Изпълнете креативността си с цветове и отпразнувайте специалните си дни с тези дизайни на Rangoli. Те са прости и същевременно толкова иновативни, че биха направили деня ви специален във всеки аспект. По тези концептуални модели всичко около нас става ярко, жизнено и красиво. В дизайна на ранголи за рожден ден, без значение колко разновидности нюанси избирате, всичко е свързано с уникалния дизайн, който сте избрали. Изследвайте да бъдете етнически този сезон, като имате такива дизайни на Rangoli за вашите близки.

Ранголи дизайни за рожден ден

Перфектният дизайн на Rangoli за рожден ден със снимки:

Ето топ 9 модела на специалните ранголи за рождения ден. За да изпробвате тези дизайни и да изненадате децата си, а също така да впечатлите гостите си.

1. Небрежен рожден ден за Ранголи:

Небрежен рожден ден Ранголи

Три засенчени стила на ръката честит рожден ден на ранголи, които не използват много усложнения в дизайна. Толкова е просто, че дори малките деца в нашия дом също могат да опитат да направят този поздрав за рождените дни на родителите си. Той използва розови, зелени и лилави нюанси.

2. Прост Колам рожден ден Ранголи:

Прост Колам рожден ден Ранголи

Да пожелаеш на децата с торта за рожден ден ранголи би бил идеалният избор да ги накараш да се чувстват щастливи. Ето най -простия дизайн на ранголи за рожден ден, който е много обичан от децата в техните малки етапи. Той има балони, сърца и торта със свещи, които помагат за създаването на парти настроение.

3. Торта за рожден ден Rangoli:

Торта за рожден ден Rangoli

Изненадайте любимия човек, като му пожелаете рожден ден по време на влизането им в дома. След като разгледат този красиво проектиран ранголи с торта на няколко етажа, те определено ще бъдат на върха на света. Тези дизайни на ранголи за рожден ден се състоят от елегантно проектиран фон с цветна торта с истинска огнена свещ.

4. Кекс Ранголи за рожден ден:

Кекс Ранголи за рожден ден

Искате да почерпите някого с кекс в рождения му ден, след това отидете на този специален дизайн честит рожден ден ранголи, който има кекс в центъра му. Това е квадратна форма ранголи с четири основни нюанса във всеки от ъглите си. А в средата има лакомство на кексчето с розов крем с аромат и свещ отгоре.

5. Красиви детски рожден ден дизайн на Rangoli:

Красиви детски рожден ден дизайн Rangoli

Дизайнът на ранголи в стил „Свободна ръка“ от най -висок клас, предназначен да поздрави този, който празнува рождения си ден. Това е особено градинска концепция ранголи, която има цветя, растения, пчели, пеперуди, гъби и разбира се торта. Този дизайн на ранголи е моделиран с множество нюанси на цветове, за да подчертае красотата.

6. Скицирани дизайни на Rangoli за рожден ден:

Скицирани дизайни на Rangoli за рожден ден

Това ви улеснява да копирате ранголи, веднъж, когато сте го скицирали върху хартията, преди да я нанесете. Този модел ранголи за рожден ден е чудесно проектирана торта за рожден ден, която има два слоя торти с прост модел. Можете да използвате различни нюанси, за да подобрите красотата на дизайна на ранголи.

7. Бял цветен рожден ден Ранголи:

Бял цветен рожден ден Ранголи

Ако не се интересувате много от използването на множество нюанси, тогава можете да изберете един оригинален цветен Kolam rangoli, както е показано на изображението. Това е равна форма на ранголи за рожден ден, която се състои от бяла торта за рожден ден с четири свещи. Не е нужно да бързате за промяна на цветовете, просто се концентрирайте върху оформения дизайн.

8. Бебешко момиче Розов цветен рожден ден Ранголи:

Бебе Момиче Розов Цветен Рожден Ден Ранголи

Разгледайте този приказен ранголи за дизайн на парти за рожден ден, който е издълбан с двуслойна торта. Той използва розови и зелени нюанси с розетки в границата. Има и оранжеви засенчени цветя, проектирани по външните ръбове на тортата.

9. Специални ранголи за деца на рожден ден:

Специален Rangoli за детски рожден ден

Ето превъзходната колекция от дизайни на ранголи, които наистина са предназначени за малките деца. Той има ослепителния модел на влакчето за играчки, качено на сладки зайчета и тортата за рождения ден. За допълнителен детайл можете да нарисувате някои балони с други неща за празнуване върху тези изображения за честит рожден ден ранголи.

Следователно, вие просто се насочихте към най -простите и зашеметяващи дизайни на ранголи за специалното събитие, като рождения ден. Тези дизайни на ранголи са достъпни както за деца, така и за възрастни. Можете леко да промените тези модели, като ги оцветите с повече нюанси. Тези дизайни на ранголи могат да бъдат направени за две минути. В тези съвременни дни можем да намерим капкомер за дизайн на ранголи и той помага много при лесното създаване на ранголи. Можете също да опитате да използвате тези неща.