Най -важното облекло за мъже и жени в наши дни е риза. Ризата е горна дреха за тялото с копчета от различни материи като памук, лен, коприна и др. Има много цветове, дизайн, пасва на риза. Изборът на риза не е толкова лесна задача, но изисква много време. Златните ризи са тенденция и не всеки може лесно да носи златни ризи. Перфектният цвят на златото с тъканта ще накара мъжа да изглежда красив и стилен.

златни ризи

Най -новите златни ризи с нов дизайн:

Тук ще разгледаме топ 15 златни ризи. Изберете най -доброто и го изберете.

1. Тъпа златна копринена риза:

Тъпа златна копринена риза

Това е златна риза, която не е много лъскава, но е в тъмен нюанс на златисто в копринен плат. Това е една златна риза, много популярна в Южна Индия. Това върви добре със златисто оградено бяло или бяло доти. Това е сватбено облекло за младоженци в Южна Индия.

2. Златна риза на нощния клуб:

Златна риза на нощен клуб

Това е лъскава златна риза с тънък крой. Тази риза обикновено се предпочита от певците в нощните клубове заради допълнителния блясък и блясък. Те обичат този вид ризи с аксесоари и дълги черни палта и ботуши. Мъжете дори могат да носят това за нощен клуб като парти облекло.

3. Златна къса риза за жени:

Златна къса риза за жени

Това е прекрасна модна златна къса риза с пълни ръкави, която да се съчетае с поли. Тази златна риза е изработена от полиестерна смесена материя с редовно монтиране, за да поддържа комфорта след носене. Носете това със съвпадащи поли или клин и сандали за този модерен външен вид.

4. Златна шифонова риза за жени:

Златна шифонова риза за жени

Това е една перфектна лека лятна риза в златист цвят. Използваният материал е шифон, има врата на екипажа и е без ръкави. Вратът на екипажа има богата работа с пайети за хубав външен вид и придава небрежен летен вид, когато е сдвоен с вталени панталони.

5. Тениска Golden Wrapper:

Златна опаковка тениска

Това е едно страхотно и уникално нещо в златисто. Тази тениска може да се носи както от мъже, така и от жени. Тениската е толкова хубаво направена, тъй като в натрошената обвивка на шоколада има отпечатани шоколадови блокчета. Изработена от висококачествен полиестер, тази тениска е толкова нестандартна и изглежда много модерна.

6. Златна официална риза за мъже:

Златна официална риза за мъже

Официалните ризи са много важни, тъй като са офис облекло. Мъжете предпочитат цвят според това, което смятат за най -добър като официално офис облекло. Златистото и нюансите на златото също са чудесен избор на цвят за официални ризи. Това е хубав златен нюанс с лек намек на мед за този приятен уникален златист цвят.

7. Сатенена медна златна риза за мъже:

Сатенена медна златна риза за мъже

Това е еднократна риза в прекрасен нюанс на медно златист цвят. Цветът е толкова уникален, а материята го прави още по -привлекателен. Ризата е изработена от копринен сатенен плат с копчета, а материята придава блясък на ризата.

8. 3D златна риза:

3D златна риза

Това е златна риза с 3D изобразяване на куршуми както за мъже, така и за жени. Това е изключително креативно и човек може да си представи и създаде 3 D златна риза за нечия употреба. Това е 3 -кратна риза с куршуми. Това идва с къс ръкав и кръгла шия.

9. Златна риза с рамо за жени:

Златна риза с рамо за жени

Това златно рамо е изцяло с пайети и изглежда невероятно, когато се комбинира с къси панталони или дори деним. Off off рамото е най -стилната и модерна златна риза. Перфектният блясък в тази златна риза с къси ръкави се дължи на ослепителните пайети. Аксесоарирайте с големи звездни обеци и колиета от златен камък за златния вид на дивата.

10. Златна копринена риза Dupion:

Златна копринена риза Dupion

Silk dupion е плат, произведен в Индия. Това е коприна със средно тегло и плътност, която й придава текстуриран ефект. Това е копринена риза с пълни ръкави и златна яка. Това може да се съчетае с официален тъмен панталон като черен.

11. Модна златна риза за жени:

Модна златна риза за жени

Това е хубава жълта златна риза от полиестерна тъкан за независими модни съзнателни жени на днешния ден. Тази риза стои добре и изглежда страхотно. Тази риза ще бъде съчетана с черни панталони в стил с модата днес.

12. Златна риза на Чикаго за жени:

Златна дамска риза в Чикаго

Това е уникално официално или дори парти облекло късо за жени в златист нюанс. Ризата има китайска яка с прикрепен ръкав, който може да бъде завързан в папийонка. С вратовръзката и пълните ръкави това със сигурност е хитова риза за жените.

13. Acid Wash Gold Shirt Mens:

Кисела златна риза за мъже

Това е памучна риза по -скоро в стил casual kurta. Това е измита с киселина златна боя. Златна и с пълен ръкав, това е една много различна ежедневна риза. Човек може да съчетае това с деним или панталон.

14. Златна официална риза за жени:

Златна официална риза за жени

Правилният нюанс на златисто с тънък цвят в тази златна официална риза е задължителен елемент в женския гардероб. Перфектната официална риза с яка може да се комбинира с официални панталони или поли. Ризата е изработена от висококачествена памучна смес, което я прави удобна за офис облекло.

15. Риза Златна звезда за мъже:

Мъжка риза Златна звезда

Това е прегърната риза с цял ръкав и V -образно деколте. Акцентът в този златен мъж е черните звезди в различни форми. Това е модерна и в тенденция риза за мъже, които обичат да експериментират със златист цвят.

Златните ризи са идеални за поводи, функции; сватби и др.

Златните ризи от тъкани като коприна, памук и т.н. изглеждат стилно. Златистият цвят е толкова приятен, че цветът също е много привлекателен и изглежда добре за всеки тон на кожата. Златната риза е задължителна за специален повод като сватби, затопляне на къщи, бракове и др. Стилът и елегантността отразяват, когато човек носи златни ризи.