Holi is het festival van kleuren, vreugde, plezier, stoeien en feesten. Het is de meest gevierde tijd van het jaar en wordt gevierd door elke gemeenschap in het land. Spelen met kleuren is echter niet het enige dat mensen doen, ze brengen ook tijd door met familie en vrienden, gaan naar feestjes en creëren Holi rangoli-ontwerpen. Als u op zoek bent naar een aantal leuke ontwerpen voor Holi van dit jaar, hebben we een aantal goede suggesties voor u op een rij gezet in de volgende paragrafen.

9 prachtige Rangoli-ontwerpen voor Holi met afbeeldingen:

Hier zijn de 9 beste kleurrijke Holi rangoli-ontwerpen en -patronen met afbeeldingen.

1. Holi Party Rangoli-ontwerp:

holi rangoli-ontwerpen

Als u een Holi-feest organiseert met familie en vrienden, is dit het ontwerp dat u moet gebruiken om het feest naar voren te brengen. Het zal zeker het leven van het feest zijn en de gasten zullen zeker niet stoppen met je te prijzen. De kleurrijke bloembladen hier zien er prachtig uit en de gebruikte patronen zijn uitstekend.

2. Familie Holi Rangoli-ontwerp:

Familie Holi Rangoli-ontwerp

Als je in een gezamenlijk gezin woont, moet je zeker proberen een Rangoli te maken met al je gezinsleden. Het brengt je dichter bij elkaar en je zult ook veel plezier beleven aan het creëren hiervan. De kleuren hier zijn super helder en de patronen zijn authentiek en erg Indiaas.

3. Pauw Holi Rangoli-ontwerp:

Pauw Holi Rangoli-ontwerp

Om uw Rangoli-ontwerp uniek te maken deze Holi, gebruikt u het Peacock-ontwerp. Het lijkt echt op een koninklijk kunstwerk en ziet er erg rijk en extravagant uit. Het is extravagant van uiterlijk en erg mooi. De gebruikte tinten zijn levendig en het beste van dit ontwerp is dat het er prachtig uitziet met alle kleuren die in elkaar overlopen.

4. Gigantisch Holi Rangoli-ontwerp:

Gigantisch Holi Rangoli-ontwerp

Holi is een van die vrolijke festivals die je niet alleen kunt vieren. Je hebt je familie en vrienden zeker nodig. Daarom heb je bij het organiseren van zo’n gelegenheid zeker een ontwerp nodig dat groot is en zeer geschikt is voor de gelegenheid. Daarvoor kun je dit gigantische Holi Rangoli Design gebruiken. Het zal de toeschouwers zeker op een aangename manier verrassen.

5. Hindoe Holi Rangoli-ontwerp:

Hindoe Holi Rangoli-ontwerp

Een Holi Rangoli-ontwerp dat de rijke cultuur van het hindoeïsme weerspiegelt, is zeker wat je nodig hebt om dit festival gunstig te maken. Je kunt de afbeelding van Lord Ganesh in het midden gebruiken en deze omringen met prachtige en aantrekkelijke patronen. Je kunt ook het Om-symbool in de hoeken gebruiken om de schoonheid ervan te benadrukken.

6. Hindi Holi Rangoli-ontwerp:

Hindi Holi Rangoli-ontwerp

Je kunt altijd een Rangoli Design for Holi gebruiken door de naam van het festival zelf in het Hindi te schrijven. Het zal er echt mooi en aantrekkelijk uitzien voor de ogen. U kunt rozenblaadjes en bladeren gebruiken om dit ontwerp te maken. Gebruik geometrische vormen en patronen zoals ze er het beste uitzien.

7. Modieus Holi Rangoli-ontwerp:

Modieus Holi Rangoli-ontwerp

Je Rangoli-ontwerp voor Holi hoeft niet altijd oud te zijn. Je kunt het er modern en modieus uit laten zien door nieuwe patronen en moderne tinten te gebruiken. Ook de stijl waarin het is gebouwd ziet er erg mooi uit. Omring het met lampen en gebruik wit krijt om meer authentieke patronen te creëren.

8. Sun Holi Rangoli-ontwerp:

Sun Holi Rangoli-ontwerp

Je kunt de zon gebruiken om deze Holi een cool en geweldig rangoli-ontwerp te maken. Gebruik oranje en geel als rand en maak lange en gedraaide lijnen die zullen fungeren als het licht dat van de zon komt. Teken ook een mooi uitziende bloem in het midden om zijn charme te accentueren.

9. Tapijt Holi Rangoli-ontwerpen:

Tapijt Holi Rangoli Designs

Als je een mooi Holi Rangoli Design op een tapijt creëert, steel je zeker de show. Maak unieke vormen en ontwerpen en plaats de bloembladen op een stijlvolle en sfeervolle manier in het midden.