Коледа е повод, който се празнува от целия свят. Никой не мисли за това към коя религия принадлежи, те просто обичат да се включват в коледните приготовления, украсите, сладкишите, бисквитките с рози и т.н. благоприятен повод.

Направи си сам коледни дизайни на ранголи с изображения:

Следват най -популярните дизайни на коледни ранголи със снимки за вас.

 1. Коледен дизайн на Санта Ранголи:

Коледен дизайн на Санта Ранголи

На горната снимка виждаме, че цяла зала от училище е заета от ранголи на коледно дърво. Дървото е направено спретнато с равномерното разделяне на листата, заедно с малко сняг отстрани, за да изглежда по -истинско. На дървото има нарисуван огромен портрет на Дядо Коледа и етикетите на дървото Merry X-Mas към края.

2. Коледно дърво Rangoli:

Коледна елха Ранголи

Този ранголи обхваща доста добра площ и изглежда е направен с много усилия. Има четири коледни елхи, нарисувани в четири посоки, които са добавени с пръчки в бяло и кафяво. След това тези пръчки водят до камбаните, които са оцветени в два нюанса на жълто, и те се намират между бобовите дървета, които се срещат по време на Коледа. Дърветата са украсени със звезди и висящи камбани. Ранголи съдържа малки неща, които са свързани с Коледа. Висящите чорапи, камбаните, свещите, сладкишите и най -важното кръстът в средата, прави дизайна на ранголи толкова красив.

3. Прост коледен дизайн на ранголи:

Прост коледен дизайн на Rangoli

Това е прост дизайн на коледни елхи, направени на настилката с цветове на ранголи. Ето четири коледни елхи, боядисани в четири посоки, и те са най -изявените дизайни. Цветовете, използвани в този ранголи, са жълто и зелено с комбинацията от червено. Този коледен дизайн на ранголи има зелени дървета и жълти камбани.

4. Дядо Коледа и коледно дърво:

Дядо Коледа и коледно дърво

Виждаме весел Дядо Коледа, нарисуван заедно със звезда, торта, подарък и коледно дърво. Художниците имаха перфектната концепция за Коледа и знаеха, че към нея трябва да се добави всичко, свързано с Коледа. Контурната скица е направена с помощта на бял ранголи или тебешир и цветовете са поставени съответно от вътрешната страна.

5. Голям Санта Ранголи Дизайн:

Голям дизайн на Санта Ранголи

Тази снимка е щракната на човек, който продължаваше да се занимава с изкуството си да прави ранголи от Дядо Коледа. Докато Дядо Коледа е облечен, можем да разберем, че ранголи обхваща огромна площ и се нуждае от много усилия. Дядо Коледа има вдигнати ръце, вероятно на гърба му скоро ще бъде дадена чанта, пълна с подаръци.

6. Портрет на Дядо Коледа Колам Ранголи:

Портрет на Дядо Коледа Колам Ранголи

Това е поредният портрет на Дядо Коледа, направен на настилката с цветове на ранголи. Контурът е направен в бяло и след това отново изпълнен с червени и бели цветове. Дядо Коледа вдига ръка нагоре, сякаш приветства някъде хората или вероятно посочва подаръци, които има за всички. Това е един от най -добрите коледни дизайни на ранголи с Дядо Коледа.

7. Църковната камбана Ранголи за Коледа:

Църковната камбана Ранголи за Коледа

Четири сладки камбани са нарисувани в четири посоки, добавени със свещи до тях. В средата има четири Diya „Pradeep“, направени, както обикновено, ранголи. Това е малък коледен ранголи, но е направен доста спретнато и изглежда радостно привлекателен.

8. Лицето на Дядо Коледа изглежда Коледен модел Rangoli:

Лицето на Дядо Коледа изглежда с коледен модел Rangoli

Жена, оцветяваща лицето на Дядо Коледа, изглежда, че е доста развълнувана и иска да има хубава Коледа. Дизайнът не е направен професионално, но емоциите са по -ценни. Тук на тази снимка Дядо Коледа в червен цвят и коледно дърво в тъмносин цвят.

9. Коледни пожелания Rangoli Kolam:

Коледни пожелания Rangoli Kolam

Можем да видим, че ранголисът е направен на пътя. Той има Дядо Коледа като център на привличане и декориран с различни шарки и цветове в стил колам ранголи. Червено и зелено и най -важните цветове на Коледа, които присъстват тук и също са добавени със синьо и жълто. Дизайнът е изработен в бяло и е написано „Wish You Happy Christmas“, точно там, където завършва ранголи.