Rangoli is een traditionele Indiase volkskunstvorm. Met alle veranderingen die in tradities komen, hebben rangoli-ontwerpen echter ook een transformatie ondergaan! We houden het niet langer bij bloemenpatronen, dieren of heilige woorden en abstracte patronen. De vaardigheid van rangoli-makers is zo geëscaleerd dat ze nu die fijne poeders gebruiken om scènes uit het leven van Heer Krishna te portretteren, hele vormen van andere goden en afbeeldingen van de tekenfilms waar ze van houden! Deze cartoonrangolis zijn ingewikkelder dan de traditionele vormen en zien er schattig en aantrekkelijk uit. Maar ze missen de traditionele schoonheid van de abstracte ontwerpen.

9 Beste Cartoon Rangoli-ontwerpen met afbeeldingen:

Hier is een lijst met de beste cartoon rangoli-ontwerpen met foto’s voor u die zeer aantrekkelijk en aantrekkelijk zijn voor zowel kinderen als volwassenen.

1. Daisy Duck Cartoon Rangoli-ontwerp:

Daisy Duck Cartoon Rangoli-ontwerp

Een van de beroemdste tekenfilms van zijn tijd is de door Walt Disney gecreëerde Mickey Mouse-familie. Een van de belangrijkste leden van deze familie was Daisy Duck, de vriendin van Donald Duck. Met haar mooie strikken, zwiepende staart en brede snavel ziet ze er schattig uit als altijd.

2. Tom en Jerry Cartoon Rangoli-ontwerpen:

Tom en Jerry Cartoon Rangoli-ontwerpen

Wie heeft er niet gehoord van Tom en Jerry en hun escapades! Dit is een cartoon die er al is sinds de tijd van onze ouders en die zijn charme nog steeds niet heeft verloren. Een stille cartoon met alleen de muziek en de uitdrukkingen van Tom en Jerry om de dialogen over te brengen, deze cartoon is hilarisch en een grote favoriet bij velen over de hele wereld! Een rangoli-ontwerp met tom en jerry erin ziet er uitstekend uit voor een nieuwjaarsfeest!

3. Dora The Explorer Rangoli-ontwerp:

Dora The Explorer Rangoli-ontwerp

Dora, de ontdekkingsreiziger, is een tekenfilm voor kinderen die wordt uitgezonden in de Nickelodeon. Zelfs degenen die deze cartoon niet hebben gezien, hebben er zeker van gehoord. Dora is een educatieve serie en de kinderen lijken van haar te houden ondanks het feit dat ze ze gewoon dingen probeert te leren. Dora rangolis zijn gemakkelijker te maken in vergelijking met de andere stripfiguren.

4. Shin Chan Cartoon Rangoli-ontwerpen:

Shin Chan Cartoon Rangoli-ontwerpen

Shin-chan is een Japanse tekenfilm die de nieuwe favoriet is onder kinderen. Het is vele malen verboden en opnieuw geïntroduceerd in het land. Het is ook in veel huishoudens verboden! Hoewel buitengewoon schattig, lijdt het geen twijfel dat het ondeugende karakter van shin chan een nadelig effect heeft op de kinderen. Shin chans karakter is weer eenvoudiger en makkelijker te maken. Shin-chan rangolis zien er schattig uit en trekken altijd de aandacht van de kinderen. Dit is een zeer perfect cartoon rangoli-ontwerp voor de gelukkige verjaardag.

5. Cartoon Chota Bheem Rangoli Kolam:

Cartoon Chota Bheem Rangoli Kolam

Chota bheem is een afbeelding van de legendarische bheem uit de Indiase heldendichten. Bheem stond bekend om de brute kracht van zijn spieren en de kracht van zijn karakter. Bheem is geliefd bij alle kinderen die ernaar kijken en zou dus een uitstekend onderwerp zijn voor een rangoli. Dit is een cartoon rangoli kolam-ontwerp uit de vrije hand met felle kleuren.

6. Nieuwe Mickey Cartoon Rangoli-ontwerpen:

Nieuwe Mickey Cartoon Rangoli-ontwerpen

Mickey Mouse is de beste creatie van Walt Disney! Mickey Mouse is niet alleen beroemd in een bepaald continent, maar over de hele wereld. Wie heeft er niet van Mickey Mouse gehoord? Dus hoewel Mickey een uitstekend onderwerp zou zijn voor een rangoli, is het ook een onderwerp dat door velen zal worden gekozen.

7. Easy Cartoon Angry Birds Rangolis:

Easy Cartoon Angry Birds Rangolis

‘Angry Birds’ is een arcadespel dat de hele wereld van tekenfilms en computerspellen voor kinderen in een wervelwind heeft gebracht. Elk kind heeft dit spel nu minstens een paar uur gespeeld. T-shirts, pennenbakjes, potloden, pennen en andere koopwaar zijn overal in trek. Deze afbeeldingen zijn schattig en hun aantrekkelijke kleuren maken ze perfecte onderwerpen voor rangoli-ontwerpen! Hoewel je moet worden gewaarschuwd, zijn ze niet zo gemakkelijk te maken als ze eruitzien.

8. Abstracte cartoon Rangolis:

Abstracte Cartoon Rangolis

Cartoon rangoli-ontwerpen kunnen ook worden gebruikt om diepere berichten over te brengen! Ze hoeven niet alleen beroemde stripfiguren te bevatten. Het kunnen eenvoudige karikaturen zijn, symbolen van eenheid, vrede, enzovoort. Je kunt dit soort cartoon rangoli-ontwerp maken voor Diwali.

9. Leuke cartoonhond Rangoli:

Leuke Cartoon Hond Rangoli

Honden zijn de beste vrienden van mensen en de meeste kinderen zijn dol op ze. Zelfs degenen die bang zijn, zijn het erover eens dat de afbeeldingen schattig zijn. Dit ontwerp is eenvoudig en toch helemaal niet gemakkelijk te maken!