Ден на републиката Ранголи

Ранголи е индийски традиционен цветен начин за изразяване на щастие и радост по мълчалив начин. Този традиционен колоритен дизайн, нарисуван на пода, е творческо произведение на изкуството, което много дами са практикували изкуството добре. Един такъв повод за изразяване на радост е Денят на Индийската република, определящ мира и щастието, който навсякъде се пада на 26 януари. За да знаете някои интересни дизайни на ранголи на Деня на републиката, тази статия би била от голяма помощ с изображенията на деня на републиката.

Най -новите дизайни на Деня на републиката с изображения:

ден на републиката

Ето списъка с 9 най -добри ранголи за Деня на републиката. за да изпробвате тези дизайни на ранголи, ще получите най -добрата оценка във вашата къща и училище.

1. Честит Ден на Републиката Изписано знаме:

Честит Ден на Републиката Изписано знаме

Индийският е представен от техния трицветен флаг, който определено е създал изключително значение сред обществото. За да донесат стойността на знамето, дизайнерите могат да украсят къщата си, като демонстрират уменията си за калиграфия с този дизайн на ранголи за Деня на републиката, който има знамето като основна тема на цитатите за Деня на републиката.

2. Peacock Design Republic Rangoli:

Peacock Design Republic Rangoli

Паунът, който е индийска национална птица, символизира мир, радост, щастие. За да отбележат мира чрез прилагане на Индийската конституция на Деня на републиката, дамите у дома могат да нарисуват входа на къщата си с дизайн на паун ранголи.

3. Dove Image Republic Rangoli:

Dove Image Republic Rangoli

Гълъбът символизира Чистота, мир и любов. Денят на републиката означава мир и радост, човек може да украси къщата си със специални ранголи за Деня на републиката с изображение на летящ гълъб заедно с индийско знаме и прост дизайн на линиите.

4. Трицветна република Ранголи:

Трицветна република Ранголи

Една проста диаграма на линията може да направи чудеса, когато става въпрос за дизайна на Rangoli на 26 януари. Дизайнът на деня на републиката може да бъде направен прост и красив, като се използва цвета на индийското знаме като тема. Индийският флаг има три основни цвята – зелен, бял и оранжев. Този трицветен цвят се използва за декориране на Ранголи заедно с тъмно синьо, което символизира чакрата.

5. Съединени ръце Rangoli:

Присъедини се към Hands Republic Rangoli

В допълнение към декорирането на дизайна на Republic Rangoli с изображения на гълъб и паун, може да се използва и изображение на ръка. Изображението на добре дошла ръка също може да бъде символ на изобразяване на благодарност и смирение. Ръцете, които държат Индия, могат да бъдат подходящи е темата за Деня на републиката, рисуващи състезателни снимки.

6. Борци за свобода Ранголи:

Република борци за свобода Ранголи

Денят на републиката се отбелязва само заради индийските борци за свобода, които отдадоха цялата си мисъл и душа за постигане на Свобода за Индия. За да отдадете почит на великите хора, човек може да украси къщата им, като нарисува изображения на борци за свобода като дизайн на ранголи. Този дизайн на тема е популярен и в състезанието по ранголи.

7. 26 януари Ранголи:

26 януари Ранголи

Това е един национален празник в Индия, за да придадат значение на датата и месеца, хората могат да проектират входа на къщата си, като нарисуват ранголи и споменават деня и месеца по дизайна на Ранголи.

8. Очертания на картата на Индия Ранголи:

Индия Карта Очертава Република Ранголи

Хората, които обичат да нарисуват огромни ранголи на Деня на републиката, този модел на Ранголи може да бъде идеалният избор. Този модел на ранголи има карта на Индия като основна тема, която е оцветена с помощта на трицветна пудра заедно с изображение на гълъб.

9. Единни индийски ранголи:

Единна индийска република Ранголи

Единството в многообразието е най -важната тема за проектиране на републиканския дизайн на Rangoli. Обединяването на хората, което е представено в прост дизайн на ранголи, определено може да бъде подходяща идея за декориране по време на Деня на републиката.

Както може да се каже, всеки ден е спокоен и радостен ден. Но за да си припомним колко е важно да се постигне този мир и радост, като гражданин на Индия хората трябва да вземат предвид важните дни и да отдадат почит на борците за свобода. Един такъв ден определено е Денят на републиката!