Хората в Андхра Прадеш, Телангана, Карнатака и Махаращра празнуват своята Нова година всяка година през месец март или април, който се пада на първия ден от индуисткия календарен месец Чайтра. Този традиционен празник на Нова година се нарича Угади от хората в Андхра и Телангана, Карнатака и Махаращра, наречени Гуди Падва. На този ден хората украсяват входа на къщата си с някакъв невероятен колоритен колам или наречен Ранголи с Угади ранголи с точки или специален ранголи без точки на фестивала Угади. За да научите повече за дизайна на Ugadi rangoli, тази статия би била полезна.

9 традиционни дизайна на Rangoli за Ugadi със снимки:

Тук представяме най -популярните дизайни на ранголи за Угади. За да изпробвате тези дизайни във вашия дом и храмове и улици, каквото и да е тази статия би била полезна.

1. Проектиран калник Ugadi Rangoli Design:

Проектиран калник Ugadi Rangoli Design

Традиционният начин за декориране на къщата по време на Нова година определено може да бъде с привлекателния дизайн на ранголи. Тези традиционни дизайни включват дизайн на калник ранголи с цветна декорация.

 2. Прост цветен бял прах Rangoli Design:

Прост цветен бял прах Rangoli Design

Простият бял специален дизайн на Ugadi rangoli може да направи много промени по време на всеки специален повод. Един такъв повод е Угади. Белият прах, който има блестящ външен вид, проектиран във флорални ранголи, е невероятен дизайн.

3. Дизайн от свободна ръка Rangoli за Yugadi:

Дизайн от свободна ръка Rangoli за Yugadi

Свободният дизайн на ранголи е най -простият начин за скициране на дизайн на ранголи на пода. За да се избегне пунктиран дизайн на ранголи при тяхното изчертаване, този свободен дизайн на ранголи, в който те са многобройни дизайни, един подходящ дизайн може да бъде висящ дизайн на листа.

4. Дизайн на паун Rangoli от ръка:

Дизайн от паун Rangoli

Паунът е най -атрактивната и цветна птица, която индиецът нарича национална птица. За да получите щастие и радост в собствената си къща, добра идея може да бъде проектирането на входа на къщата със свободен дизайн като ранголи за фестивала Ugadi.

5. Дизайн на Ganesha Rangoli:

Ганеша Ранголи Дизайн

Лорд Ганеша, който е един от основните богове сред индуистките хора, за хора, които са голям фен на Лорд Ганеш и обичат да създават дизайн на ранголи, отколкото да приемат традиционната функция като Угади като един от подходящите моменти като един от специалните унгадийски дизайни на ранголи..

6. Дизайн на свободна ръка Ganesha Rangoli:

Точков дизайн на Rangoli за Ugadi

Дизайнът на Rangoli за фестивала Ugadi може да има изключително ниво на издръжливост при тяхното рисуване; може да бъде толкова просто, колкото да нарисувате висящ дизайн на листа. Това е един от специалните свободноръки дизайни на Ganesha rangoli за фестивала Ugadi.

7. Дизайн на Star Rangoli:

Star Rangoli Design

Ugadi е културен фестивал, който изискваше много подготовка у дома за дамите, което включва почистване на къщата и декориране, приготвяне на сладкиши, които канят роднини и приятели. За да бъде прост и красив един начин за декориране на къща, е оформен дизайн на ранголи.

8. Прост дизайн на границата Rangoli за Ugadi:

Прост дизайн на границата Rangoli за Ugadi

За да бъде просто и приятно, дамите могат да украсят входа на къщата си по време на празничния ден лежи Ugadi с този прост дизайн на границата с ранголи, който обикновено е свободен ръчен флорален дизайн или дизайн на висящи листа, наречен „Thornalu“.

9. Дизайн на Deepa Ugadi Rangoli:

Deepa Ugadi Rangoli Design

Угади определено е най -известният фестивал на индийски език; за дами, които обичат да използват Diya като основна тема за рисуване на дизайн на ранголи за тях Deepam ранголи дизайн може да бъде най -добрият тип дизайн. Можете да бъдете акцент с цветна пудра ранголи.

Заключителни мисли:

Празнуването на традиционните празници е един от начините да се запомнят традиционните ценности и култура. Най -добрият начин за запазване на традиционната стойност би могъл да бъде следването на традиционния начин на проектиране на собствена къща, което може да стане чрез скициране на дизайн на ранголи за Угади тази година 2020.