ви стопли и уют. Оранжевият цвят на вълната е много ярък и със сигурност ще изглеждате зашеметяващо в нея. Свържете го със сини дънки за цялостен вид.

Пуловерите с водолазка са чудесен начин да изглеждате стилно, а също така да ви поддържат топли и удобни. Това е класически стил, който се използва от мъже и жени. Пуловерите могат да бъдат направени с оребрена бод или кабелна плетена бримка. В плътна вълна или тънка вълна пуловерите с водолазка изглеждат страхотно.