Ringen zijn een belangrijk onderdeel geweest van de vieringen van elke gelegenheid. Of het nu gaat om een ​​bruiloft of slechts een klein feest, ringen hebben altijd toewijding, liefde en sensualiteit tussen de twee getoond. Gouden ringen en zilveren ringen zijn nu vervangen door platina ringen die een oogverblindend effect geven aan de vingers van de drager. Wanneer het platina wordt gecombineerd met diamanten, tilt de ring de charme naar een ander niveau.

Platina ringen met diamant:

Laten we overgaan op een selectief ontwerp van platina diamanten ringen dat algemeen wordt gekozen door de platina-liefhebbers.

1. Platina diamantring aan de zijkant vasthouden:

Platina diamanten ring aan de zijkant vasthouden

De platina ring heeft hier een prinsessen snit gekregen. De ring is samengesteld met een middelgrote diamant in het midden die wordt vastgehouden met tweezijdige banen die zijn ontworpen als een hand. De zijkanten van de ring zijn ook bezaaid met kleine diamanten voor een geweldige uitstraling aan de vinger van elke dame.

2. Platina diamanten ring met goud:

Platina diamanten ring met goud

Een breed geselecteerde platina diamanten ringen voor mannen krijgt een mooie combinatie van platina, goud en diamant voor een aantrekkelijke uitstraling. De ring is gemaakt met een vierkant in het midden dat is vastgezet met verschillende kleine witte diamanten erin. De zijkanten van het vierkant zijn gemaakt van platina met ook een met goud gevulde lijn met diamanten. Het is een beste cadeau voor de bruidegom op verlovingen.

3. Prins platina diamanten ring:

Prins platina diamanten ring

Zoals de naam al doet vermoeden, is de diamanten platina ring volledig versierd met kleine witte diamanten in ronde vorm. Het is een koninklijk stuk dat meestal door de koninklijke families is geselecteerd voor huwelijken of verlovingen. De diamanten die in de ring worden gebruikt, zijn ook een combinatie van twee verschillende maten voor een goede bevestiging op de ring.

4. Platina zigzagringontwerp met diamanten:

Platina Zigzag Ring Design met Diamanten

Een andere platina ring met diamant die op een curvy manier is gefixeerd, is de eerste keuze voor de mannen voor een verfijnde uitstraling. De platina ring krijgt twee randen waartussen een ronde zigzag is ontworpen met twee rondingen, een van platina en de andere is bevestigd met diamanten. Het is ook een ideaal ontwerp voor de geliefden als een perfect liefdevol cadeau.

5. Hart ontworpen platina paar ringen met schattige diamanten:

Hart ontworpen platina paar ringen met schattige diamanten

Een eenvoudig maar elegant paarringontwerp zou het beste zijn als het in platina is gemaakt. De platina diamanten verlovingsringen zijn gemaakt voor koppels voor een onvergetelijke dag. Het vormhart wanneer gecombineerd in platina met een mooie diamant aan de uiteinden. Het geeft een sensueel tintje aan de verlovingsfunctie.

6. Roze diamanten platinaring:

Roze diamanten platina ring

Een schattig ontwerp in de collectie platina diamanten trouwringen met een vereenvoudigde en stijlvolle look is gemaakt met een roze gekleurde diamant. De platina ring krijgt ook verschillende witte diamanten rond de vinger en rond de belangrijkste roze diamant.

7. Door het oog ontworpen platina diamanten ring:

Oog ontworpen platina diamanten ring

Het ontwerp kan een kruispijlontwerp worden genoemd en ook een oogontwerp. De platina diamanten ringen krijgen twee lagen waarbij de bovenste laag een lijnenpatroon krijgt en de onderste een met diamanten bezaaid ontwerp. De ring wordt bij kleine gelegenheden op grote schaal geschonken om liefde uit te drukken.

8. Eenvoudige kristallen platina diamanten ring:

Eenvoudige kristallen platina diamanten ring

Wil je iets simpels en toch pakkends presenteren! De platina ring met daarin ontworpen diamant is de perfecte ring die je zoekt. De enkele veterring is voorzien van meerdere kristallen erin. De eenvoudige ring kan dit seizoen het beste cadeau zijn voor je valentijn.

9. Rose Designer platina diamanten ring:

Rose Designer platina diamanten ring

Een designerring ontworpen voor de pasgetrouwde bruid is een vrij decoratief ontwerp voor lehenga en sari’s. De ring is gemaakt als een tak die om de vinger is gewikkeld met een roze bloemmotief aan de bovenkant met een diamant. De ring is ook ontworpen met kristallen om hem een ​​gerechtvaardigde uitstraling te geven.

De platina diamanten ringen krijgen unieke effecten in combinatie met verschillende geboortestenen. Het eerste waar je aan denkt als je een platina ring ziet, is puurheid vanwege het glanzende en metallic effect.