Antieke verlovingsringen zijn een ding van schoonheid. Ze zijn uniek en stijlvol. Elk van deze stijlen werd ooit gedragen door iemand die verliefd was en dat maakt deze ringen zeer gewild. Er zijn verschillende soorten ontwerpen die onder de antieksectie vallen en elk daarvan wordt hier uitgelegd. U kunt dus het beste voor uw geliefde kiezen uit deze prachtige collectie verlovingsringen in antieke stijl.

Antieke stijl verlovingsringen in goud en diamant:

1. Antieke Georgische verlovingsring:

Antieke Georgische verlovingsring

Deze tijdloze kunstwerken zijn gemaakt met delicate ontwerpen die zijn geïnspireerd op het Griekse tijdperk. Deze ring zal lang gekoesterd worden en een zorgvuldige planning is vereist om precies de juiste te kiezen. Dit zal vooral diegenen aanspreken die van de oude charme-effecten houden. Het zijn geweldige antieke diamanten verlovingsringen.

2. Victoriaanse antieke verlovingsring:

Victoriaanse antieke verlovingsring

De tijden van de koninginnen zijn een van de meest exotische en elk sprookje beeldt een prinses of koningin uit. Elk meisje droomt ook van een bijzonder sprookje in haar leven. Je kunt dit haar beste sprookjesdag maken door haar een Victoriaanse verlovingsring te presenteren die een antiek ogende verlovingsring is.

3. Edwardiaanse antieke verlovingsring in zilver:

Edwardiaanse antieke verlovingsring in zilver

Dit zijn echt bijzondere ringen die een lichte uitstraling hebben. Platina werd in deze periode voor het eerst gebruikt. Ze hebben filigraanwerk op de ringen geëtst en dit geeft het een zeer ingewikkelde uitstraling. Deze zijn perfect voor je geliefde als ze van delicaat kunstwerk houdt.

4. Art Nouveau antieke ring:

Art Nouveau antieke ring

Vloeiende lijnen zijn de meest natuurlijk ogende ontwerpen die in deze ringontwerpen zijn verwerkt. Ze zijn dan ook het populairst onder de vintage antieke verlovingsringen. Het natuurlijke thema van deze prachtige ringen maakt het aantrekkelijk voor alle toekomstige bruiden.

5. Antieke Art Deco-ring:

Antieke Art Deco Ring

Art deco wordt gesymboliseerd door geometrische ontwerpen. Deze stijlen zijn in de ringen geëtst om het een zeer trendy stijl te geven en iets dat zelfs tegenwoordig wordt gebruikt en geliefd. Het geeft de ring een moderne uitstraling en een gevoel van feminisme. Deze omvatten antieke gouden verlovingsringen.

6. Retro antieke verlovingsring:

Retro antieke verlovingsring

De retro look is vintage en tegelijkertijd modern. De gebruikte materialen en het metaal en de stijl stammen uit de jaren 40 en dat zie je terug in de ringen die gemaakt worden. Ook al zijn ze antiek, de look is prachtig en stijlvol.

7. Antiek gouden verlovingsring in roos:

Antiek gouden verlovingsring in roos

Rose gouden antieke verlovingsringen zijn prachtige ringen die gebruik maken van roségoud metaal. De kleur van deze ringen zorgt voor een luminescentie die uniek en charmant is. Roségoud is erg vrouwelijk en spreekt de meeste vrouwen dan ook aan.

8. Oude mijnwerkers snijden antieke ring:

Oude mijnwerkers gesneden antieke ring

Dit zijn kostbare ringen voor de die-hard vintage fan. Ze zijn uniek in hun soort en hebben een unieke stijl. Ze zijn erg waardevol omdat ze moeilijk te vinden zijn. Ze zijn als een collector’s item en dus het meest uniek.

9. Oude Europese antieke ring:

Oude Europese Antieke Ring

Deze ringen hebben een snit die een ronde gordel heeft. Van bovenaf lijken ze rond. Ze hebben facetten die driehoekige blokken zijn. Probeer deze stijlen uit voor een mooie ouderwetse charme.

Antieke verlovingsringen waren vele jaren geleden in de mode en maken nu een grote comeback. Ze hebben een tijdloze uitstraling en dat is ook de reden waarom ze het meest gewild zijn. Deze verlovingsringen vormen de mooiste collectie en zijn daarom de ideale keuze om uw verlovingsdag onvergetelijk te maken.