De mode-industrie heeft een revolutionair ontwerp in heupgordels gegeven. Het accessoire krijgt verschillende ontwerpen met metalen, kettingen, bloemmotieven, enz. Een nieuw ontwerp in de heupgordels is het gouden riemontwerp. De riemen zijn gedeeltelijk of volledig gemaakt met goud om de outfit een nieuwe look te geven. De riemontwerpen worden over het algemeen gedragen met designeroutfits voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, high society-feesten, religieuze functies, enz.

gouden riem ontwerpen

Wanneer ze met goud zijn gemaakt, krijgen de riemen nauwkeurige reliëf- of decoratieve ontwerpen die het patroon en het uiterlijk van de drager verheffen.

Verschillende soorten taillebandontwerpen voor dames en heren:

Heupgordels zijn ook bekend als Kamarbandh, Oddiyanam, Vaddanam en Kardhani in verschillende talen zoals Hindi, Gujarati, Rajasthani, enz. in India. Hier zijn een aantal ontwerpen van de gouden riem, die je accessoirecollectie kunnen verfraaien.

1. Effen gouden riem voor damestaille:

Effen gouden riem voor damestaille

Een vereenvoudigd patroon in gouden tailleriem geeft zelfs een eenvoudige jurk een versierde look. Een soortgelijke riem is gemaakt van goud zonder enig ontwerp erop. De simpele riem geeft je slanke taille een perfecte look. De riem wordt uitgevoerd op de designer of effen outfits, zoals effen jurken voor feestjes.

2. Gevlochten gouden riem voor dames:

Gevlochten gouden riem voor dames

Ben je klaar met je trouwcollectie! Je kunt de gevlochten gouden riem voor dames niet missen, die je bruidskleding een verbeterde look geeft. De riem heeft een gevlochten ontwerp dat erop is gemaakt met kroonontwerpen in reliëf bij de openingssloten. Draag het gewoon en controleer je veranderde look.

3. Snake Skin gouden riem voor heren:

Gouden riem met slangenleer voor heren

Voor mannen moet de gouden riem stoer en dikker zijn. Hier is een ontwerp dat eruitziet als een slangenleerontwerp voor een verbluffende look. De opening van de riem krijgt een effen opening met een bloem erop gecentreerd met een parel. De riem heeft een gladde binnenkant voor comfortabel dragen.

4. Gouden parel en diamanten gouden riem voor dames:

Gouden parel en diamanten gouden riem voor dames

Op zoek naar een nieuw design voor je taille! Grijp dit ontwerp dat je het uiterlijk geeft van zowel goud als diamanten erin. De riem is gemaakt van gouden kralen die gecentreerd zijn met diamanten in het midden met verschillende rondingen die met elkaar verbonden zijn.

5. Gouden riem met ritssluiting voor heren:

Gouden riem met ritssluiting voor heren

Ritsontwerp in goud met tailleriem heeft mannen een nieuwe, waardige look gegeven voor gelegenheden. De riem heeft een plat goudpatroon in het midden dat een ritssluiting aan de uiteinden geeft. Het slot of de gesp van de riem is ook gemaakt met goud voor een perfecte grip op de taille.

6. Jingles gouden riem voor dames:

Jingles gouden riem voor dames

De taille van de vrouw zou, wanneer ze een vleugje jingles krijgen, het uiterlijk van je taille op etnische achtergronden prachtig maken. Ja, het gouden riemontwerp is gemaakt met jingles in goud. Om wat meer schattigheid aan de riem toe te voegen, heeft de enkele riem verschillende U-vormige jingle-curven gekregen.

7. Indiase gouden heupgordel voor dames:

Indiase gouden heupriem voor dames

De Indiase gouden metalen riem heeft zijn eigen belang, vooral voor de bruiden tijdens bruiloften. De gouden riem krijgt een kroonachtig ontwerp erop dat verder is versierd met smaragden. De bloemmotieven in reliëf om de drager op sarees een uniforme look te geven.

8. Crystal Pyramid Gold Belt voor heren:

Kristallen piramide gouden riem voor heren

Riemaccessoire voor heren krijgt een nieuw stijlvol ontwerp door gouden kristallen op leer toe te voegen. Ja, op de leren riem staan ​​verschillende kleine kristallen piramides in goud. Het ontwerp krijgt ook een lederen opening waar het uiteinde van de riem is versierd met dezelfde ontwerpen voor een perfecte afwerking voor de drager voor feestjes.

9. Gouden kettingriemontwerp voor heren:

Gouden kettingriemontwerp voor heren

De gouden kettingriem is altijd al favoriet geweest bij mannen. Wanneer ze aan de zijkant worden gedragen, versterken de kettingriemen hun look altijd voor casuals. Het ontwerp van de riem bestaat uit drie kettingen die een gelaagde look vormen. De onderste ketting krijgt een dikke binding, het midden een gezellig ontwerp, terwijl de bovenste een klein kettingontwerp krijgt.

10. Rose gouden riem met bloemmotief voor dames:

Rose gouden riem met bloemmotief voor dames

Roségouden riem, wanneer ontworpen in bloemmotieven, geeft een prachtuitstraling aan de drager, vooral aan de bruiden in jurken. De mooie riem is gemaakt van roségoud, netmateriaal en parels voor een goede formatie. De riem wordt vervolgens vastgemaakt aan een nylon strip voor een goede stropdas en grip op de taille om je slanker te laten lijken.

11. Dual Lock gouden riem voor heren:

Dual Lock gouden riem voor heren

Een dunne gouden riem is tegenwoordig de keuze van veel jongeren. Het stelt de mannen in staat om te pronken met hun slanke sportschoollichaam wanneer ze nauwkeurig om de taille worden vastgehouden. De riem ziet er geweldig uit op casuals en ook op feestkleding.

12. Cowboy gouden riemontwerp voor heren:

Cowboy gouden riemontwerp voor heren

Op zoek naar een stijlvolle look met gouden riemontwerpen! Bekijk het cowboydesign in de categorie. De riem is gemaakt met verschillende knopen, zoals een cirkelvormig gatontwerp in drie lagen. Het goud krijgt ook een ruwe kleur om de riem een ​​echt patroon te geven.

13. Verstelbare gouden riem voor dames:

Verstelbare gouden riem voor dames

Verstelbare of zeg maar open uiteinden gouden riem voor jurkenontwerp is de eerste keuze voor de vrouwen die ervan houden om elke keer in de mode te blijven. De riem heeft aan beide uiteinden een bladontwerp, wat gewend is aan het dragen en verwijderen van de riem. Door de flexibiliteit kan de drager de riem in elke gewenste stijl dragen.

14. Geweven gouden riemontwerp voor heren:

Geweven gouden riemontwerp voor heren

Een gouden riem, wanneer hij een geweven ontwerp krijgt, ziet er erg verward uit voor een vrijetijdskleding. De riem wordt veel gedragen op jeans en pakken en is gemaakt met een geweven ontwerp met een elegante breedte die het best past bij elke taille voor comfort op bruiloften en feesten.

15. Dames kraal en munt gouden riem:

Dames kraal en munt gouden riem

Onthoud die klikkende muntriem op de taille van de buikdanseres! Hou van hen? Hier is een soortgelijk ontwerp van de gouden riem voor dames, die is gemaakt met verschillende gouden munten, jingles en kralen voor een charmante uitstraling. De riem is zo stevig gemaakt dat hij een prachtige grinnikende stem geeft wanneer hij in actie is.

De tailleriem goud is volgens de Indiase cultuur het belangrijkste sieraad voor de bruiden. Het is een onderdeel van de Solah Shringar voor de bruid die op de sari wordt gedragen om de taille stevig vast te houden. Mannen en vrouwen zijn nu echter dol op hun taille met de gouden riemen voor andere gelegenheden.