Цветният прах, скициран на всеки вход на къщата, е привлекателна декорация, която се вижда не само за специален повод, но и като ежедневна украса. За да улесните нещата за дамите у дома в този бърз свят, е лесно и бързо да скицирате ранголи, използвайки сглобяеми акрилни пачуърк акрилни ранголи ?? Това звучи определено интересно, тази статия посочва топ 9 на акрилните дизайни на ранголи с изображения.

Най -новите акрилни дизайни на ранголи през 2018 г .:

Вземете този топ 9 най -новите акрилни дизайна на ранголи, които със сигурност ще опитате веднъж,

1. Акрилен делфин Ранголи:

Акрилен делфин Ранголи

Дизайнът на делфините е прост и лесен за декориране. Делфините са тъмносини на цвят, но за да направят нещата интересни, дизайнът на ранголи с делфин пачуърк се предлага в различни цветове и размери. Ако имате бунгало, този дизайн ще ви даде класически вид на бели цветни външни плочки.

2. Домашно приготвен акрилен ранголи:

Домашен акрилен ранголи

За дамите, които харесват концепцията „Направи си сам“ или мислиш как да си направиш акрилни ранголи у дома, тази работа с ранголи с най-новия дизайн на ранголи определено е интересна работа. Цветът може да се реши по индивидуален избор и интерес.

3. Дизайн на Свастик Ранголи:

Акрилен Свастик Ранголи

Символът Свастик означава късмет и добро здраве, индианците нарисуват символ Свастик пред вратите си. Но за да улесним нещата, се използва този нов акрилен дизайн на ранголи със свастичен дизайн, който може да се залепи и на пода.

4. Дия Ранголи Дизайн:

Акрил Diya Rangoli

Това е интересен дизайн, който всички дами у дома планират предварително. За да направят дома си по -цветен и привлекателен, тези акрилни пластири във формата на Diya се използват за декориране на входа на къщата. Това е най -добрата идея да украсите пода на всеки индийски фестивал, това дава положителна енергия, докато влизате в къщата си.

5. Ранголи с човешки печат:

Акрилен ранголи с човешки печат

За онези артистични хора, които прекарват часове във възпроизвеждане на човешкото същество и също така скицират цветни рокли, определено е усилена работа. За тях този материал е най -добрият вариант, който има сглобяем човешки печат с цветна рокля.

6. Плаващ пръстен Ранголи:

Акрилен плаващ пръстен Rangoli

Акрилните плаващи ранголи са следващата опция като дизайн на дивали ранголи. Моделът на суровини от ранголи се предлага в кръгла форма с атрактивни камъни. Центърът на този цветен акрилен ранголи, украсен с камък, идва с малка кръгла свещ или LED лампа.

7. Ранголи във формата на венчелистчета:

Акрилен ранголи с форма на венчелистче

Флоралните дизайни са най -интересните и цветни дизайни на ранголи, за да направят нещата по -прости дамите могат да нарисуват къщата си с акрилна декорация от ранголи във формата на венчелистчета, което определено е атрактивен дизайн. Изглежда малко труден, но този винаги ще бъде добър избор за дизайн.

8. Паун Ранголи:

Паун акрилен Rangoli

Паунът е индийската национална птица, която със сигурност е привлекателна и красива птица. Цветният паунов акрилен модел ранголи може да бъде един от най -добрите начини да подчертаете индийската национална птица и да внесете благодат в дома си.

9. Кундан Ранголи:

Акрил Kundan Rangoli

Кунданският камък привлече погледите на всички дами поради по -малко блестящия си външен вид, както и богатия си вид. Дами, които обичат да създават свой собствен нов дизайн на ранголи, тогава кунданските каменни ранголи могат да бъдат най -добрият дизайн.

За дамите този сглобяем акрилен дизайн от ранголи предизвиква ярка усмивка на лицето им, тъй като този пачуърк дизайн е прост и лесен за декориране на къщата. Отнема време за проектирането на това относително по -малко, което прави този акрилен дизайн ранголи най -добрият!