Когато нямате избор, който да отговаря напълно на вашата личност в шоурумите, и имате точна представа за перфектната риза, която искате, тогава това е най-добрият вариант да я направите по поръчка. Изборът, докато го правите от шивача, получава голямо разнообразие не само в цветове и плат, но и в екзотичен и стилен дизайн. Ако имате конкретен поглед в очите си, можете да го проектирате сами или да уведомите вашия експерт шивач за него и да вземете риза по ваш избор. Специално изработените ризи имат предимство от уникалността и специалния дизайн, който се прави само веднъж.

Най -новите индивидуално изработени ризи за мъже и жени:

Ето вижте 10 -те най -добри по поръчка ризи в тенденция с нови стилове. Изберете любимия човек и след това можете да го проектирате сами по ваше желание от шивача.

1. Тънки мъжки скроени ризи:

Тънка мъжка риза по поръчка

Ризи, изработени по поръчка, като стила на тялото, правят външния ви вид по-висок стандарт. Особено бял смокинг с дълъг ръкав-обикновен шев изглежда невероятно. Папийонка с такива ризи изглежда класически стилно.

2. Дамска риза, изработена по поръчка:

Дамска риза по поръчка -2

Жените особено се нуждаят от перфектни шевове за техния стил на тялото. Перфектна риза с тънка форма с перфектен размер и стил може да бъде направена само от опитни шивачи. За необходимостта от приспособена риза по време на работа е необходим голям бод.

3. Мъжка риза с копчета, пришита на копчета:

ризи по поръчка

Понякога намирането на закопчана риза с яка е трудно да се намери в модните магазини и купища готови облекла. В такива моменти перфектната комбинация от плат, цвят и бод може да бъде донесена само с персонализирани шивашки ризи.

4. Дамска риза с закопчан ръкав с копчета:

Дамска риза с копчета на ръкав

Дамски костюми, пригодени за жени, са неизбежно перфектни по тялото. Не прекалено разхлабени и не твърде стегнати ризи стоят перфектно удобни по тялото. Жените могат да направят ризата си бод по начин, по който биха предпочели да изглежда.

5. Мъжка риза с дълъг ръкав и кръгло деколте:

Мъжка риза с дълъг ръкав и кръгло деколте

Мъжки кроени ризи с нотки на традиции в целия шев изглеждат страхотно, когато са направени перфектно по начина, по който искате. Бутон с висока яка и обърнати двуцветни маншети на ръкавите изглеждат невероятно направени за вас.

6. Дамска риза в стил коктейл:

Дамска риза в стил коктейл

Ризи, изработени по поръчка, с облекло, пълно с вашето отношение и перфектно създадени за удобно окачване на тялото ви, е това, което всеки търси. Перфектната комбинация от плат и бод, която изглежда превъзходно във вашия стил, изглежда страхотно.

7. Стилна мъжка риза с джоб с шарка:

Стилна мъжка риза с джоб с шарка

Ризираните ризи с дизайнерски джобове и маншети се очакват от маркови ризи. Същите ризи по поръчка могат да бъдат изработени по ваш избор.

8. Дамска рокля с къса риза:

Дамска рокля с къса риза

Жените дори могат да изберат най -добрите стилове на дългата риза с перфектен шев от шивача. По ваше желание може да се изработи рокля по поръчка с дизайнерски джобове и копчета.

9. Мъжки рокли с контрастен маншет и яка, скроени за мъже:

Мъжки ризи с маншет и яка

Изработени точно според измерванията и формата на тялото, специално изработените ризи изглеждат невероятно и стилно. Човек може да избере своя избор на материя и цветни маншети и яки, да го зашие в стила, който иска.

10. Шивашка рокля за мъже:

Рокля с шивашка кройка за мен

Индивидуално оформени дори със специалитетите на ръчно изработване или специалитети като дизайнерски джобове или избор на копчета или повече от един цвят може да бъде само когато са ризи по поръчка.

Хората търсят дизайнерски ризи по свой избор в шоурумите и големите модни къщи и се връщат с огромна сума и това също след някои жертви и компромис със стила. Роуминг за най -добрия избор и даване на висока цена за същото може да ви донесе уморителен процес. Вместо това си донесете желания плат и опишете шивача си за точния дизайн, който искате за вашите скроени рокли, а перфектният бод и перфектната риза за измерване ще бъдат готови за вас. За приблизително същата цена или дори по -малко понякога от готовите ризи можете да получите избраната от вас риза от шивача.