Индуистките маратски народи посрещат новата година в деня на Гуди падва, този ден се празнува в Махаращра на месец Чайтра според хиндуисткия календар. В Карнатака или Андхра Прадеш хората обичат да празнуват този ден като Угади. Гуди падва в индуистката култура показва почитането на Господ Брахма и хората се доверяват на истината, че Брахма е създателят на тази вселена. В страната на Индия този ден се празнува под различни имена и в различни форми. Жените обичат да украсяват къщата си с помощта на дизайните на Gudi padwa rangoli.

Най -популярните дизайни на Gudi Padwa Rangoli Kolam с изображения:

Gudi Padwa, следвайте вековния традиционен фестивал, изберете любимите си цветове и опитайте топ 9 на тези прости и лесни дизайни на Gudi padwa rangoli.

1. Дизайн на маратхи Gudi Padwa Rangoli:

Дизайн на маратхи Gudi Padwa Rangoli

Индийската традиция никога не отстъпва, гуди падва е най -добрият сезон, който дава свежия ден като начало на новата маратска година. Желаещ цитат на маратхи с този тип дизайн дава традиционен вид на входа за дома. Опитайте този дизайн със сигурност за предстоящата ви Gudi padwa.

2. Прости дизайни на Gudi Padwa Rangoli:

Прости дизайни на Gudi Padwa Rangoli

Простотата е най -добрият начин да проучите идеята си, ако разглеждате прости дизайни на ранголи за гуди падва, опитайте този квадрат, прости гуди падва желае ранголи за малко пространство на входа. Средно поставеният символ на гуди падва може да привлече привлекателен поглед за всеки.

3. Gudi Padwa Kolam Rangoli Дизайн:

Gudi Padwa Kolam Rangoli Designs

Украсете главния си вход с дизайна на прости Gudi Padwa Rangoli понякога; този padwa rangoli може да ви даде най -добрия поглед за вашите усилия. Цитат на маратхи за gudi padwa желание може да направи модерно изявление. Зеленият цвят поддържа мекотата на този дизайн.

4. Gudi Padwa Floral Rangoli:

Gudi Padwa Floral Rangoli

Дизайнът в бял кръг с помощта на оранжев кръг и листа може по-добре да създаде ранголи за гуди падва. Можете да опитате този модел, като използвате материал като цветен ориз, цветни венчелистчета или пясък и т.н. Можете също да опитате този ранголи близо до входа или главната порта.

5. Gudi Padwa Special Rangoli:

Gudi Padwa Special Rangoli

Специални ранголи за гуди падва могат да бъдат направени с помощта на вашите материални нужди, можете също да смесвате оцветени според вашата идея. Кръговите линии и дизайнът могат да дадат забележителен ефект върху дизайна. Поставете диви около кръга, които ефективно улавят положителния ефект на естествената тема. Зелен и оранжев цвят ще бъде добрият избор за цвят за Gudi padwa special.

6. Сладък дизайн на Gudi Padwa Rangoli:

Сладък дизайн на Gudi Padwa Rangoli

Споменаването на традицията, използвайки вашата идея в ранголи, може да бъде ефективно. Този дизайн е много прост за малко пространство. Можете лесно да споменете оживените Сари, Калаш и Гуди. Опитайте да използвате повече цвят според нуждите. Поставете малка дива за дълъг ден на първия ден на маратската Нова година.

7. Паун Ранголи Дизайн на Гуди Падуа:

Peacock Rangoli Design на Gudi Padwa

Паунът е основният символ при всеки повод, този тип дизайн на паун е много полезен и привлекателен при случайни видове ранголи. Подобен тип дизайн най -често ще намерите и в храмовете. Различните сортове и повече цветове могат да дадат добро и красиво изкуство в сърцето.

8. Устойчив дизайн на Gudi Padwa Kolam:

Здрав дизайн на Gudi Padwa Kolam

Любовта на жените да проектират ранголи по всеки повод и малко експерти обичат да използват усилията си, за да направят класически и непобедим ранголи на Gudi padwa. Това е най -добрият и здрав дизайн, който е портретен тип пайтани сари носят жени в маратската култура. Този дизайн отнема малко повече време, но експертите могат да дадат по -емоционален щрих по този начин през сезона.

9. Малък и красив Гуди Падва Ранголи:

Малък и красив Gudi Padwa Rangoli

Ако мислите за малки ранголи на Gudi padva за вашето малко пространство близо до вратата, тогава rangoli gudi padwa в малка структура ще бъде този. Можете да се съсредоточите само върху основния дизайн на gudi и да направите малък цитат щастлив Gudi padwa на маратхи. По -малко количество цвят и материал могат да бъдат най -добрият избор винаги по прост начин за изразяване.

Опитайте този различен вид уникална идея за вашето тържество гуди падва в шарки от ранголи. Ранголи придава специален щрих на този ден. Маратската традиция за посрещане на Нова година във формат ранголи винаги може да бъде добър избор.