Dag van de Republiek Rangoli

Rangoli is een Indiase traditionele kleurrijke manier om geluk en vreugde op een stille manier uit te drukken. Dit traditionele kleurrijke ontwerp dat op de vloer is getekend, is een creatief kunstwerk dat veel dames de kunst grondig hebben beoefend. Een voorbeeld van zo’n gelegenheid om vreugde uit te drukken is de dag van de Indiase Republiek, die vrede en geluk definieert die overal op 26 januari valt. Om enkele interessante rangoli-ontwerpen van de Republiek-dag te kennen, zou dit artikel van grote hulp zijn bij Rangoli-afbeeldingen van de Republiek-dag.

Laatste Republic Day Rangoli-ontwerpen met afbeeldingen:

Dag van de Republiek

Hier is de lijst met 9 beste rangoli voor de dag van de Republiek. om deze rangoli-ontwerpen te proberen, krijg je de beste waardering in je huis en op school.

1. Happy Republic Day geschreven vlag:

Gelukkige dag van de Republiek geschreven vlag

Indiaan wordt vertegenwoordigd door hun driekleurige vlag die absoluut het grootste belang heeft gecreëerd in de samenleving. Om de waarde van de vlag binnen te halen, kunnen ontwerpers hun huis decoreren door hun kalligrafievaardigheden te demonstreren door deze rangoli-ontwerpen voor de dag van de republiek, met de vlag als het hoofdthema van Happy Republic Day-citaten.

2. Peacock Design Republic Rangoli:

Peacock Design Republic Rangoli

Peacock, de Indiase nationale vogel, symboliseert vrede, vreugde en geluk. Om vrede aan te duiden door de Indiase grondwet op de dag van de Republiek te implementeren, kunnen dames thuis hun huisingang schilderen met een pauwrangoli-ontwerp.

3. Dove Image Republic Rangoli:

Dove Image Republiek Rangoli

De duif symboliseert zuiverheid, vrede en liefde. Dag van de Republiek betekent vrede en vreugde, men kan hun huis versieren met speciale rangoli van de Republiek met een afbeelding van een vliegende duif samen met de Indiase vlag en een eenvoudig lijnontwerp.

4. Driekleurige Republiek Rangoli:

Driekleurige Republiek Rangoli

Een eenvoudig lijndiagram kan wonderen doen als het gaat om Rangoli-ontwerp van 26 januari. Republic Day Kolam-ontwerp kan eenvoudig en mooi worden gemaakt door de Indiase vlagkleur als thema te gebruiken. De Indiase vlag heeft drie hoofdkleuren: groen, wit en oranje. Deze driekleur wordt gebruikt bij het decoreren van de Rangoli samen met donkerblauw dat de Chakra . symboliseert.

5. Gezamenlijke handen Rangoli:

Gezamenlijke Handen Republiek Rangoli

Naast het decoreren van Republic Rangoli design met duif- en pauwafbeeldingen, kan men ook handafbeeldingen gebruiken. Een welkom handbeeld kan ook een symbool zijn van het uitbeelden van dankbaarheid en nederigheid. De handen die India vasthouden kunnen toepasselijk zijn, is het thema voor het tekenen van wedstrijdfoto’s op de dag van de Republiek.

6. Vrijheidsstrijders Rangoli:

Vrijheidsstrijders Republiek Rangoli

De dag van de Republiek wordt alleen gevierd vanwege Indiase vrijheidsstrijders die hun volledige gedachte en ziel hebben gegeven aan het bereiken van Freedom for India. Om hulde te brengen aan geweldige mensen, kan men hun huis decoreren door afbeeldingen van vrijheidsstrijders te tekenen als een rangoli-ontwerp. Dit themaontwerp is ook populair in de rangoli-competitie.

7. 26 januari Rangoli:

26 januari Rangoli

Het is een nationale feestdag in India, om belang te hechten aan de datum en de maand, kunnen mensen hun huisingang ontwerpen door rangoli te tekenen en de dag en de maand op het Rangoli-ontwerp te vermelden.

8. India kaart schetst Rangoli:

India kaart schetst Republiek Rangoli

Mensen die graag een enorme rangoli tekenen op de dag van de Republiek, zou dit Rangoli-patroon de ideale keuze kunnen zijn. Dit rangoli-patroon heeft de India-kaart als hoofdthema dat is gekleurd met behulp van het driekleurige poeder samen met een duifafbeelding.

9. Uniforme Indiase Rangoli:

Verenigde Indiase Republiek Rangoli

Unity in Diversity is het belangrijkste Designing-thema van de Rangoli-ontwerpen op de dag van de Republiek. Eenwording van mensen die wordt uitgebracht in een eenvoudig rangoli-ontwerp kan zeker een geschikt decoratie-idee zijn tijdens de dag van de Republiek.

Zoals je kunt zeggen, is elke dag een vredige en vreugdevolle dag. Maar om het belang van het verkrijgen van deze vrede en vreugde te herinneren, moeten mensen als burger van India rekening houden met belangrijke dagen en respect hebben voor de vrijheidsstrijders. Zo’n dag is zeker de dag van de Republiek!