Ранголи е най -красивият дизайн, който ще се види извън дома. Тази декорация на входа е първото нещо, което един гост ще забележи, когато дойде на гости. Ранголи е създаден главно за да угоди на боговете. Ранголите могат да се правят ежедневно или за празнични поводи. Ранголите, които използват квадрат 9*9, са много сложни и стават много красиви.

Най -добрите 9 точки Rangoli/Pulli Kolam дизайни с изображения:

Нека да намерим тук със съставен списък на топ 5 на най -добрите 9 точки Rangoli или 9 точки kolam дизайни.

1. Лесно 9 точки Rangoli:

Лесно 9 точки Rangoli

Ако сте начинаещ, тогава трябва да опитате тази лесна стъпка по стъпка 9 точки rangoli. Стъпките, показани в този видеоклип, са точно подходящи за начинаещи и нови обучаеми. Ако следвате стъпките, ще можете да правите всякакви 9 -точков колам. Направете сложен дизайн, след като сте сигурни в себе си. Стъпките превръщат ранголи в цветя и листа и други геометрични дизайни. Можете да добавите пъстър прах към ранголи, за да му придадете приятно докосване.

2. Геометрични ранголи:

Геометричен Ранголи

Един от многото видове ранголи е геометричният дизайн. Този колам с 9 точки е един от най -лесните, но най -красивите. Можете да намерите инструкциите как да направите този ранголи на сайта. Този ранголи използва квадрат 9*9, за да направи квадратни и триъгълни модели. Използвайте цветове като синьо, лилаво, зелено, черно, бяло и т.н., за да създадете сложен дизайн. Ще ги намерите на входа на много домове.

3. Deepam Design Rangoli:

Deepam Design Rangoli

Един от сикку колам с 9 точки е дизайн на диепам, който прави фигури във формата на дия чрез свързване на точките. Този дизайн на ранголи с 9 точки е много популярен сред дамите. Те правят това за ежедневните си декорации извън къщата. Това е прост дизайн, който може да се направи бързо. Точките на квадрат 9 са свързани с извити и прави линии, за да образуват фигурите на diya. Някои кръгове в центъра на дизайна са създадени големи, за да направят това доста привлекателно. Можете да разгледате дизайните в мрежата и да създадете свой собствен зашеметяващ ранголис.

4. Специален фестивал Rangoli:

Специален фестивал Rangoli

За специални поводи като Дивали и други фестивали жените украсяват къщата си със специални ранголи. Това ранголи е специално, защото е декорирано и оцветено с ярки цветове и шарки. Фестивалният ранголис отнема малко време и може да бъде подчертан с осветени дии. 9 точки на муггулу и 9 пули колам са всички видове фестивални ранголи. В мрежата ще намерите и дизайните на 9 chukkala muggulu. Преминете през инструкциите и след това изберете цветовете, които искате да поставите в ранголи. Цветовете трябва да са ярки, а ранголите могат да имат граница от бял прах.

5. Непрекъснат Rangoli:

Непрекъснато Rangoli

Една от интересните форми на ранголи е 9 pulli sikku kolam. Този дизайн е непрекъснат, когато започвате и спирате на едно и също място. Тук трябва да заобиколите точките, така че точките да се виждат и в крайния дизайн. Този дизайн обикновено не е изпълнен с други цветове. Това е само с бял прах. Това може да се направи и в ранголи с 9 до 5 точки. Можете първо да изпробвате простите дизайни и след това да продължите да правите сложни.

9 точки Rangoli дизайн

Ранголи с 9 точки е много популярен избор, когато става въпрос за приготвяне на големи декоративни ранголи. Това създава голямо пространство за създаване на малки и сложни дизайни. Коламът и муггулу с 9 точки са всички видове ранголи. Можете да ги създадете за ежедневна употреба, а също и за фестивали.