Denk je eraan om je liefde voor te stellen! Of op zoek naar een kostbaar liefdesdouche-cadeau voor haar of hem deze Valentijnsdag! Om je liefde uit te drukken als een belofte die voor altijd zal duren, zijn er verschillende ontwerpen voor belovende ringen voor koppels beschikbaar. Ja, de traditionele verlovingsringen zijn nu vervangen door de belofteringen die qua ontwerp misschien klein zijn, maar elk schattig patroon bevatten om liefde uit te drukken.

Bijpassende belofte ringen voor koppels:

Laten we enkele van de sensuele ontwerpen van belofteringen doornemen om hun belang te kennen.

1. Belofteringen voor saffierparen:

Belofteringen voor koppels van saffier

Een platina-beloftering voor koppels met een kleine saffierdiamant in het midden is perfect voor een pasgetrouwd stel. De ring bevat ook veelbelovende woorden voor altijd liefde, wat de diepte van liefde laat zien die ze voor elkaar delen.

2. Beloftering met diamanten hartpaar:

Diamanten hart paar belofte ring

Een echt design om dit seizoen aan je valentijn cadeau te doen is de ring die is versierd met twee hartjes met rode en paarse diamanten. De harten zijn verbonden met een bloementak, terwijl de ring ook een verborgen boodschap van liefde voor haar bevat.

3. Beloftering voor hartpaar delen:

Beloftering voor een paar harten delen

Het ontwerp van een belofteringenpaar in platina met een gedeeld hartontwerp is het beste om een ​​pasgetrouwd stel te presenteren. Het bevat een hartontwerp dat half in beide ringen is gemaakt, wat betekent dat ze allebei niet compleet zijn zonder elkaar.

4. Koning en koningin beloven paar ringen:

Koning en koningin beloven paar ringen

Wil je uitdrukken dat zij de koningin van je leven is en hij de koning? Hier is een kroonringontwerp voor een koningin en een koning. De beloftering is de beste terwijl je je liefde voorstelt om je koningin te zijn. De ring voor haar krijgt een hartkroonontwerp met diamanten erop, terwijl zijn ring een kruisontwerp krijgt.

5. Beloftering voor koppels aanbieden:

Beloftering voor koppels aanbieden

Een unieke manier om een ​​huwelijksaanzoek te doen voor een speciale dag is door een beloftering aan te bieden die het hart met de handen vasthoudt. De ring is gemaakt van zilver sterling metaal. De ring krijgt ook een dikke zigzagtextuur met een liefdevol handontwerp.

6. Gepersonaliseerde paarbeloftering:

Gepersonaliseerde Paar Belofte Ring

Wil je een onvergetelijke dag cadeau doen aan je geliefde! Hier is een ontwerp voor een paar ringen dat in reliëf is gemaakt met de datum van de herinneringsdag samen met de namen van het paar. De platina ring kan zowel aan hem als aan haar gegeven worden.

7. Rose Gold paar belofte ringen:

Rose gouden paar belofte ringen

Een roségouden paarring ontworpen met een hart en oneindigheidssymbolen is de juiste voor het beloven van liefde. Het hartontwerp in de ring krijgt een gebreid oneindig ontwerp vanuit het midden met diamanten erin. De ring is een symbool van ware liefde, acceptatie, sensualiteit en nooit eindigende relatie.

8. Mickey Mini-paarringontwerp:

Mickey Mini-paarringontwerp

Wordt je vriendschap omgezet in liefde? Hier zijn schattige belofteringen voor koppels die speciaal voor zulke koppels zijn ontworpen. De ring heeft het ontwerp van de Mickey en minigezichten die elkaar kussen. Er zit ook een geheime boodschap in het accepteren van liefde.

9. Hartslag paar belofte ring:

Hartslag paar belofte ring

Wil je een boodschap overbrengen dat ze je hartslag is en vice versa! Een paar bijpassende belofteringen gemaakt van zilverlegering is degene die u zoekt. De zwarte ring krijgt hartslagontwerpen in het wit, wat ook betekent dat hun leven nu verbonden is.

De schattige veelbelovende ringen voor koppels kunnen worden gemaakt van goud, zilver, platina of een ander metaal. Wanneer de ring aan het paar wordt geschonken, wenst het hen een leven vol liefde als een zegen. Een nieuwe trend in de koppels belofte ringen is de magnetische belofte ring met gepersonaliseerde woorden erop. Het wordt geleverd met een magnetisch effect dat beide ringen naar elkaar toe trekt.