Rokken zijn de meest comfortabele outfit voor alle gelegenheden. Als het gaat om feesten en avondvieringen, hebben Pailletten hun zeer speciale plaats. Pailletten zijn de glitterachtige glanzende stof die de meest elegante en luxe uitstraling geeft. Ze zijn gemaakt van paillettenmateriaal en zijn verkrijgbaar in de meest aantrekkelijke kleuren en maten. Ze hebben meestal de voorkeur voor knielange rokken. Ze kunnen worden gedragen met elk type top of tuniek. De pailletten zijn het meest geschikt voor vrouwen met een perfecte lichaamsbouw en een smalle lange taille. Het is niet geschikt voor vrouwen met een grotere taille omdat ze er voller uitzien.

Pailletten rokken

Beste en eenvoudige paillettenrokken voor dames:

Paillettenrokken hebben de meeste voorkeur voor elk seizoen. De paillettenrokken kunnen gecombineerd worden met paillettentops om er een perfecte outfit van te maken. Hier zijn enkele geselecteerde paillettenrokken voor uw selectie:.

1. Lange paillettenrokken voor dames:

Pailletten rokken

De lange rokken met pailletten zijn enkellang en kunnen gedragen worden voor feestjes. Deze rok geeft een classy look en ze laten de vrouw er curvy uitzien omdat ze smal zijn in de taille. Ze hebben aan één kant een spleet van knie tot enkel om het gemakkelijk te maken tijdens het lopen.

2. Dames potlood rokken met lovertjes:

Potlood rokken met lovertjes

Zoals de naam al aangeeft, zijn kokerrokken met pailletten breder in de taille en smaller bij de knie. Deze zijn meestal van knielengte en deze ziet er ronder uit. Ze hebben meestal de voorkeur voor clubfeesten waar de beweging niet kan worden beperkt met de kleding.

3. Midi-rokken met lovertjes voor dames:

Midi-rokken met lovertjes

Midi-rokken met pailletten zijn vergelijkbaar met normale midi-rokken met weinig franjes aan de rand. Deze midi rokken kunnen gecombineerd worden met pailletten tops om er een paillettenjurk van te maken. Deze hebben meestal de voorkeur van universiteitsmeisjes voor feestjes. De franjes of plooien aan het uiteinde geven een mooie uitstraling en bewegingsvrijheid.

4. Mini damesrok met lovertjes:

Minirok met lovertjes

Minirokken met pailletten vallen boven de knie en passen meestal bij een vest met topjes. Minirokken met lovertjes zijn de favoriete outfit van sommige beroemdheden omdat ze hun benen op een sexy en stijlvolle manier blootleggen. Deze zijn het meest geschikt voor meisjes met perfecte benen en dijen.

5. Sequin Maxi-damesrok:

Maxirok met lovertjes

Zoals de naam al zegt, zijn de pailletten maxi rokken van maximale lengte. In tegenstelling tot de midi- en kokerrokken, bieden deze bewegingsvrijheid en hebben deze meer plooien aan de rand. Deze lijken op zeemeerminrokken omdat ze smal zijn tot aan de knie en dan breder.

6. Omkeerbare paillettenrokken:

Omkeerbare rokken met lovertjes

De meest trending rokken zijn de omkeerbare zwarte paillettenrokken. De rok is gemaakt met tweekleurige pailletten en wanneer ze in de ene richting worden bewogen, geven ze de ene kleur en wanneer ze naar de andere worden verplaatst, verandert de kleur. Deze rokken kunnen worden aangepast om een ​​gedragen look te geven.

7. Dames ronde paillettenrokken:

Ronde rokken met lovertjes

De ronde pailletten korte rokjes worden over het algemeen gebruikt door skaters en dansers. Deze zijn gemaakt van ronde stof om meer plooien te maken en een pluizige look te geven. De meest gebruikte zijn rokken met gouden pailletten en rokken met rode pailletten.

8. Wikkel paillettenrokken voor meisjes:

Wikkel rokken met lovertjes

Wikkelrokken met pailletten zijn vergelijkbaar met wikkelrokken. Maar het uiteinde van de jurk met paillettenrokken lijkt op de tulpenbloem. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van knielengte tot enkellengte. Soms wordt de stof aan elkaar genaaid om een ​​gewikkelde look te geven. Zilveren paillettenrokken hebben meestal de voorkeur.

9. Getinte paillettenrokken voor dames:

Getinte rokken met lovertjes

De meest trending types zijn de getinte pailletten. Deze zijn zo gemaakt dat de kleur verschilt met de positie van de ogen van de kijker. De contrastkleurige pailletten zijn gemengd om deze rokken te maken. De meest gebruikte zijn blauwe paillettenrokken.

Pailletten werden gebruikt om een ​​glitterachtige look te geven en zijn nu het meest geliefde materiaal in de modewereld. Als het gaat om feestjes en avondgelegenheden, geven vrouwen meestal de voorkeur aan pailletten omdat ze mensen aantrekken.