Rokken worden altijd beschouwd als de meest comfortabele outfit van vrouwen en het is een van de definitieve kleding die in hun garderobe te zien is vanwege de elegante en gemoderniseerde look dan welk ander type rok dan ook..

casual-en-formele-knielange-rokken-voor-meisjes

Met deze gedachte zijn hier top 9 stijlen van knielange rokken gekocht en vrouwen kunnen uit deze typen kiezen op basis van hun lichaamstype en kunnen hun kennis tijdens het winkelen met anderen delen!

Verschillende soorten knielange rokken voor dames:

1. Denimrokken onder de knie:

denim-rokken

Denim meest favoriete materiaalnaam als het gaat om kleding door vrouwen. Denim komt in jeans, jas en natuurlijk ook in rokvorm. Denimrokken zijn comfortabeler om te dragen en te dragen voor een hele lange dag, in vergelijking met Jean. Denimrok is smal in de taille met een knoop om te strikken en volgt de kromming van het been tot op kniehoogte. Aan de onderkant kan het materiaal strak op de knie zitten of aan de onderkant los. De keuze om de curved of flared te dragen is een individuele keuze. Dit type spijkerrok op knielengte wordt aanbevolen voor feestkleding of casual kleding.

2. Strakke potloodrokken knielengte:

kokerrok

Potloodrokken zijn een model dat nauw aansluit bij de benen. Het is de meest favoriete kledingstijl van jonge en werkende vrouwen. Potloodknielange rokken brengen de mooie kromming van het vrouwenlichaam naar voren en maken het aantrekkelijker. Vanwege de lichaamsvormende aard van de rok, heeft deze meestal de voorkeur van gezondheidsbewuste vrouwen. Dit type rok is gemaakt van synthetisch materiaal dat glanzender is en meestal wordt gedragen voor kantoorfeesten of voor officieel gebruik. Katoen is het materiaal dat de meeste voorkeur heeft, vanwege de vorm die het lichaam omhelst, wordt geadviseerd katoen te dragen waardoor het lichaam minder zweet in vergelijking met synthetisch materiaal en het is ook gemakkelijk te strijken. Dit type rok wordt aanbevolen voor formele kleding.

3. Bezemsteelrok in paarse kleur:

bezemsteel-rok

Bezemstelen kunnen knielengte of enkellengte zijn. Het valt onder causale slijtage. Dit type rokken heeft veel horizontale plooien rond de rok, wat een geplet look geeft. Het wordt meestal gedragen door jonge meisjes langs een tubetop. Het wordt aanbevolen als een casual outfit, zeker niet als een geklede outfit.

4. Knielange bubbelrok in kastanjebruin:

bubbelrok

Bubble rok, nu in de trend en vooral gedragen door Europese en westerse landen. Het is altijd in de mode tijdens het zomer- en herfstseizoen in de westerse landen. Het bubbel-uiterlijk van de rok wordt gekocht door een getailleerde taille met een band van stof en de rest van het rokmateriaal is gekreukt in de band, wat de baggy look naar voren brengt.

5. Ronde knielengte zwarte rok:

ronde-rok

Dit type rok is beroemd van de meryl monroe in Dirty dance, de cirkelvormige mode van de rokken, waardoor de meisjes gek werden na het ontwerp. Bij het dragen past het zich aan het lichaam aan en vormt het de cirkelvormige uitloper. Het wordt meestal gedragen door kleine kinderen, omdat ze er graag omheen dansen. Het is een causale of semi-casual outfit voor de jongeren.

6. Knielange Gored-rok voor dames:

geruite rok

Het is een geplooide rok en deze “zooms” gaan open als er beweging is en sluiten weer terug. De geribbelde rokken zijn gemaakt van verschillende driehoekige stukken materiaal, GORES genoemd. Het is een zeer populaire stijl en gemak comfortabel. Aangezien er veel knooppunten in deze rok zitten, is regelmatig strijken verplicht. Het is een causale of een semi-causale slijtage met grote hakken of laarzen.

7. Rechte zwarte knielange rok:

rechte rok

Dit type rok lijkt erg op de kokerrok, maar rechte rokken zijn minder strak en vallen in een rechte lijn naar beneden, waardoor het er los uitziet rond de knie. Rechte rokken zitten op de heupen en vallen los rond de knie, waardoor ze comfortabeler zijn tijdens het lopen. Het wordt beschouwd als een causale of feestkleding. Met materiaal zoals linnen kan het worden gebruikt als officiële kleding. Dit type rok kan ook worden gedragen door dames met een zware of grotere buik, omdat het niet strak rond de taille zit.

8. Middellange sarongrok:

sarong-rok

Het is een vel stof, meestal synthetisch materiaal dat geen speciaal soort stikpatroon nodig heeft. Het wordt over het algemeen rond de taille geslagen en geknoopt om te stabiliseren. Dit type rok is meestal een strandkleding.

9. Traditionele knielange rok:

drindl-rok

Dit is een van de beroemde traditionele rokjes in Europese landen, gedragen tijdens Bierfeesten in Duitsland. Drindl-rokken zijn meestal knielange rokken die rond de taille zijn aangebracht. Het is meestal gemaakt van één enkel materiaal en de naad is te zien aan de zijkant of aan de achterkant.

Knielange rokken zullen altijd in de mode zijn en het zal bij de dames op de prioriteitenlijst blijven staan ​​om te winkelen en een plek ervoor in haar garderobe. Omdat rokken goed passen, zelfs met een eenvoudige top of een sweatshirt met balletschoenen of platte sandalen.