De typische traditionele rangolis werden gemaakt door poeders op de vloer. Maar net als alle andere tradities, is ook de rangolis bijgewerkt om te voldoen aan de behoeften van de mens van de 21e eeuw. Drijvende rangolis zijn het resultaat van deze creatie. In de moderne tijd werken ook de vrouwen in stedelijke gezinnen. Dus niemand heeft de tijd die nodig is om een ​​complete rangoli te maken. Dus wat ze in plaats daarvan doen, is rangoli-stickers kopen, digitaal of handgemaakt met strass-steentjes. Ze plakken deze stickers op de vloeren en ze dienen als effectieve rangolis. Een stap vooruit in het kopen van de plastic drijvende rangolis die je kunt laten drijven in grote terracotta kommen met water.

Verschillende soorten drijvende rangoli-ontwerpen:

Laten we eens kijken hoe we de zwevende rangoli-ontwerpen kunnen tekenen met een ander materiaal in verschillende patronen.

1. Zwaar versierde drijvende rangolis:

Zwaar versierde drijvende rangolis

Drijvende rangolis met een groot aantal strass-steentjes in verschillende kleuren die concentrische cirkels of bloembladen vormen, zijn één soort. Deze zien er misschien te opzichtig uit voor sommigen, maar dienen het doel voor de anderen. Ze hebben een in wezen traditionele uitstraling en meer glans en glans dan de eenvoudige poederrangoli van vroeger.

2. Mooie drijvende rangolis:

Prachtige drijvende rangolis

Drijvende rangoli-patronen hoeven geen eenvoudige cirkels of bloemen te zijn. Het kunnen ook creatieve ontwerpen zijn met verschillende vormen en rondingen. Het enige dat u hoeft te doen om een ​​drijvende rangoli te maken, is uw ontwerp op dik plastic te maken, zodat ze zullen drijven wanneer ze op het water worden gelegd! Vaak worden hier drijvende kaarsen aan toegevoegd om ze aantrekkelijker te maken.

3. Bloemen drijvende rangolis:

Bloemen Drijvende Rangolis

Drijvende rangoli-ontwerpen in de vorm van bloemen met meer strass-bloemen zien er ook geweldig uit. Stenen met levendige paarse, gouden en witte kleuren voegen een glans toe aan het ontwerp dat het aantrekkelijker maakt. Deze ontwerpen zijn eenvoudig en zien er toch uitgebreid uit. Dit is hun schoonheid.

4. Traditionele drijvende rangolis:

Traditionele drijvende rangolis

Drijvende rangoli in de traditionele vormen met stenen die de randen van de ontwerpen versieren, zien er ook geweldig uit. de patronen zijn eenvoudige geometrische vormen die op kunstzinnige manieren zijn gerangschikt. Deze rangolis kunnen worden gedreven in grote terracotta kommen met bloemen en Diyas en andere dergelijke aanvullende versieringen.

5. Eenvoudige drijvende rangolis:

Eenvoudige drijvende rangolis

Eenvoudige zwevende rangoli-ontwerpen omvatten kleine cirkelvormige arrangementen van verschillende gekleurde strass-steentjes. Deze kunnen worden gemaakt om te drijven in kleine glazen kommen met bloemen en Diya’s om hun charme toe te voegen. De gebruikte kleuren kunnen rood, blauw, groen of het typische goud en wit zijn, met een kaars in het dode punt.

6. Drijvende rangolis met kleine bloemen:

Kleine Bloem Drijvende Rangolis

Een van de typische maar mooie zwevende rangoli-ontwerpen omvat kleine ronde bloemen gemaakt van strass-steentjes. Elk van de bloemen heeft een andere basis en maakt gebruik van verschillende kleurencombinaties. Vervolgens wordt een set van zes of acht bloemen gemaakt om samen in een grote kom te drijven. Ze zien er elegant en mooi uit.

7. Drijvende Rangoli van rode en blauwe steen:

Drijvende Rangoli . van rode en blauwe steen

Een zwevende rangoli met een kaars in de vorm van een rode roos in het midden en een rode, met blauwe hardsteen versierde cirkelvormige rand eromheen ziet er uitstekend uit! Het is gemakkelijk te maken en uitzonderlijk om naar te kijken. Deze ontwerpen zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de markten.

8. Sterbloemvormige drijvende Rangoli-ontwerpen:

Drijvende Rangoli-ontwerpen in de vorm van een sterbloem

Drijvende rangoli’s in de vorm van een sterbloem zijn ook een veel voorkomend idee. De randen van deze bloemen zijn gemaakt door kleine strassteentjes te plakken. De grote worden gebruikt voor andere details en decoraties. Diyas langs de zijkant toevoegen is een extra voordeel.

9. Mooie drijvende Rangoli-ontwerpen:

Prachtige drijvende rangoli-ontwerpen

Mooie rangoli-ontwerpen met de typische Indiase zwaanvormige bloembladen en een centrale cirkel is een ander geweldig idee. Ook hier worden weer kleine steentjes gebruikt om de rand te maken en andere stenen van verschillende afmetingen en kleuren om de vorm verder te verfraaien. Deze rangoli-ontwerpen zien er geweldig uit, of ze nu samen met Diyas of alleen worden gedreven.