Goud is ongeëvenaard. Of het nu een gouden armband of gouden oorbel is, goud heeft alleen helderheid en glans gegeven. Gouden ringen zijn gemaakt in vele unieke ontwerpen en zien er buitengewoon uit wanneer ze worden gedragen. Ze worden soms als gunstig beschouwd en zijn zelfs een optie om je naasten en dierbaren cadeau te doen. Gouden ringen zonder stenen zien er even aantrekkelijk uit en zijn verkrijgbaar in een reeks ontwerpen en patronen. Bekijken.

Gouden ringenontwerp voor vrouwen zonder stenen:

Dus laten we eens kijken naar de top 12 gouden ringen gemaakt zonder stenen.

1. 14 K vergrendelde hartvormring:

14 K vergrendelde hartvormige ring

Deze geweldige en mooi uitziende ketting is gemaakt van 14k goud en heeft een unieke hartvorm ontworpen in een in elkaar grijpend patroon dat de twee harten van dierbaren weergeeft. De ring heeft een heel schattig uiterlijk en kan worden gecombineerd met elke outfit die je draagt.

2. Nieuwste gouden ring zonder stenen met bellen:

Nieuwste gouden ring zonder stenen met bellen

Gouden ringen verleiden altijd iedereen en willen er een bezitten. De gouden ring heeft een prachtig artistiek ontwerp met kleine gouden belletjes eraan, waardoor het een exclusief en exotisch uiterlijk krijgt wanneer het aan een vinger van vrouwen wordt gedragen.

3. Verlovingsringen gemaakt van goud zonder stenen:

Verlovingsringen van goud zonder stenen

Deze verlovingsring valt onder het gouden ringontwerp voor mannen en kan ook door vrouwen worden gedragen. Dit soort ringen is perfect voor stellen die graag een ring willen dragen die is gemaakt zonder stenen. De ring is gemaakt van drie lagen met een strakke knoop die de koppels voorstelt die binnenkort ook in een knoop zullen worden vastgebonden.

4. Eenvoudig ontworpen gouden ringen zonder stenen:

Eenvoudig ontworpen gouden ringen zonder stenen

Zoals veel geweldige mensen zeiden, ligt die uniciteit in eenvoud. Dit soort eenvoudige zigzagringen ziet er eenvoudig uit, maar wanneer ze worden gedragen, zien ze er erg mooi uit in de handen. Dit soort ringen kunnen zowel dagelijks als op kantoor worden gedragen. De eenvoud van de ring is vooral in het oog springend.

5. Traditionele gouden ringen zonder stenen:

Traditionele gouden ringen zonder stenen

Dit soort ringen geeft een persoon een traditionele uitstraling. De ring is gemaakt van puur goud en het chakra-ontwerp in het midden met kleine spikes in de vorm van de bal ziet er fantastisch uit. Dit type ring kan zowel bij elke gelegenheid als bij elk feest worden gedragen.

6. 14 k gouden gevlochten patroonring:

14 k gouden ring met gevlochten patroon

De ring is gemaakt van puur 14-karaats goud en ziet er tijdens het dragen erg delicaat uit. Dit soort ringen kan een perfect geschenk zijn voor uw dierbaren bij gelegenheid zoals bruiloften, jubilea en ook voor uw geliefde valentijn. Het gevlochten design geeft een trendy look aan de ring.

7. Brede gouden ringen zonder stenen:

Brede gouden ringen zonder stenen

Dit type ringen wordt erg populair onder jonge meisjes omdat het hen een trendy en modieuze uitstraling geeft. De ring bedekt bijna de helft van de vinger en kleine in elkaar grijpende cirkels in het midden van de ring geven een nieuwe look. Een nieuwe designerring gemaakt zonder edelstenen erin verwerkt.

8. Steenloze Made Forever Ring in goud:

Steenloze Made Forever Ring In Goud

Dit type ring is een geweldige keuze voor een nieuw stel dat heeft beloofd een serieuze relatie aan te gaan, aangezien de ring laat zien dat de twee handen elkaar vasthouden. De ring is eenvoudig zonder extra lagen. Het zit comfortabel op je vingers.

9. Puzzelstijl gouden korst voor meisjes:

Gouden schil in puzzelstijl voor meisjes

De ringen zijn zeer uniek in stijl en een heel ander soort juweel voor jonge meisjes om ze een verbluffende uitstraling te geven. Dit type ring zorgt ervoor dat ze opvalt in de menigte en haar een charmante uitstraling geeft. Een prachtige designring gemaakt zonder stenen.

10. Eenvoudig gouden ringontwerp zonder steen:

Eenvoudig gouden ringontwerp zonder steen

Dit is een ideale ring als je op zoek bent naar iets simpels. De ring is verweven met een patroon bovenop en is geïnspireerd om er stijlvol en eenvoudig uit te zien. Het is lichtgewicht en je zou hetzelfde kunnen vragen in zilver.

11. Witgouden ring:

Witgouden ring

Dit is een stijlvolle witgouden ringzetting zonder stenen. De ring is een effen band die niets extra’s of minder heeft. Het is echt eenvoudig en kan dagelijks door zowel mannen als vrouwen worden gedragen.

12. Gouden damesring:

Dames gouden ring

De gouden damesring zonder steen is een eenvoudig ontwerp waarvan het patroon aan de bovenzijde van de ring geplooid is. Dit nieuwste model gouden ring is mooi en lichtgewicht. Het heeft meestal de voorkeur van de dames en kan dagelijks worden gedragen als het goed wordt onderhouden.

Voor degenen onder u die van een eenvoudige ring houden zonder extra stenen of patronen, is deze lijst ideaal om een ​​idee te krijgen. Dit soort ringen zien er fantastisch en geestverruimend uit en kunnen je zowel een traditionele als een moderne uitstraling geven. Ze kunnen bij elke gelegenheid worden gedragen, omdat goud als stijlvol en elegant wordt beschouwd. Zet je geest aan het werk en probeer ze aan te passen zoals jij dat wilt.