Пак е това време на годината. 2020 скоро ще приключи съвсем скоро и е крайно време да бъдете добре оборудвани с голям брой дизайни на ранголи, които може да са подходящи за следващата година. Не можете просто да повтаряте едни и същи неща. Следователно трябва да мислите за нещо ново, което е трескава работа. За ваше съдействие ние уредихме списък с 9 -те най -добри дизайна на ранголи за новата година, който ще бъде най -добрият за тази 2021 г..

9 страхотни новогодишни дизайна на ранголи за 2021 г .:

1. Паун Честита Нова година Ранголи Дизайн:

Паун Честита Нова година Rangoli Design

Това е още един невероятен дизайн на паун, който е допълнително разкрасен с цветя. Тук първо се прави паун с помощта на смлян ориз, а след това се прави друг с лице към предишния. Това е абсолютно прекрасен ранголи, който ще бъде най -доброто от новата година.

2. Ранголи от седемте кръга за Нова година 2021:

Seven Circle Rangoli за Нова година 2021

Този дизайн на ранголи има седем кръгъл дизайн, заобиколен от цветя. На първо място, кръг се очертава в центъра с помощта на смлян прах и след това около този кръг се правят шест подобни кръга. Това е един от най -добрите дизайни на ранголи досега.

3. Цветните новогодишни дизайни на Rangoli за 2021 г .:

Цветни новогодишни дизайни на Rangoli за 2021 година

Този красив флорален ранголи ще бъде идеален за церемониите за започване на следващата година. Тук цветята са направени с помощта на смлян прах, който е изтеглен на тъмнокафяв фон. Този конкретен кафяв фон прави дизайна на ранголи по -привлекателен.

4. Дизайнът на патицата Rangoli за Нова година 2021:

Дизайн на патица Ранголи за Нова година 2021

Този дизайн на ранголи показва лицето на патица отпред. Разкъсаните цветя се използват за украса на този дизайн на ранголи. Той работи чудесно за външен дизайн на ранголи и ще бъде идеален за предстоящата нова година.

5. Прости дизайни на Rangoli за Нова година:

Прости дизайни на Rangoli за Нова година

Сред многото дизайни на ранголи за новата година, това е най -простият. Ранголи има четиристранен дизайн, където краят на дизайна е украсен с кръгли рисунки. Всеки лесно ще се влюби в този красив дизайн. Това ще бъде чудесен избор за декориране на подовете ви с този страхотен дизайн на ранголи през новата година.

6. Традиционният новогодишен дизайн на ранголи:

Традиционен новогодишен дизайн на ранголи

Винаги е по -добре да отидете по традиционния път. Дизайнът на ранголи показва полукръгъл модел, който е допълнително детайлизиран с прави бели лъжи и други малки дизайни, които карат ранголи да изглежда привлекателно.

7. Цветните ранголи за Нова година 2021 #2:

Цветни ранголи за Нова година 2021

Това е още един флорален дизайн на ранголи. В този мотив централният цветен модел е заобиколен от много малки цветя, направени със смлян ориз. Този сложен флорален ранголи ще бъде идеален за предстоящите поводи на новата година.

8. Цветният новогодишен Ранголи 2021:

Цветна Нова година Ранголи 2021

Тази нова година ранголи показва кръгъл модел, изпълнен с контрастни цветове, което е основната причина за привлекателността на този дизайн

9. Традиционният дизайн на паун за Нова година:

Традиционен дизайн на паун за Нова година

На първо място имаме този страхотен традиционен дизайн на паун, който ще изглежда невероятно върху мраморни или мозаечни настилки. Тук целият дизайн първо е нарисуван с бял материал, който подчертава дизайна. След това се използват сини, жълти и черни смлени оризови цветове за разкрасяване на дизайна. Освен това белият цвят отново се използва за детайлизиране на врата на паун.