Diamanten zijn de meest geselecteerde steen voor sieradenontwerpen voor zowel mannen als vrouwen. Laat het louter kristalsteen, diamanten, echte diamanten of geboortesteen zijn; ze geven de sieraden een nieuwe look met een charmante touch. Verkrijgbaar in verschillende tinten en kleuren, kan in de gewenste sieraden worden gegoten. Gele diamanten ringen zijn tegenwoordig helemaal in de mode. De ringen zijn bezaaid met goud, zilver of platina en geven een gedenkwaardig moment wanneer ze worden geschonken.

Speciaal ontworpen catalogus van gele diamanten ringen:

Hier zijn enkele liefdevolle ontwerpen die veel worden gedragen om een ​​pluspunt aan de persoonlijkheid toe te voegen.

1. Wit en geel diamanten ringontwerp:

Wit en geel diamanten ringontwerp

Een wijd geselecteerd ontwerp voor een verlovingsring met gele diamanten is ook samengesteld met witte cz-diamanten. De basis van de ring is platina voor een schattige look. De gele diamant is omringd met witte kleine diamanten die ook in de zijkanten worden gevolgd. De kreupele gele steen heeft zijn eigen charme met een perfecte match in wit.

2. Eenvoudige saffiergele diamanten ring:

Eenvoudige saffiergele diamanten ring

Wil je een eenvoudige en verfijnde look! Een saffierdiamant bezaaid in een eenvoudige gouden ring is het beste waarnaar u op zoek bent. De gele diamanten gouden ring krijgt slechts een kleine en dunne ring die zo delicaat is. Het kan het beste cadeau zijn voor een kleine gelegenheid voor je geliefde.

3. Gele diamanten ring in goud:

Gele diamanten ring in goud

Wil je iets unieks en inspirerends! Hier is een combinatie van drie die een uniform ringontwerp geeft. De ring is gemaakt van goud met aan de voorkant een ovale diamant in geel. Het wordt veel gekozen als trouwring voor een bruid die modebewust is.

4. Door blad ontworpen gele diamanten ring:

Blad ontworpen gele diamanten ring

De verlovingsringen gele diamant in bladvorm kunnen het beste zijn voor een designer look. De gouden ring in bladvorm krijgt een bladvormige gele diamant die verder is bedekt met witte diamanten. De witte diamanten geven ook een geel effect door de gouden basis.

5. Drie lagen gele diamanten ring:

Drie lagen gele diamanten ring

Gele diamanten trouwringencatalogus schittert met een nieuw ontwerp voor herenringen. De ring met drie lagen is gemaakt van platina waarbij de gele saffier in het midden in het vierkant is bedekt met twee witte diamanten randen. De dikte van de ring is ideaal voor huwelijkscadeau.

6. Curvy geel diamanten ringontwerp:

Ronde gele diamanten ring ontwerp

Wil je een ring met rondingen cadeau doen! Hier zijn we met een ring waarvan de band is gemaakt met verschillende rondingen die een zigzag-ontwerp geven. Gemaakt van roségoud, de rondingen van de ring zijn versierd met witte kristaldiamanten en gecentreerd met een gele diamant in vierkant.

7. Kroonontwerp gele diamanten ring:

Kroonontwerp gele diamanten ring

Wil je iets koninklijks cadeau doen aan je charmante prins! Probeer een ontwerp gemaakt in platina met behulp van een kroonontwerp. De kroon is gemaakt met verschillende witte diamanten veters die op een punt zijn bevestigd met een diamantvormige gele saffier. Het is de beste ring voor een bruidegom op een bruiloft met etnische kleding.

8. Trinity gele diamanten ringontwerp:

Trinity gele diamanten ring ontwerp

Het drie-eenheidsontwerp in de catalogus met gele diamanten gouden ringen is behoorlijk populair bij de bruiden. Zoals de naam al aangeeft, krijgt de roségouden ring drie gele diamanten die uit drie verschillende takken komen. De middelste tak krijgt ook kleine gele diamanten, terwijl de rest witte diamanten krijgt voor een glorieuze look.

9. Zonnebloem ontworpen gele diamanten ring:

Zonnebloem ontworpen gele diamanten ring

Bloemmotieven zijn waarschijnlijk geselecteerd in de sieradenontwerpen. Een ring geïnspireerd op de zonnebloem is gemaakt van platina. De bloembladen zijn gemaakt met witte diamanten, terwijl het middengedeelte is gemaakt met ronde gele diamant. Het geeft een stijlvolle en milde look voor kleine gelegenheden.

De gele diamanten ringen in verschillende tinten zijn geweldig om ook regelmatig te dragen. De ringen zijn verkrijgbaar in diamanten zoals tiff-diamanten, kanariediamanten, saffierdiamanten, cz-diamanten en nog veel meer om uit te kiezen, afhankelijk van uw keuze en sieraadontwerp.