Има някои най -добри храни за увеличаване на производството на кърма. Тези храни включват плодове, зеленчуци и др. И много други. Ако кърмите майка, значи сте попаднали на правилното място, тъй като ще обсъдим някаква подходяща информация за стимулиране на производството на кърма.

Най -добрите храни за бързо увеличаване на производството на кърма

Най -добрите храни за увеличаване на производството на кърма:

Нека видим храните, които да увеличат производството и предлагането на кърма.

1. Овесени ядки:

Храни за увеличаване на овесените ядки от кърмата

Номер 1 в този списък е овесена каша, тъй като това е една от най -добрите храни там, за която е доказано, че е ефективна по отношение на производството на кърма. Овесената каша е полезна и за майката. Както по време на бременност, някои майки могат да бъдат заразени с различни симптоми на диабет. Овесената каша съдържа някои от най -добрите естествени елементи, които могат да намалят и риска от такъв диабет. Той е натоварен с разтворими фибри, които са полезни за храносмилането и могат лесно да се усвоят. Някои жени изглежда имат проблем с овесената каша, тъй като предпочитат само вкусни храни. Винаги могат да опитат бисквитките с овесени ядки.

2. Сьомга:

Какво да ядете, за да увеличите сьомгата от кърмата

Това е друга чудесна храна, която жените биха искали да ядат за увеличаване на производството на кърма. Сьомгата има и много други ползи. Някои консумират сьомга ежедневно. Ако търсите храни, които увеличават кърмата, тогава сьомгата може да е правилната храна за вас, тъй като е заредена с омега-3 и е полезна, когато става въпрос за кърмене. Той повишава лактационните хормони и може да направи млякото по -добро и по -ефективно за бебето (хранително). Има много видове сьомга и повечето хора предпочитат пред сьомгата пред всичко друго, така че няма да има проблем с консумацията на тази храна.

3. Моркови:

Храни от моркови, които увеличават кърмата

Тук идват зеленчуците. Кой не обича морковите? Морковите са наистина добри, когато става въпрос за кърмене. Той се предлага с функции за производство на мляко и е един от най -добрите зеленчуци, които човек може да консумира. Той също така е натоварен с витамин А, който ще бъде добър за майките, които трябва да кърмят бебетата си. Морковите имат много други ползи за здравето, които убеждават хората да консумират тази храна доста лесно, като я използват в много рецепти. Азиатците имат едни от най -добрите рецепти за моркови.

4. Семена от сминдух:

Семената на сминдух увеличават храните в кърмата

Те са известни като специални лактационни средства. Те могат лесно да стимулират производството на кърма, тъй като съдържа някои от най -добрите естествени елементи, които са наистина полезни за кърмещата майка. Човек лесно може да закуси тези семена и да ги смеси с някои други хранителни рецепти.

5. Чесън:

Индийска храна за увеличаване на кърмата чесън

Една от най -добрите индийски храни за увеличаване на производството на кърма е чесънът. Храните са напълно страхотни, когато става въпрос за кърмене. Той идва с някои от най -уникалните химични съединения, които могат да бъдат изключително полезни за кърмещата майка. Чесънът се използва в множество хранителни рецепти и може да се каже, че е една от най -добрите храни, които могат да се използват, за да направят други рецепти вкусни. Можете да използвате чесън в ежедневната си супа, за да стане по -вкусна. Индийците използват чесън и в топено масло, което го прави по -вкусен и по този начин те могат да ядат повече от него всеки път (което всъщност не е твърде добро за здравето).

6. Нахут:

Храна за увеличаване на нахута от кърмата

Това е изпълнено с протеини и може да се каже, че е една от най -добрите храни, които могат да подобрят производството на кърма. Храната е богата на фибри и се предлага с витамин В-комплекс, който е добър за кърмещата майка. Храната е наистина добра за вас и лесно можете да я ядете и с други храни. Нахутът се използва в някои от най -добрите рецепти някога и вие също. Поради страхотното и уникално съдържание на нахута, той се счита за една от най -добрите храни, които помагат за производството на кърма.

7. Семена от кимион:

Семена от кимион Храна Увеличаване на кърмата

Кимионът е известен със способността си да стимулира производството на кърма. Храната е наистина страхотна по отношение на лактацията. Тези семена обикновено действат като мезета, така че можете да ги използвате по някои от вашите собствени брилянтни рецепти и да получите добрите неща в себе си, за да има по -добро производство на кърма.

8. Масла и необходимите мазнини:

Увеличете хранителните масла за кърма и необходимите мазнини

Мазнините не винаги са лоши за вас. Само излишните мазнини са вредни за вас. Освен това, мазнините всъщност са необходими за правилното функциониране на тялото ви. Диетата след бременността винаги изисква някои необходими мазнини и добри масла, които могат да стимулират правилното функциониране на органите на тялото. Необходимите масла, освен че помагат за правилното производство на кърма, също помагат за изхождането.

9. Бадеми:

Бадемови храни, които да ядете, за да произвеждате повече кърма

Бадемите ще бъдат добри храни за увеличаване на кърмата за кърмещата майка. Това ще бъде една от онези храни, които могат да стимулират производството на кърма. Може да се каже, че бадемът е една от най-високо оценените храни (ядки), които помагат за производството на кърма. Бадемите правят костите здрави и поддържат ума също остър. Не забравяйте, че в този момент всичко, което ядете, бебето яде и това.

10. Спанак:

Храна за бързо увеличаване на кърмата

Спанакът е една от най -добрите храни за производство на ефективно кърма. Той идва с големи количества протеини, желязо, калций и много други естествени елементи, които могат да стимулират производството на кърма. Това също може да направи бебето силно, така че кърмещата майка трябва да приема подходящи количества спанак почти всеки ден. Спанакът има и много други ползи, като например помага за предотвратяване на рак на гърдата. Спанакът се използва и в много популярни рецепти.

11. Ечемик:

Кърма, произвеждаща храни Ечемик

Ако търсите храни за ядене, за да увеличите кърмата, тогава ечемикът може да е идеалният за вас. Ечемикът помага при кърмене и поддържа тялото на майката добре хидратирано. Едва водата (преварена) е наистина добра за бебето и едва примесената със зеленчуци също е добра за вас.

Има някои храни, които трябва да се консумират от кърмещите майки, за да се увеличи правилното производство на мляко. Тези храни са наистина полезни както за вас, така и за бебето. Някои от тези храни съдържат наистина полезен материал, който също може да накара бебето да расте бързо и ефективно. Така че просто оставете въпроса какво да ядете, за да увеличите кърмата.