Normaal associëren we ons met fortuin. Elke uitkomst die we tegenkomen heeft iets te maken met geluk. Vanwege dit geloof verlangen we ernaar om ons gelukkig te voelen, om geluk te hebben. Dit is de reden waarom edelsteenringen worden gedragen.

edelsteen ringen

Er wordt aangenomen dat het dragen van edelsteenringen enorme positieve effecten heeft op de drager. De effecten kunnen van alles zijn, van roem tot fortuin tot gezondheid. Vandaag zullen we een paar moderingen van edelstenen in India inhuren.

Nieuwste edelsteenringen en hun betekenis met afbeeldingen:

1. Opaal edelsteen ring:

Opaal Edelsteen Ring

Opaal verbetert uw vermogen om vanuit het hart te praten. Er wordt aangenomen dat Opal helpt om een ​​sterke verbinding te maken met de zee en de wezens erin. Opaal staat bekend om het versterken van de persoonlijkheid van de drager en het vergroten van zijn charme. Het helpt ook bij het stimuleren van het metabolisme en de seksuele energie van de drager.

2. Diamanten edelsteenring:

Diamanten Edelsteen Ring

Sinds de oudheid wordt diamant geassocieerd met overwinning. Er wordt gezegd dat iedereen die een diamanten ring aan zijn linkerhand draagt, zeker de overwinning zal behalen, ongeacht het aantal obstakels of vijanden. Diamond helpt bij het overwinnen van een aantal ziekten, waaronder hoesten, darmproblemen en nierproblemen.

3. Topaas edelsteenring:

Topaas Edelsteen Ring

Topaas staat bekend om zijn fysieke en emotionele helende eigenschappen. Er wordt gezegd dat topaas nuttig is bij het corrigeren van ongewenste gedragspatronen en ook bij depressie. Topaz staat bekend om het bieden van innerlijke gemoedsrust en mentale stabiliteit. Het helpt ook bij zelfexpressie.

4. Ruby edelsteenring:

Robijn Edelsteen Ring

Robijn wordt beschouwd als de edelsteen van de zon. Net als de zon is de robijn een verzorger. Door zijn gloeiende rode kleur wordt het geassocieerd met moed en kracht. Het wordt ook wel de parel van verlangen genoemd. Ruby staat voor ambitie en goedhartigheid. Er wordt gezegd dat Ruby de kracht heeft om gif uit het lichaam van de drager te verwijderen.

5. Saffier edelsteen ring:

Saffier Edelsteen Ring

Saffieren worden aangeduid als een symbool van waarheid en oprechtheid. Saffier met oneindige blauwtinten zorgen voor meer focus en discipline voor de drager. Er wordt gezegd dat een saffier de aura van Saturnus draagt. Vanwege deze uitstraling kan Sapphire een gevoel van mededogen en positieve publieke invloed op de drager opwekken.

6. Parel edelsteen ringen:

Parel Edelsteen Ringen

Parel wordt beschouwd als het symbool voor zuiverheid, focus en onschuld. Van parels wordt gezegd dat ze een positieve sfeer creëren bij de drager. Sommigen geloven dat het ook helpt bij het genezen van sommige huidziekten. Pearl helpt de drager ook om zijn geheugenvermogen te vergroten. Het werkt ook tegen woede, hypertensie, enz..

7. Maansteen Edelsteenring:

Maansteen Edelsteen Ring

Maansteen is verbonden met de maan. Daarom wordt het ook geassocieerd met gratie, kalme houding en vrede. Het is bekend dat maansteenringen de creativiteit bevorderen en de drager een gevoel van evenwicht geven. Het wordt beschouwd als de perfecte edelsteen voor geliefden, omdat het tedere liefde vertegenwoordigt.

8. Aquamarijn edelsteenring:

Aquamarijn Edelsteen Ring

Aquamarijnen zijn gerelateerd aan zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en rust. Aquamarijnen is een van de meest exquise edelstenen en geeft de drager een positieve kracht die hem gelukkig maakt. Het gerucht gaat ook dat het genezende krachten heeft.

9. Alexandrite edelsteen ringen:

Alexandrite edelsteen ringen

Alexandrite staat voor geluk, succes en liefde. De tint verandert van groen bij daglicht naar rood onder licht. Alexandriet heeft positieve effecten op de gezondheid van de drager. Het helpt ook bij het creëren van een gevoel van vertrouwen bij de drager.

Afhankelijk van je verjaardag kunnen er één of meerdere edelstenen zijn die bij je passen. Kies zorgvuldig de edelsteen die bij je past. Edelstenen kunnen ook negatieve effecten hebben. Kies je edelsteen dus zorgvuldig uit. Een edelsteen kan het verschil zijn tussen het maken en breken van je leven.