Ранголис са символичното представяне, за да посрещнат богинята Лаксми във вашия дом. Според хиндуистката митология петък е денят на Лаксми и за да приветствате няколкото й дизайни на Rangoli за вашата врата. Можете да го опростите, ако искате и ако имате време да направите великолепни дизайни на Rangoli за петък. Можете лесно да създадете Rangoli от ръка.

Най -добрите дизайни на Rangoli за петък със снимки:

Ето някои от най -добрите 9 дизайна на Rangoli за петък, можете да опитате да посрещнете Laxmi Devi. Тези дизайни на ранголи за петък са прости и свободни.

1. Цветно ранголи с точки:

Цветен ранголи с точки

Това е лесен дизайн в петък Rangoli, който можете да опитате. Цветният дизайн изглежда привлекателен и можете да го направите цветен. Като нарисувате контур, лесно можете да го направите. За да създадете това, не е нужно да отделяте толкова много време. Можете да го направите за 30 минути.

2. Цветен дизайн на Rangoli:

Цветен дизайн на Rangoli

Това е колоритен дизайн в петък Rangoli. Това е флорален модел, който лесно можете да нарисувате с цвете в центъра и голямо цвете около него. Просто нарисувайте няколко прости форми и попълнете подходящи цветове върху него. Извън Rangoli можете да нарисувате малки цветя около него.

3. Безплатен дизайн на Rangoli:

Безплатен дизайн на Rangoli Hand

Ако търсите лесен петък Rangoli kolam, това е най -добрият избор. Можете лесно да нарисувате този прост бял колам с помощта на ръката си. Просто нарисувайте няколко шаблона и напълнете цветя в него. Това е традиционният Rangolis, който можете да опитате да посрещнете богинята.

4. Модерен дизайн на Rangoli:

Модерен дизайн на Rangoli

Ако не искате да използвате традиционни дизайни за Rangoli, това е най -добрият вариант. Можете да обработите това с воден цвят с помощта на четка за рисуване. Първо, трябва да нарисувате очертанията според дадения дизайн и цветовете на запълване по ваш избор. Можете да използвате този колам за постоянно, защото той няма да изчезне лесно.

5. Южноиндийски дизайн Rangoli:

Южноиндийски дизайн на Rangoli

Ранголисите са традиционни в Южна Индия. Ако търсите традиционен прост петък Lakshmi Rangoli, това е перфектният избор. За това трябва само да използвате ориз на прах. Начертайте Diya и други прости и лесни пълнежи около него. Това е най -често използваният тип Ранголи в Южна Индия.

6. Външен дизайн на Kolam:

Външен дизайн на Kolam

ако искате да направите велик Rangoli за петък и всеки друг специален повод, можете да изберете този дизайн. Това е колоритен колам и отнема много време дизайн. Можете първо да нарисувате контур и да попълните подходящия цвят в него. Можете да проектирате това със свободна ръка. Направете Ранголи пъстър и привлечете други.

7. Петък Колам с линии:

Петък Колам с линии

Петък Ранголи дизайни са много и от тях, ако искате да изберете лесен, опитайте този дизайн. За да нарисувате само това, трябва да нарисувате някои линии и да ги свържете според диаграмата. След като завършите, можете да нарисувате някакъв цветен дизайн около него, за да го направите привлекателен. За това можете да използвате бял ориз на прах според традицията.

8. Дизайн на Lotus Rangoli:

Lotus Rangoli Design

Лотосът представлява богинята Лаксми. Така че, за да я посрещнете в дома си и можете да опитате този лотосов дизайн. Можете лесно да нарисувате това с помощта на обикновен оризов прах. Рисуването от ръка е достатъчно, за да нарисувате това цвете и да го напълните с линии. Можете да спестите време, като изберете този дизайн.

9. Паун Ранголи Дизайн:

Peacock Rangoli Designs

Peacock Rangoli е известен дизайн, който всеки търси за петък колам. Това е един от цветните дизайни, които можете да рисувате в петък. И двата вида са на разположение за рисуване. Има обикновени и цветни дизайни, това е колоритен дизайн и лесен за рисуване. Можете да запълните ярки цветове, за да го украсите.

Петковите колами са много важни сред индусите. Можете да изпробвате различния дизайн всяка седмица. Някои хора предпочитат постоянния колам като стикери. Но рисуването им е ентусиазиран процес. Всички тези Rangolis са за хора, които обичат да прекарват време, за да украсят входа на дома ни с красиви колами.