Zilver is een zeer zacht en breekbaar metaal dat gemakkelijk vatbaar is voor krassen en na verloop van tijd na regelmatig dragen kan de ring een andere vorm en armoedige textuur krijgen. Maar de afwerking van zilveren sieraden is zeer veelzijdig en ziet er op zijn beurt weer heel helder en gepolijst uit. In termen van prijs is zilver veel minder duur en kan het door iedereen worden betaald.

Veel mensen kiezen ervoor om prachtige bewerkte diamanten zilveren ringen te kopen voor hun verlovings- en huwelijksceremonies en om herinneringen te creëren. Het mooie begin van een zilveren diamanten ring kan een mooie reden worden om een ​​dure ring te beloven voor de komende jubilea.

Speciale ontwerpen in zilveren diamanten ringen:

Hier delen we enkele best uitziende verlovings- en trouwringen met diamanten zilver voor mannen en vrouwen.

1. Zilveren diamanten clusterring:

Zilveren clusterring met diamanten

Een zilveren diamanten ring met een design-look van cluster op het uiterste midden van de ringband is een gracieus ontwerp. De ringband is ook bezaaid met pave-diamanten en het cluster met kleine ronde pave-diamanten ziet er fantastisch uit.

2. Zilveren diamanten gedraaide ring:

Zilveren gedraaide diamanten ring

Een geestverruimend ontwerp in de diamanten zilveren ringen kan worden gemaakt met wendingen bij het maken van de ring. Bezaaid met effen diamanten in elke draai van het ontwerp, ziet de hele zilveren diamanten ring er betoverend uit.

3. Zilveren diamanten kruisring:

Zilveren diamanten kruisring

Zilveren diamanten verlovingsringen hebben prachtige ontwerpen die uw persoonlijkheid verheerlijken. Een cross-over diamanten zilveren ring met pave diamanten over de hele ringen ziet er geweldig en opvallend uit. De duurzaamheid van de zilveren ringen neemt ook toe met de diamanten die erin zijn bezaaid.

4. Zilveren diamanten kant geïnspireerde ring:

Zilveren diamanten kant geïnspireerde ring

Zilveren diamanten trouwringen kunnen speciaal worden ontworpen met de op kant geïnspireerde ontwerpen waardoor de ring er ongelooflijk buiten de wereld uitziet. De perfect bezette diamanten in het midden van de ring gesloten met geregen diamanten ring aan beide zijden zien er geweldig uit.

5. Zilveren Diamond Pave Cluster Pyramid Band Ring:

Zilveren Diamond Pave Cluster Piramide Band Ring

Mooie collecties in diamanten zilveren ringen stelen de harten van velen. De sterling zilveren glans en de cluster van diamanten in piramidevorm maken een prachtig patroon waardoor de handen glanzen met diamanten in zilver.

6. Zilveren diamanten trouwring:

Zilveren diamanten trouwring

Zilveren diamanten trouwringen die speciaal zijn ontworpen met een koninklijke uitstraling, kunnen worden ontworpen met een diamant in het midden en effen diamanten waardoor het resterende deel mooi wordt. Een gepaarde set van twee ringen in zilver kan een trouwring worden.

7. Zilveren diamanten verlovingsring:

Zilveren diamanten verlovingsring

Een diamant in het midden die de glamour van de ring benadrukt, ziet er geweldig uit. Een set van twee, de zilveren diamanten verlovingsringen zien er ongelooflijk uit wanneer ze zijn ontworpen met glinsterende witte diamant in het midden van prachtig gezette pave-diamanten.

8. Zilveren en verspreide diamanten ring:

Zilveren en verspreide diamanten ring

Een prachtig en onderscheidend patroon van een zilveren diamanten ring kan worden gekozen als de ringband met ongelijke randen en een ongelijkmatige zetting van kleine diamanten over de hele band. De zilveren ring zal ook anders en lichtgewicht zijn.

9. Zilveren diamanten ring voor dames:

Zilveren diamanten ring voor dames

Zilveren diamanten ringen voor vrouwen, speciaal ontworpen met motieven van pauw of vergelijkbaar vrouwelijk ontwerp, zien er ongelooflijk uit. De pauw is ontworpen met prachtig bewerkte veren in de ring. En diamanten aan elk uiteinde en een mooie rode robijn in de ogen zien er geweldig uit.

Zilveren diamanten ringen hebben een grote verscheidenheid aan ontwerpen in de collectie van haar patronen. Mensen kunnen zich niet slechts één, maar vele zilveren diamanten ringen veroorloven in vergelijking met gouden of witgouden diamanten ringen. Zilver is een metaal dat overal te vinden is en overal ter wereld in overvloed. Knutselen met zilver is ook heel eenvoudig. En dus zijn er verschillende ontwerpen te vinden in zilveren sieraden.

Zilveren ringen worden over het algemeen gemaakt met een bepaald percentage palladiumzilver erin gemengd en worden als duurzamer beschouwd. Sterling zilver is een mengsel van metalen waarin 92,5% puur zilver is. Zilver met het mengsel van palladium erin heeft een bepaalde hoeveelheid platina. Daarom heeft het meer van de glanzende factor.