Тази статия е за друг вид суперхрана, която бихме искали да представим на нашия уебсайт. Използването му е много широко и в много области на живота. В следващата статия бихме искали първо да ви обясним защо тигровите ядки, наричани още тигрови ядки, са толкова здрави. Казваме и няколко думи за това откъде идват и каква история имат. И накрая, темата за готвене на тигрови ядки продължава. Накрая ще ви кажем защо се използват толкова широко за риболов.

Тигровите орехи се използват широко в ежедневието

Тигровите орехи са чудесни идеи за здравословно хранене

Тигрови ядки – откъде идват и какви съставки са в тях?

Къде растат тигрови ядки?

Тигровите ядки първоначално идват от Африка. Вие всъщност представяте корените растителен вид което е свързано между другото с папируса и някои европейски растения. Тигровите ядки вече могат да се внасят и от Испания.

В този регион има големи площи с песъчливи почви и това е предпоставка за развитието на съответното растение. Успешно се отглеждат там и в други средиземноморски страни. Така че можем да се насладим на тази супер здравословна храна, без да се чувстваме виновни, че е прелетяла хиляди километри, преди да се озове на пазара.

Сравнително лесно е да се намери прах от тигрови ядки в магазините за здравословни храни

Идеи за прах от тигрови орехи

Защо и за какво са здрави тигровите ядки?

Тигровите орехи съдържат много минерали и витамини, като магнезий, витамин С и витамин Е. Има и фосфор, калий, калций и голямо количество желязо. Съществува и естествено висок дял фибри и ненаситени, т.е. здравословни киселини. Тигровите ядки също са с високо съдържание на въглехидрати и естествено сладки. Това са две предпоставки да бъдете много щастливи да ги ядете. По този начин тигровите ядки укрепват стомаха и чревната ни система, а също така насърчават кръвообращението. Те се препоръчват особено за диабетици.

Как да си направим какаово мляко от тигрови ядки

Тигрови ядки Картофи

Можете да използвате тигрови ядки, за да направите здравословно и веганско мляко

Идеи за рецепти за мляко от тигрови орехи

Къде можете да си купите тигрови ядки?

Тигровите орехи в момента са малко по -трудни за намиране в Германия. Обикновено те трябва да се поръчват по интернет. Както казах, ако искате да мислите за екологично и устойчиво, трябва да предпочетете да избирате продукти от Европа. Но в магазините за здравословни храни има и други продукти, които са направени от тигрови ядки. Здравословните съставки се съхраняват в тях и тялото ви може да се възползва от тях. Ако искате да се насладите на тигрови ядки като сурова храна, тогава такъв продукт е идеален за вас. Ако търсите вкусни кремове с естествено сладък вкус, тигровите ядки също са идеални. Подходящи са и за диабетици и за всички, които искат да се справят без рафинирана захар.

Ето страхотен десерт, приготвен с мляко от тигрови ядки

Вегетариански рецепти с тигрови орехи

Тигрови ядки – какви вкусни неща можете да приготвите с тях

Разделяме тази тема на две. От една страна, ние искаме да популяризираме сурови хранителни продукти и едва след това да споделим някои идеи как иначе да използваме фъстъци в кухнята и дори за риболов.

Искате ли да закусите здравословно? Ето една страхотна идея!

Идеи за рецепти идеи за закуска тигрови ядки

Сурова храна

Тигровите орехи са идеалната основа за диета, вегански сладкиши. Смлените тигрови ядки трябва да се използват като вид брашно. Те могат да се комбинират с шоколад, сушени плодове и други вкусотии. Тигровите орехи са идеални и за веганско ядково мляко. Те могат да се използват за освежаване или да се добавят към други рецепти. Когато са накиснати, тигровите ядки също са несравнимо здравословно сладко! По -долу можете да намерите два видеоклипа за това.

Тази суперхрана става все по -популярна

Прах - страхотни тигрови ядки

Можете да изпечете сладкиши от брашното

Идеи за сладкиши с тигрови ядки здравословно хранене

Печете с брашно от тигрови ядки

Можете да изпечете много вкусни неща с брашно от тигрови ядки. Тук всъщност не е нужно да използвате захар, защото тя е естествено сладка. Накрая можете да смесите това брашно с друго. Резултатът е смес от брашно, която има леко сладък вкус без добавена захар. Професионални идеи за Печете с брашно от тигрови ядки Има ли … тук!

Тигровите орехи са корените на африканско растение, което расте на песъчливи почвиТигрово трево растение

Сварете тигрови ядки и ги използвайте за риболов

За да сготвите тигровите ядки, първо трябва да ги накиснете. Съотношението на суровината към водата е 1 към 2. След това всичко се слага в тенджера. Всъщност можете да потопите ядките директно във вода, защото те не трябва да се отмиват, преди да се сварят. Обичайното време за готвене на тигровите ядки е между 30 и 40 минути. След това оставете всичко да се охлади малко, но преди тигровите ядки да са още студени, добавете мед или захар. Можете също да добавите аромати.

В тази форма тигровите ядки се използват за риболов. Три до четири парчета са достатъчни. Интернет е пълен с видеоклипове и снимки на отличен улов, който е постигнат с тях!

Пожелаваме ви вкусни моменти с тази суперхрана!

Как да си направим мляко от тигрови ядки с какао 

И вегански сладки картофи от тигрови ядки

Торта с тигрови ядки. Може би можете да опитате тази тази Коледа?

Идеи за рецепта за торта с тигрови орехи

Още една страхотна идея за ежедневието!

Вкусен хляб - идеи за тигрови ядки

В тигровите ядки има много здравословни масла

Масло с чудесни тигрови ядки

Изненадайте гостите си със страхотни здравословни лакомства с тигрови ядки!

идеи за веган рецепта тигрови ядки