De riemen zijn de favoriete accessoires van mannen over de hele wereld. Of ze nu een casual of formele outfit hebben, ze dragen altijd riemen om het een aangepaste look te geven. Vroeger kregen riemen een eenvoudig uiterlijk met een riem van leer en een eenvoudige haak met een gesp zonder ontwerpen. Maar met de verandering van modetrends in de accessoires van mannen, kregen de riemontwerpen ook elke keer een nieuwe look.

luxe riemen

Verschillende soorten riemen voor heren:

Laten we eens kijken naar enkele luxe herenriemontwerpen met merken:

1. Leren riem met wolfsgesp:

Leren riem met wolfsgesp

Een luxe riem ontworpen met een gesp van een wolfsgezicht geeft de drager een krachtige uitstraling. Ontworpen door het merk Gucci, is het de eerste keuze van mannen die vechters zijn. De eenvoudige zwarte leren riem is gemaakt van origineel leer met een gouden gesp met wolfsgezicht.

2. Zilveren en bedrukte riem:

Zilveren en bedrukte riem

Een riemontwerp met een zilveren alfabet van de bedrijfsinitiaal en een leren riem bezaaid met bedrijfsprints ziet er geweldig uit op jeans en andere vrijetijdskleding. Een luxe riem voor heren ontworpen door de MUM Belt Company is de keuze van de collega’s voor feestjes.

3. Schedelgespriem in zwart:

Riem met schedelgesp in zwart

Windt horrorelement je op! Dan zou je dol zijn op het nieuwste design van luxe riemmerken van Alexander McQueen Company. Een eenvoudige zwarte leren riem krijgt een angstaanjagende look met een gouden schedelgesp. Het wordt meestal uitgevoerd op themafeesten, chique uitjes of pubs enz.

4. Witte en zilveren luxe riem:

Witte en zilveren luxe riem

Een luxe herenriemontwerp met het logo of de naam van het bedrijf laat de luxe kant van de drager zien. Een eenvoudige witte leren riem krijgt een gewijzigde look met een zilveren gesp met de naam van het merk Moschino. Het ziet er ook prachtig uit op casuals en formals.

5. Lommerrijk riemontwerp:

Ontwerp met lommerrijke riem

Op zoek naar iets trendy voor een unieke look! Ga voor een op de natuur geïnspireerd riemontwerp met bladeren voor je casuals. Een van de luxe riemmerken, Gucci heeft deze riem geïntroduceerd die zeer wordt gewaardeerd door de reizigers en collega’s voor picknicks en junglekampen.

6. Elastische kleurrijke riem:

Elastische kleurrijke riem

Een stijlvol riemontwerp voor een casual outfit kan worden bereikt met een funky riemontwerp. Met mooie kleuren en rekbaar materiaal, de luxe riemen voor mannen ontworpen door Harry Rosen, gaat het viraal onder de jongeren. Met een eenvoudige gesp rechtvaardigt het de vrijetijdskleding, of het nu een jeans of korte broek is.

7. Door de kroon ontworpen riem:

Door kroon ontworpen riem

Op zoek naar iets koninklijks in accessoires voor een high society feest! Daar ben je met een luxe riemenontwerp met daarin de gesp ontworpen met een kroon. De originele leren riem in bruin is voorzien van een koninklijk gespontwerp, wat een luxe of koninklijke uitstraling geeft over kostuums. De kleur van de riem kan ook variëren afhankelijk van je outfit en keuze.

8. Riemen met gespen door paarden:

Riemen met gespen voor paarden

Hou van racen en omgaan met paarden! Hier ga je met een accessoire dat past bij je passie met betrekking tot paarden. Een normale leren riem krijgt een dominante look met een gesp van een rennend paard tussen de gaten van het alfabet H. De luxe herenriem ziet er geweldig uit op casuals en geeft een charmant tintje aan je persoonlijkheid.

9. Adelaarsgordel:

Adelaarsgordel

Draag graag merkaccessoires voor je vrijetijdskleding! Hier zijn we met luxe riemmerken die zeer door de mannen zijn geselecteerd voor een luxueuze persoonlijkheid. De ontwerpers van Armani-riemen hebben een meesterwerk gegeven met een ontwerp met een adelaarsgesp met het bedrijfslogo erin met een eenvoudige leren zwarte riem. Het geeft een rijke uitstraling aan de casual outfits.

Inmiddels zijn de luxe riemmerken gaan experimenteren met nieuwe trends in de gespen die te zien zijn in de zomerse en vintage wear modeshows van dit jaar. Met nieuwe hartveroverende ontwerpen investeren de mannen ook in luxe riemen voor een iconische look.