Een koord van leer of leerachtig materiaal dat wordt gebruikt als een belangrijk unisex-accessoire, samen met een overhemd en een broek die de “riem” wordt genoemd. een westerse jurk. Om variatie toe te voegen aan een eenvoudige flexibele riem, zijn er enkele verbluffende ontwerpen gemaakt met behulp van prachtige riemontwerpen met studs.

Nieuwste en stijlvolle riemen met studs voor heren en dames:

Om een ​​blik te werpen op de nieuwste topontwerpen, zal dit artikel nuttig zijn om ze te kennen. Hier zijn de top 9 bezaaid riemontwerp voor dames en heren.

1. Metalen piramide bezaaide heren zwart lederen riem:

Metalen piramide bezaaide heren zwarte leren riem

Klein piramide-ontwerp gemaakt van glanzend metaal, het wordt aantrekkelijker gemaakt door ze aan een zwarte leren riem te plakken. Over het algemeen is het glanzende piramide-ontwerp gemaakt van wit zilver metaal en ook van zwart metaal.

2. Leren riemen met metalen kegel voor heren:

Leren herenriemen met metalen kegel en studs

Dit is een andere coole variatie die wordt gegeven aan een eenvoudige metalen structuur die vervolgens in drie rijen op de riem wordt gelijmd. Zwart is meestal een universele kleur die goed past bij allerlei kleurrijke kleding. De grootte van de kegel is meestal ongeveer 1-2 mm.

3. Kleurrijke vierkante kunststof bezaaide damesriem:

Kleurrijke vierkante kunststof bezaaide damesriem

Deze opvallende kleurrijke vierkante kunststof structuur wordt op een innovatieve manier gebruikt door ze samen met een eenvoudige leren of synthetisch leren riem te gebruiken. De grootte van het vierkant is binnen 1 mm omdat een rij van deze kleurrijke metalen op de riem is gelijmd.

4. Multi-design metalen bezaaid bruin lederen punk unisex riem:

Multi-design metalen bezaaid bruin lederen punk unisex riem

In deze punkriem zijn verschillende ontworpen metalen structuren gebruikt bij het ontwerpen van deze riem met studs. De combinatie van cirkelvormig, driehoekig, piramidevormig en gevormd metaal wordt gebruikt bij het creëren van een innovatief ontwerp rondom de riem.

5. Hete rode piramide bezaaide riemen voor dames:

Hete rode piramide bezaaide riemen voor dames

De warme rode kleur is de meest voorkomende en favoriete kleur voor zowel tienermeisjes als dames. Dit type gekleurde riem past goed bij een eenvoudige effen top en een spijkerbroek. De breedte van de riem is ongeveer 2 cm.

6. Met gouden hart bezaaide witte damesriem:

Witte damesriem met gouden hart bezaaid

Dit is nog een ander favoriet ontwerp voor alle meisjes en dames. De schattige gouden hartvormige metalen structuur is gelijmd rond een witkleurige leren riem. De contrastkleur van wit en goud is een fantastische combinatie.

7. Spiegel bezaaide gouden damesriem:

Spiegel bezaaide gouden damesriem

Dit prachtige etnisch ontworpen gemaakt van ronde spiegels is absoluut een goed stuk handwerk dat de creativiteit van de ontwerpers straalt. De spiegels zijn beslagen rond de gouden riem met gouden draadwerk dat rond de randen van deze spiegels loopt. Dit type riem past bij een cropped jeans en een synthetische top.

8. Jewel Ivory Vintage damesriemen met studs:

Juweel ivoor vintage dames riemen met studs

Deze ivoren kettingriem wordt vaak gebruikt door Indiase dames tijdens elke feestelijke gelegenheid en voegt extra gratie toe aan een jurk door ze over de jurk te dragen die rond de heup loopt. De ivoren kettingriem is gemarkeerd met een rij kettingontwerp en een stenen ketting aan het onderste uiteinde van de riem.

9. Vervaagde lederen herenriem met gouden studs:

Vervaagde lederen herenriem met gouden studs

De vervaagde bruine leren riem is een verplicht accessoire dat je in elke herengarderobe ziet. Door zijn vintage look ziet de riem er erg rijk en uniek uit ten opzichte van de gebruikelijke designriemen. De riem is geaccentueerd met kleine ronde metalen ringen die een houvast creëren tussen de riem.

Afhankelijk van het soort gelegenheid kan het ontwerp van riemen met studs worden gedragen. Daarom is het de hoogste tijd om ontwerpen voor riemen met studs in je garderobe te verzamelen, zowel voor mannen- als vrouwenfeesten. De punkriem is het meest geschikt als feestkledingriem vanwege het glanzende en coole ontwerp. Vervaagde vintage riemen kunnen worden gebruikt als semi-formele of vrijetijdskleding, afhankelijk van het type outfit.