Rangolis verbeelden de kunst en traditie van India. Ze vormen de basis van het erfgoed in veel delen van het land en zijn een symbool van welvaart, geluk, gezondheid en rijkdom. Het kan in meerdere ontwerpen en vormen worden gemaakt en kan worden aangepast volgens de vereisten.

21 dots rangoli-ontwerpen worden op de vloer getekend op plaatsen zoals een veranda, huisingang, binnenplaats, achtertuin enz. Lees verder om enkele van de beste ontwerpen van 21 dots pulli kolangal te kennen die u deze feestdagen kunt tekenen,

Beste Rangoli-ontwerpen met 21 stippen:

1. Grote Kolam Rangoli:

Grote Kolam Rangoli:

Deze pulli kolam met 21 stippen is een van de eenvoudigste en ook een van de mooiste ontwerpen in kolam rangolis. Om deze grote bloem-kolam met 21 stippen te tekenen, begin je met het tekenen van 21 stippen door krijt of wit rangoli-poeder. Begin dan met het tekenen van wielachtige ontwerpen op alle hoeken, samen met het tekenen van twee grote bladeren en een bloem aan elke kant. Benader langzaam naar het midden, dit zal leiden tot een ontwerp van één bloem omringd door bladeren. Om de rangoli te voltooien, vult u nu kleuren in of schetst u eenvoudig met zwart of wit rangoli-poeder.

2. Stippenster Rangoli:

Stippen Ster Rangoli

Deze kolam met 21 stippen is een van de eenvoudigste rangoli die voor elke gelegenheid kan worden gemaakt. Deze 21 sikku kolam is populair in Zuid-India. Om deze 21 pulli kolam stap voor stap te tekenen, begin je met het plotten van 21 stippen met krijt of rangoli-poeder en teken je vervolgens de bloem in het midden van de rangoli. Vervolgens kan een vorm van een bloem annex vlieger worden gemaakt in andere delen en uiteindelijk een geometrisch ontwerp rond de centrale ster. Deze rangoli kan bij een gelegenheid of dagelijks worden getekend op de veranda, achtertuin, binnenplaats of andere plaatsen in huis. Je kunt dit rangoli-ontwerp met 21 stippen vullen met kleuren of worden gemarkeerd met wit rangoli-poeder.

3. Symmetrie Rangoli:

Symmetrie Rangoli

Deze pulli kolangal met 21 stippen is een must om te weten wanneer je in een dilemma zit en weinig tijd hebt. Dit 21 pulli kolam-ontwerp is erg handig en gemakkelijk te tekenen. Begin met het tekenen van een bloem in het midden omringd door een vlinder en teken vervolgens diamanten en drie bladeren aan elke kant. Dit kan ook worden aangepast door aan elke kant verschillende vlinderstijlen te tekenen. Je kunt deze rangoli met 21 stippen dan vullen met kleuren of je kunt deze markeren met verschillende kleuren met wit als rand.

4. Lijn Rangoli:

Lijn Rangoli

Deze chukki rangoli 21 tot 11 is een van de beroemde ontwerpen als het gaat om Zuid-Indiase rangoli-ontwerpen met 21 stippen. Het kan worden gemaakt door afwisselend 11 tot 21 punten te tekenen en op een symmetrische manier. Vervolgens kunnen kubussen op elke hoek en zijkant worden getekend en vervolgens ster in het midden. Er kunnen meerdere contouren worden gemaakt om de rangoli groot en grootser te maken. Het is geschikt om voor normale doeleinden te worden getekend, maar kan ook bij gelegenheden worden getekend.

5. Olifantontwerp Rangoli:

Olifant Ontwerp Rangoli

Deze rangoli-ontwerpen met 21 stippen kunnen met oefening binnen 5-10 minuten worden getekend. Begin met het plotten van 21 stippen op de plaats waar rangoli zal worden getekend, teken vervolgens vier olifanten op elke hoek en maak vervolgens bolvormige vormen tussen die olifanten. Teken later bloemen en bladeren om spaties op te vullen en eindig met het tekenen van een vierkant in het midden. Om de rangoli te voltooien, vult u kleuren in of schaduwt u de delen af ​​met minimale vulling. Deze rangoli is geschikt om te worden getekend bij grote gelegenheden zoals Diwali of andere festivals.

Rangoli voegt altijd charme toe aan elk festival en verfraait bovendien het festival of de gelegenheid. Ze zijn een van de meest gekoesterde kunstvormen in India en ook over de hele wereld. Probeer de top 5 rangolis van bovenaf te tekenen om je omgeving af en toe te verfraaien en op te vullen.