Като индианци всички обичаме цветовете. Чудесен начин, по който показваме своята благодарност, е като правим Rangolis през празничните сезони. През последните няколко десетилетия се появиха много нови дизайни и модели и всички те са забележително красиви. Ако търсите някои от популярните и най -добрите дизайни, открити в Махаращра, можете да се обърнете към следващите няколко параграфа.

Красиви маратски дизайни Rangoli с изображения:

Тази статия ви обучава за различни дизайни на Махаращра ранголи със снимки за фестивали и семейни функции.

1. Малък дизайн на Ganesh Marathi Rangoli:

Малък дизайн Ganesh Marathi Rangoli

Отличен дизайн за Rangoli може да бъде Ganesh Marathi Rangoli Design. Тъй като всички знаем, че лорд Ганеш е един от най -важните богове в маратската култура, можете да използвате неговия образ и да създадете нещо толкова красиво и благоприятно като това. Можете да използвате прости модели и дизайни, за да изглеждате още по -привлекателни. Можете да направите този тип махаращра ранголи дизайни с точки, за да стане лесно и просто.

2. Многоцветен маратски дизайн на ранголи:

Многоцветен маратски дизайн на ранголи

Многоцветният дизайн Marathi Rangoli е наистина много красив за гледане. Можете да използвате ярки цветове като синьо, оранжево, жълто и зелено и да ги създавате в кръгови форми. Можете също да използвате прост модел, който ще действа като бродерия. Заобикалянето му с розови растения или лампи ще подчертае красотата му.

3. Цветен маратски дизайн Rangoli:

Цветен маратски дизайн Rangoli

Един от най -добрите дизайни на ранголи, наблюдавани сред маратхите, са живописните и спретнати флорални. Можете да използвате червени, жълти, розови и бели венчелистчета на всяко цвете, което има някой от тези цветове и да създадете красиво изглеждащо цвете Rangoli. Тези видове са прости цветни дизайни Махаращра са често срещани, но много популярни.

4. Бананови листа Marathi Rangoli Дизайн:

Бананови листа Marathi Rangoli Design

Уникален дизайн, наблюдаван сред Rangolis, е този, който включва бананови листа. Можете да нарисувате простия образ на лорд Ганеш и да го заобиколите с богати зелени венчелистчета. Използвайте оранжеви и жълти цветя, за да подчертаете красотата им. Това е невероятно и със сигурност ще ви донесе много комплименти. Можете да нарисувате овенски дизайн в центъра за този маратски ранголи дизайн, който също ще изглежда страхотно.

5. Значителен дизайн на маратхи ранголи:

Значителен маратски дизайн на Rangoli

Дизайнът става значим само когато разкрие истинските цветове на фестивала. Можете да използвате този красив дизайн, който ще стои като отражение на индуистката култура и традиции. Уверете се, че цветовете, които използвате, са ярки, защото скучните цветове никога не изглеждат красиви на външен вид.

6. Purple Marathi Rangoli Design:

Purple Marathi Rangoli Design

Ако търсите хубав дизайн на маратхи ранголи за състезанието, можете да си вземете този. Изглежда красиво и спретнато. Лилавият цвят изглежда величествено, а цветята във всеки ъгъл правят този дизайн абсолютна красота. Можете също да използвате любимите си форми и шарки.

7. Пълен дизайн на маратхи ранголи:

Пълен дизайн на маратхи ранголи

Дизайн на Rangoli, който ще заема цялото пространство, ще изглежда невероятно. Използвайки големи пропуски, този дизайн със сигурност ще отнеме тортата. Можете да използвате цветни и сърдечни шарки. Ярките цветове са задължителни. Също така трябва да използвате креда за бродиране. Това ще подчертае красотата на вашия Rangoli. Това е един от най -добрите традиционни маратски ранголи дизайни с точки.

8. Автентичен маратски дизайн на ранголи:

Автентичен дизайн на маратхи Rangoli

Автентичният дизайн на маратхи ранголи е всичко, от което се нуждаете, за да направите всеки празничен повод благоприятен и перфектен. Комбинацията от червено и зелено изглежда отлично, а белият цвят, използван за шарки, изглежда фантастичен и красив. Ако организирате голямо събитие, определено трябва да използвате този дизайн.

9. Blue Peacock Marathi Rangoli Design:

Peacock Marathi Rangoli Design

Дизайнът на синия паун на маратхи ранголи е един от най -добрите, виждани до момента в цяла Махаращра. Можете да използвате типични индийски модели и дизайни, за да подчертаете красотата му и да използвате някои ярки цветове, за да изглеждате спретнато и добре оформени. Уверете се, че използвате помощта на експерт, главно защото такива дизайни не са лесни за изработка.