Ранголи е традиционен индийски народен вид изкуство. Въпреки това, с всички промени, идващи в традициите, дизайнът на ранголи също претърпя трансформация! Вече не се придържаме само към флорални шарки, животни или свети думи и абстрактни шарки. Умението на създателите на ранголи ескалирало така, че сега те използват тези фини прахове, за да изобразят сцени от живота на Господ Кришна, цели форми на други божества и изображения на анимационните филми, които обичат! Тези анимационни ранголи са по -сложни от традиционните форми и изглеждат сладки и привлекателни. Но им липсва традиционната красота на абстрактните дизайни.

9 най -добри анимационни дизайна на Rangoli с изображения:

Ето списък с най -добрите дизайни на анимационни ранголи със снимки за вас, които са много привлекателни и примамват децата, както и възрастните.

1. Daisy Duck Cartoon Rangoli Design:

Дейзи Дък Карикатура Ранголи Дизайн

Един от най -известните анимационни филми за своята епоха е създаденото от Уолт Дисни семейство на Мики Маус. Един от ключовите членове на това семейство беше маргаритка, приятелката на Доналд. С красивите си лъкове, надутата опашка и широкия клюн тя изглежда сладка както винаги.

2. Том и Джери анимационни дизайни Rangoli:

Том и Джери анимационни дизайни Rangoli

Кой не е чувал за Том и Джери и техните ескапади! Това е една карикатура, която е там от времето на нашите родители и все още не е загубила своя чар. Безшумна карикатура само с музиката и изразите на Том и Джери за предаване на нейните диалози, тази карикатура е весела и голяма любима сред много хора по света! Дизайн от ранголи с Том и Джери в него изглежда отлично за новогодишно парти!

3. Дизайн на Dora The Explorer Rangoli:

Dora The Explorer Rangoli Design

Дора, изследователят, е детска карикатура, която се излъчва в никелодеона. Дори тези, които не са гледали тази карикатура, определено са чували за нея. Дора е образователна поредица и децата сякаш я обичат, въпреки факта, че тя просто се опитва да ги научи на неща. Дора ранголис се прави по -лесно в сравнение с другите герои от анимацията.

4. Shin Chan Cartoon Rangoli Designs:

Shin Chan Cartoon Rangoli Designs

Shin-chan е японска карикатура, която е новата любима сред децата. Той е бил забраняван и въвеждан многократно в страната. Той също е забранен в много домакинства! Макар и изключително сладък, няма съмнение, че палавият характер на шин чан има неблагоприятен ефект върху децата. Символът Shin chans отново е по -прост и по -лесен за правене. Shin-chan rangolis изглеждат сладки и никога не пропускат да привлекат вниманието на децата. Това е много перфектен анимационен дизайн ранголи за честит рожден ден.

5. Карикатура Чота Бхим Ранголи Колам:

Карикатура Чота Бхим Ранголи Колам

Chota bheem е изобразяване на легендарния bheem от индийските епоси. Бхим беше известен с грубата сила на мускулите си, както и със силата на характера си. Bheem е обичан от всички деца, които го гледат и по този начин би бил отлична тема за ранголи. Това е ръчен анимационен дизайн ранголи колам с ярки цветове.

6. Нови дизайни на анимация на Мики Rangoli:

Нови дизайни на анимация на Мики Rangoli

Мики Маус е най -доброто творение на Уолт Дисни! Мики Маус е известен не само на определен континент, но и по целия свят. Кой не е чувал за Мики Маус? Така че, макар че Мики би бил отлична тема за ранголи, той също ще бъде избран от мнозина.

7. Лесен анимационен филм Angry Birds Rangolis:

Easy Cartoon Angry Birds Rangolis

„Angry Birds“ е аркадна игра, която завладя целия свят на анимационни филми и компютърни игри за деца. Всяко дете вече е играло тази игра поне за няколко часа. Тениски, кутии за моливи, моливи, химикалки и други стоки са търсени навсякъде. Тези изображения са сладки и техните атрактивни цветове ги правят идеални теми за дизайн на ранголи! Въпреки че трябва да бъдете предупредени, те не са толкова лесни за изработка, колкото изглеждат.

8. Абстрактна карикатура Ранголис:

Абстрактна карикатура Ранголис

Дизайнът на анимационни ранголи може да се използва и за предаване на по -дълбоки послания! Те не трябва просто да включват известни анимационни герои. Те могат да бъдат прости карикатури, символи на единство, мир и т.н. Можете да направите този тип анимационен дизайн ранголи за Дивали.

9. Сладко анимационно куче Ранголи:

Сладко анимационно куче Ранголи

Кучетата са най -добрите приятели на хората и повечето деца ги обожават. Дори онези, които се страхуват, са съгласни, че изображенията са сладки. Този дизайн е прост и все пак не е лесен за изработка!