9 специални дизайна на Ракша Бандхан Ранголи за 2021 г.!

Ракша Бандхан е известният годишен празник и фестивал. Жените или момичетата дават специална гривна от памук на брат, който я третира, подкрепя или ръководи като брат. Рахи е защитният тип възел и това е като обещание от брат, който поддържа живота на сестра си през целия живот. Ракша Бандхан е емоционалната връзка между братя и сестри. Този празник е специален ден за всички братя и сестри, дизайнът на ранголи за Рахи е част от този ден, което малко момиченце, което жените експерти обичат да направят на този ден. Чрез тази статия се събират и представят най -добрите дизайни на Ракша Бандхан ранголи, за да направят дома ви по -красив в деня на рахи.

Най -добрите дизайни на Ранголи за Рахи със снимка:

Вземете любимия си материал за проектиране на ранголи за Рахи и опитайте тези топ 9 дизайна на ранголи за Ракша Бандхан, с радост поканете брат си.

1. Прост дизайн на Ракша Бандхан:

Прост дизайн на Ракша Бандхан

Ракша Бандхан е празникът, който създава сигурната емоционална връзка между връзката сестра и брат. Ранголи ще бъде отличен избор да направите специален ден на фестивала. На равна повърхност един лесен дизайн Raksha Bandhan rangoli с цитат за желание на маратхи може да ви помогне да представите желанието си с думи.

2. Страхотен красив дизайн на Rangoli:

Страхотен красив дизайн на Rangoli

Това е модел на ранголи, който е полезен за креативни дизайнери, а също и специален дизайн на ранголи на Ракша Бандхан. В деня на Рахи можете да направите този тип дизайн, като използвате пръстите си в извито движение. В средата е даден дизайн на цвят лотос с кръгли бои в цвят на кал. Това е особено добро ранголи за Ракшабандхан. Смесените цветове могат да дадат класическа привързаност в деня на Рахи.

3. Цветна Ракша Бандхан Ранголи:

Цветен Ракша бандхан Ранголи

Ако имате малко пространство пред входа на вратата, тогава можете да опитате тъмно оцветени сини квадратни ранголи с рахи дизайн, като смесените тъмни цветове могат да привлекат вниманието на роднини или гости. Различните нюанси със символа Rakhi и споменаването на цитата на Raksha Bandhan могат да постигнат оценка от вашия брат.

4. Символ Ранголи в деня на Рахи:

Символ Ранголи в деня на Рахи

Рахи е основният празник в индуистката култура и определя емоционалната привързаност между брат и сестра. Можете да използвате символа рахи в ранголи, което е най -добрият вариант, ако сте начинаещ в проектирането на ранголи. Опитайте този прост и лесен дизайн с различни цветове и шарки.

5. Ганеша Ранголи на Ракша Бандхан:

Ганеша Ранголи на Ракша бандхан

Тези момичета, които нямат брат и искат да празнуват Ракша Бандхан; тогава лорд Ганеша е най -добрият избор да го направите свой брат. Ganesha rangoli ви дава положителен ефект върху мисленето ви. Използването на зелен цвят върху ранголи може да направи деня ви Ракша Бандхан със сигурност специален.

6. Цветен дизайн на невен на Ракша Бандхан:

Невен цветен дизайн на Ракша бандхан

Ако нямате предмети от ранголи у дома, тогава няма нужда да се притеснявате, можете да опитате да направите ранголи, като използвате наличния материал. Вземете цветя, за да направите специален дизайн на ранголи на Ракша Бандхан. Този дизайн придава свеж вид на вратата ви, жълти и червени цветя ще бъдат полезни за този ранголи. Опитайте със сигурност.

7. Специални Ранголи за събиране на Ракша Бандхан:

Специален Ранголи за събиране на Ракша Бандхан

Много хора обичат да празнуват своите празници със семейството си и те планират според тази среща. Ако правите специален ден на Ракша Бандхан, направете Ракша Бандхан специални ранголи, използвайки този дизайн. Хората, които обичат да се присъединят към тази функция в залата или банкет, след това на входа на залата можете да поставите този дизайн с любими цветове. Може да изглежда малко трудно за проектиране, но можете да се обърнете за помощ към другите си експертни дизайнери на ранголи.

8. Творчески Ракша Бандхан Ранголи:

Творчески Ракша Бандхан Ранголи

Вземете креативното си мислене в дизайна на ранголи; това ще бъде добър избор за вашите творчески пръсти. Можете да използвате обикновена кръгла и овална форма на шаблона с помощта на пръсти. Вземете този дизайн с желания цитат. Накарайте го да блести с други цветове; не забравяйте да нарисувате тъмната граница за дизайн.

9. Floral Dots Simple Rangoli:

Цветни точки Simple Rangoli

Малките момичета, които са много развълнувани от деня на Ракша Бандхан и искат да опитат дизайн на ранголи в деня на Ракша Бандхан, след това могат да опитат този цветен дизайн на ниво начинаещи. Те със сигурност ще се насладят на този прост вид ранголи. Тези дизайни на ранголи за Рахи ще бъдат добра идея да зарадвате родителите и брат си.

Резюме:

Отношенията между брат и сестра са безмълвни; не можете да ги споменете с една дума. Някой е с мен е обещанието от брат на сестра му. Дизайнът на Ранголи за Рахи е основният вид творческа идея, която изразява желания вместо думи.